• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar Bugün test yaptıramıcam merak etmeyin diye yazıyorum. Kızım uyuyor anca işe yetişirim öptüm

Kızlar benimde bat bugün. Bu ay 8 gun öncesinden test yapmaya başladım ve hepsini sakladım. Hic birinde kuruma cizgisi görmedim.. Bende hobi gibi birsey oldu test yapmak 🤪 negatife alışkın olduğum için sanirim... dun cok acık kahverengi akintim oldu ama 1 2 damla. Adet oluyorum işte derken devamı gelmedi. Bugun de karnım ağrıyor sabahtan beri ama olamadım. Gittim normal test aldim ve 2 3 saatlik idrarla yaptım. Başta 2. Çizginin yeri gri gibiydi. Kurudukça kırmızı olmus. Acaba dün gördüğüm yerleşme kanamasimiydi. Testime de bakar mısınız

Eklentiler

• 20210107_215014.webp
    20210107_215014.webp
    8 KB · Görüntüleme: 41
  • 20210107_212253.webp
    20210107_212253.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar benimde bat bugün. Bu ay 8 gun öncesinden test yapmaya başladım ve hepsini sakladım. Hic birinde kuruma cizgisi görmedim.. Bende hobi gibi birsey oldu test yapmak 🤪 negatife alışkın olduğum için sanirim... dun cok acık kahverengi akintim oldu ama 1 2 damla. Adet oluyorum işte derken devamı gelmedi. Bugun de karnım ağrıyor sabahtan beri ama olamadım. Gittim normal test aldim ve 2 3 saatlik idrarla yaptım. Başta 2. Çizginin yeri gri gibiydi. Kurudukça kırmızı olmus. Acaba dün gördüğüm yerleşme kanamasimiydi. Testime de bakar mısınız
Olabilirim canım tekrarla yarın bi rabbim gönlüne göre versin inşallah

Erken gebelik testim negatif çıktı. Bu testi de suya tutmama rağmen cizgi gitmedi. Bozuktu demekki anlamadım..

Aynen öyle yap iyi bi doktor bul yumurta takibine başla. Bana da hormonlara bakıp hamile kalmana engel bi durum yok diyip geçiştirdiler hep. Şuan ki doktorum hamile kalamıyorum diye gidip de adetin 3. Günü hormona çağıran doktordan kaçarak uzaklaş diyor😁 Aslolan ultrasonmuş onun için bir de gerekli görürse amh bakıyomuş.

doğru diyor valla canım tüpler ya da kist felan olup olmaması daha önemli diye düşünüyorum niyeyse bi hormon hassaslığı var 🤷🏼‍♀️ Ya benim inanılmaz derecede belim ağrıyor adetim bugün bitti inan ayağa kalkmaya bile zorlanıyorum neden olur ki bu erken mi yumurtluycam acaba 😀

Bende sizin gibi akşamdan yapıp kenara attim sabah kalktıgımda cift cizgiydi. Mutluluktan havalara uçtum meğer kuruma çizgisiymiş sonra testi tekrarlayınca farkettim 😐 sizde bu hataya düşmeyin

evet böyle sonradan çıkan hiçbir çizgiyi çokta önemsememek gerekiyor ben de adet oldum ama insan yine de o an ki heyacanla umutlanmak istiyor 😊 rabbim nasip eder biran önce inşallah isteyen herkese ❤️ Sabırla bekliyoruz

