- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirim canım tekrarla yarın bi rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar benimde bat bugün. Bu ay 8 gun öncesinden test yapmaya başladım ve hepsini sakladım. Hic birinde kuruma cizgisi görmedim.. Bende hobi gibi birsey oldu test yapmaknegatife alışkın olduğum için sanirim... dun cok acık kahverengi akintim oldu ama 1 2 damla. Adet oluyorum işte derken devamı gelmedi. Bugun de karnım ağrıyor sabahtan beri ama olamadım. Gittim normal test aldim ve 2 3 saatlik idrarla yaptım. Başta 2. Çizginin yeri gri gibiydi. Kurudukça kırmızı olmus. Acaba dün gördüğüm yerleşme kanamasimiydi. Testime de bakar mısınız
Erken gebelik testim negatif çıktı. Bu testi de suya tutmama rağmen cizgi gitmedi. Bozuktu demekki anlamadım..Kızlar benimde bat bugün. Bu ay 8 gun öncesinden test yapmaya başladım ve hepsini sakladım. Hic birinde kuruma cizgisi görmedim.. Bende hobi gibi birsey oldu test yapmaknegatife alışkın olduğum için sanirim... dun cok acık kahverengi akintim oldu ama 1 2 damla. Adet oluyorum işte derken devamı gelmedi. Bugun de karnım ağrıyor sabahtan beri ama olamadım. Gittim normal test aldim ve 2 3 saatlik idrarla yaptım. Başta 2. Çizginin yeri gri gibiydi. Kurudukça kırmızı olmus. Acaba dün gördüğüm yerleşme kanamasimiydi. Testime de bakar mısınız
Aynen öyle yap iyi bi doktor bul yumurta takibine başla. Bana da hormonlara bakıp hamile kalmana engel bi durum yok diyip geçiştirdiler hep. Şuan ki doktorum hamile kalamıyorum diye gidip de adetin 3. Günü hormona çağıran doktordan kaçarak uzaklaş diyorAslolan ultrasonmuş onun için bir de gerekli görürse amh bakıyomuş.
Bende sizin gibi akşamdan yapıp kenara attim sabah kalktıgımda cift cizgiydi. Mutluluktan havalara uçtum meğer kuruma çizgisiymiş sonra testi tekrarlayınca farkettimsizde bu hataya düşmeyin
Kuzum koyulaşmasa bile bence net bir çizgi var kan ver hemenBenim de adetim 3 gün gecikti arkadaşlar alttan başlayarak sırayla test yapıyorum her sabah ancak hiç koyulaşmıyor. Tek belirtim de böyle geceleri uyuyamıyorum sıcak basıyor. Sizce gebelik mi bu?
Kızlar benimde bat bugün. Bu ay 8 gun öncesinden test yapmaya başladım ve hepsini sakladım. Hic birinde kuruma cizgisi görmedim.. Bende hobi gibi birsey oldu test yapmaknegatife alışkın olduğum için sanirim... dun cok acık kahverengi akintim oldu ama 1 2 damla. Adet oluyorum işte derken devamı gelmedi. Bugun de karnım ağrıyor sabahtan beri ama olamadım. Gittim normal test aldim ve 2 3 saatlik idrarla yaptım. Başta 2. Çizginin yeri gri gibiydi. Kurudukça kırmızı olmus. Acaba dün gördüğüm yerleşme kanamasimiydi. Testime de bakar mısınız
Sorma o bel ağrısı bende geçen ay adetimden beri var iki dk ayakta bi iş yapamıyorumdoğru diyor valla canım tüpler ya da kist felan olup olmaması daha önemli diye düşünüyorum niyeyse bi hormon hassaslığı varYa benim inanılmaz derecede belim ağrıyor adetim bugün bitti inan ayağa kalkmaya bile zorlanıyorum neden olur ki bu erken mi yumurtluycam acaba
![]()
Belirtilere ve testine göre var gibi ama bu miratech marka teste benziyo canım bu test yanlış pozitif vermesiyle meşhur başka marka testle de bi deneseneKızlar benimde bat bugün. Bu ay 8 gun öncesinden test yapmaya başladım ve hepsini sakladım. Hic birinde kuruma cizgisi görmedim.. Bende hobi gibi birsey oldu test yapmaknegatife alışkın olduğum için sanirim... dun cok acık kahverengi akintim oldu ama 1 2 damla. Adet oluyorum işte derken devamı gelmedi. Bugun de karnım ağrıyor sabahtan beri ama olamadım. Gittim normal test aldim ve 2 3 saatlik idrarla yaptım. Başta 2. Çizginin yeri gri gibiydi. Kurudukça kırmızı olmus. Acaba dün gördüğüm yerleşme kanamasimiydi. Testime de bakar mısınız
Sorma o bel ağrısı bende geçen ay adetimden beri var iki dk ayakta bi iş yapamıyorum![]()
Dün ultrasonla bakıldı yok bende kist sanmam sende de yoktur, mevsimseldir belki de erken yumurtluyosundur cidden yada geçen aydan kalan yumurtan büyüyodur ya da fıtık aklıma gelen ihtimallerhiç böyle olmazdı korktum valla kist felan olabilir demişler![]()
Canım dün yaptırdım artık silikleri bekleyemedim. 73.8 çıktı salı bir daha gel dediler bakalım artış olmuş mu bakacağız, dua edin inşallah artış olsunKuzum koyulaşmasa bile bence net bir çizgi var kan ver hemenHayırlı olsun bebişin inşallah
![]()
Testim albi ydi. Ve yanlış pozitifmis maalesef. Su da damlattim gitmedi ama ertesi günü erken gebelik testinde cikmadi. Şuanda da hastayım zatenBelirtilere ve testine göre var gibi ama bu miratech marka teste benziyo canım bu test yanlış pozitif vermesiyle meşhur başka marka testle de bi denesene
Ahh albi o da bir diğer yanlış pozitifi ile ünlü olan testTestim albi ydi. Ve yanlış pozitifmis maalesef. Su da damlattim gitmedi ama ertesi günü erken gebelik testinde cikmadi. Şuanda da hastayım zaten![]()
Dün ultrasonla bakıldı yok bende kist sanmam sende de yoktur, mevsimseldir belki de erken yumurtluyosundur cidden yada geçen aydan kalan yumurtan büyüyodur ya da fıtık aklıma gelen ihtimaller![]()
Canım dün yaptırdım artık silikleri bekleyemedim. 73.8 çıktı salı bir daha gel dediler bakalım artış olmuş mu bakacağız, dua edin inşallah artış olsun![]()
Testim albi ydi. Ve yanlış pozitifmis maalesef. Su da damlattim gitmedi ama ertesi günü erken gebelik testinde cikmadi. Şuanda da hastayım zaten![]()
Ben de dermoid kist ameliyatı oldum ama kist tekrardı 8 aydır deniyoruz olmuyorValla adamla 2 yıldır evliyim üstüne 8 yıl anlaştık, biz evlenir evlenmez başladık bu çocuk meselesine ama ilk 8 ay zaten boşa uğraşmışız dermoid kist varmış bende ameliyat oldum doktor 6 ay verdi bu da son kurşundu 6 ay doldu büyük ihtimal aşılamaya başlıcam, yarabbim kadın olmak çok zor![]()