He yaaE batlarıda beraber sayarız artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He yaaE batlarıda beraber sayarız artık![]()
Ben 7sinde saycam , siz baslayin , yetisirim sizeE batlarıda beraber sayarız artık![]()
Vallahi bana yaradı bak takmadım şuan hasta oluşumu iyiki konusuyorum sizinleAboooo ,sendemi mizikcilik yaptin.gulmekde yaramiyo Arkadas bize 5dakika.
Bakmaz bakmazYalnız kızın konusunu nasıl sabote ettik kusura bakmasa bari![]()
Ben bu ay klomen kullanıcam ilk kez heyecanlıyımAaaa, mızıkçıı.O zaman bidahaki ay oynariz bizde napalim.
herkes onumuzdeki maclara bakcaz diyoya
![]()
İnşallahhhhhh yetişemede hamile kalBen 7sinde saycam , siz baslayin , yetisirim size![]()
Hadi inşallah vesile olur canımBen bu ay klomen kullanıcam ilk kez heyecanlıyım![]()
Vallahi bana yaradı
Vallahi bana yaradı bak takmadım şuan hasta oluşumu iyiki konusuyorum sizinle![]()
Benim zaten umut yoktu bu ay çook rahattım yaVallahi bana yaradı bak takmadım şuan hasta oluşumu iyiki konusuyorum sizinle![]()
Meraba klomen hangi durumlarda doktor yazıyo ben cok duydum klomeni faydasını görenleri acaca bnde kullansammı doktor kontrolünde ..Hadi inşallah vesile olur canım![]()
Yaaa rabbim tez vakitte ikinizede nasip etsin inşallahhhhhhyeriz onu beee
Almanya dayim gulum ben. Ben gecen sene bulmustum o cizgiyi, Hemde hic aklima bile gelmezdi.progestan dan dolayi geciktigini dusunuyordum.Cunku ondan 2ay once biray olmamistim adet .dr progestani biraktirdi.nekadar gecikmeyle gittim kan testine bilmiyorum ogrendigimde 5+5olmus tu. 1hft sonra kalp atisini duyduk.8+5dede kalbinin durdugunu ogrenmistim.
BATdaşımı buldumBenim zaten umut yoktu bu ay çook rahattım yaTakma tabii ne güzel denk gelmişiz
Canım o yumurta geliştirici ben kullandım yumurtam gelişti ama eşimde de sorun vardı tutmamıştı pkolu oldugum için vermişti doktorumMeraba klomen hangi durumlarda doktor yazıyo ben cok duydum klomeni faydasını görenleri acaca bnde kullansammı doktor kontrolünde ..
Gel sarılalımBATdaşımı buldum![]()
Reçetesiz alınamıyormuş zaten benim problemim çıkmadı muayene ve hormonlarda inofolic kullan dedi bu ay ama malesef adete iki gün var negatif testim.belki fayda eder diye istyorumCanım o yumurta geliştirici ben kullandım yumurtam gelişti ama eşimde de sorun vardı tutmamıştı pkolu oldugum için vermişti doktorum
Doktoruna sormadan kullanma yumurtalarını iğne ile çatlatıyo iğne olmazsan kiste dönüşürler
Doktorun takip etsin canım yumurtalarını en garantisi oReçetesiz alınamıyormuş zaten benim problemim çıkmadı muayene ve hormonlarda inofolic kullan dedi bu ay ama malesef adete iki gün var negatif testim.belki fayda eder diye istyorumbelki yumurtam büyümeden çatlıyodur aklıma bin türlü sey geliyor
Muayene hormonlarda benimde çıkmamıştı canım bişey yumurtalarım gelişmiyomuş meğer. Ya ben seni hatırlıyorum bi yerde nerde konusmustuk hamilelik belirtilerin vardı dimiReçetesiz alınamıyormuş zaten benim problemim çıkmadı muayene ve hormonlarda inofolic kullan dedi bu ay ama malesef adete iki gün var negatif testim.belki fayda eder diye istyorumbelki yumurtam büyümeden çatlıyodur aklıma bin türlü sey geliyor
Canım artık hiç bişeyi belirtiden saymıyorumMuayene hormonlarda benimde çıkmamıştı canım bişey yumurtalarım gelişmiyomuş meğer. Ya ben seni hatırlıyorum bi yerde nerde konusmustuk hamilelik belirtilerin vardı dimi![]()
Ona neymiş be hadsizCanım artık hiç bişeyi belirtiden saymıyorum( sonu hüsran oluyor.bir dahada devlete gitmicem doktor beni bu virüste ne cocugu diye azarladı .hevesim cok kırılıdı Allahtan burası var bilgi edinip oyalanıyorız