Benim de adetim 3 gün gecikti arkadaşlar alttan başlayarak sırayla test yapıyorum her sabah ancak hiç koyulaşmıyor. Tek belirtim de böyle geceleri uyuyamıyorum sıcak basıyor. Sizce gebelik mi bu?
Kuzum koyulaşmasa bile bence net bir çizgi var kan ver hemen ❤️ Hayırlı olsun bebişin inşallah ❤️

aa canım hadi inşallah koyulaşır çizgiyi görüyorum ❤️ İnşallah yerleşmeye çalışıyordur miniğin 🤲🏻

doğru diyor valla canım tüpler ya da kist felan olup olmaması daha önemli diye düşünüyorum niyeyse bi hormon hassaslığı var 🤷🏼‍♀️ Ya benim inanılmaz derecede belim ağrıyor adetim bugün bitti inan ayağa kalkmaya bile zorlanıyorum neden olur ki bu erken mi yumurtluycam acaba 😀
Sorma o bel ağrısı bende geçen ay adetimden beri var iki dk ayakta bi iş yapamıyorum 🤦🏻‍♀️

Belirtilere ve testine göre var gibi ama bu miratech marka teste benziyo canım bu test yanlış pozitif vermesiyle meşhur başka marka testle de bi denesene

hiç böyle olmazdı korktum valla kist felan olabilir demişler 🤷🏼‍♀️
Dün ultrasonla bakıldı yok bende kist sanmam sende de yoktur, mevsimseldir belki de erken yumurtluyosundur cidden yada geçen aydan kalan yumurtan büyüyodur ya da fıtık aklıma gelen ihtimaller😂

Kuzum koyulaşmasa bile bence net bir çizgi var kan ver hemen ❤️ Hayırlı olsun bebişin inşallah ❤️
Canım dün yaptırdım artık silikleri bekleyemedim. 73.8 çıktı salı bir daha gel dediler bakalım artış olmuş mu bakacağız, dua edin inşallah artış olsun 🍀🙏🏻

Belirtilere ve testine göre var gibi ama bu miratech marka teste benziyo canım bu test yanlış pozitif vermesiyle meşhur başka marka testle de bi denesene
Testim albi ydi. Ve yanlış pozitifmis maalesef. Su da damlattim gitmedi ama ertesi günü erken gebelik testinde cikmadi. Şuanda da hastayım zaten 😔

Testim albi ydi. Ve yanlış pozitifmis maalesef. Su da damlattim gitmedi ama ertesi günü erken gebelik testinde cikmadi. Şuanda da hastayım zaten 😔
Ahh albi o da bir diğer yanlış pozitifi ile ünlü olan test😞 Büyük hayal kırıklığı olmuştur eminim ama üzülme, hayırlısı olsun🙏🏻

Dün ultrasonla bakıldı yok bende kist sanmam sende de yoktur, mevsimseldir belki de erken yumurtluyosundur cidden yada geçen aydan kalan yumurtan büyüyodur ya da fıtık aklıma gelen ihtimaller😂

hahah 😂 içimi rahatlattın valla canım sağol fıtık olmadığına göre sanırım yumurtayla ilgili 😂

Canım dün yaptırdım artık silikleri bekleyemedim. 73.8 çıktı salı bir daha gel dediler bakalım artış olmuş mu bakacağız, dua edin inşallah artış olsun 🍀🙏🏻

yaa çok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın miniğini😍 içini rahat tut sen 🌸🌸💕💕

hayırlısı olsun canım benimde hep testlerim silik çıkıyor umutlanmak çok kötü ama yapacak bir şey yok inşallah hayırlısıyla rabbim bir an önce bizede nasip etsin bu duyguyu ❤️❤️

Valla adamla 2 yıldır evliyim üstüne 8 yıl anlaştık, biz evlenir evlenmez başladık bu çocuk meselesine ama ilk 8 ay zaten boşa uğraşmışız dermoid kist varmış bende ameliyat oldum doktor 6 ay verdi bu da son kurşundu 6 ay doldu büyük ihtimal aşılamaya başlıcam, yarabbim kadın olmak çok zor 😂
Ben de dermoid kist ameliyatı oldum ama kist tekrardı 8 aydır deniyoruz olmuyor :( önümüzdeki ay rahim filmi de çektireceğim. Sizden güzel bir haber gelsin bana da umut olun

Back
X