• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😘😘😘😘yeriz onu beee🤗Almanya dayim gulum ben. Ben gecen sene bulmustum o cizgiyi, Hemde hic aklima bile gelmezdi.progestan dan dolayi geciktigini dusunuyordum.Cunku ondan 2ay once biray olmamistim adet .dr progestani biraktirdi.nekadar gecikmeyle gittim kan testine bilmiyorum ogrendigimde 5+5olmus tu. 1hft sonra kalp atisini duyduk.8+5dede kalbinin durdugunu ogrenmistim.
Yaaa rabbim tez vakitte ikinizede nasip etsin inşallahhhhhh 🥰🥰

Meraba klomen hangi durumlarda doktor yazıyo ben cok duydum klomeni faydasını görenleri acaca bnde kullansammı doktor kontrolünde ..
Canım o yumurta geliştirici ben kullandım yumurtam gelişti ama eşimde de sorun vardı tutmamıştı pkolu oldugum için vermişti doktorum
Doktoruna sormadan kullanma yumurtalarını iğne ile çatlatıyo iğne olmazsan kiste dönüşürler

Canım o yumurta geliştirici ben kullandım yumurtam gelişti ama eşimde de sorun vardı tutmamıştı pkolu oldugum için vermişti doktorum
Doktoruna sormadan kullanma yumurtalarını iğne ile çatlatıyo iğne olmazsan kiste dönüşürler
Reçetesiz alınamıyormuş zaten benim problemim çıkmadı muayene ve hormonlarda inofolic kullan dedi bu ay ama malesef adete iki gün var negatif testim.belki fayda eder diye istyorum :( belki yumurtam büyümeden çatlıyodur aklıma bin türlü sey geliyor

Reçetesiz alınamıyormuş zaten benim problemim çıkmadı muayene ve hormonlarda inofolic kullan dedi bu ay ama malesef adete iki gün var negatif testim.belki fayda eder diye istyorum :KK43: belki yumurtam büyümeden çatlıyodur aklıma bin türlü sey geliyor
Doktorun takip etsin canım yumurtalarını en garantisi o

Reçetesiz alınamıyormuş zaten benim problemim çıkmadı muayene ve hormonlarda inofolic kullan dedi bu ay ama malesef adete iki gün var negatif testim.belki fayda eder diye istyorum :KK43: belki yumurtam büyümeden çatlıyodur aklıma bin türlü sey geliyor
Muayene hormonlarda benimde çıkmamıştı canım bişey yumurtalarım gelişmiyomuş meğer. Ya ben seni hatırlıyorum bi yerde nerde konusmustuk hamilelik belirtilerin vardı dimi🤔

Muayene hormonlarda benimde çıkmamıştı canım bişey yumurtalarım gelişmiyomuş meğer. Ya ben seni hatırlıyorum bi yerde nerde konusmustuk hamilelik belirtilerin vardı dimi🤔
Canım artık hiç bişeyi belirtiden saymıyorum :(( sonu hüsran oluyor.bir dahada devlete gitmicem doktor beni bu virüste ne cocugu diye azarladı .hevesim cok kırılıdı Allahtan burası var bilgi edinip oyalanıyorız

Canım artık hiç bişeyi belirtiden saymıyorum :KK43:( sonu hüsran oluyor.bir dahada devlete gitmicem doktor beni bu virüste ne cocugu diye azarladı .hevesim cok kırılıdı Allahtan burası var bilgi edinip oyalanıyorız
Ona neymiş be hadsiz
Onunda ölümden haberi var ne dünya malı için çalışıyomuş o zaman bak kızdım hee dengesiz ya takma sen onu onlaramı soracakmışsın randevu ver ne zaman biter virüs deseydin ya kuzum

Back
X