• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göremiyom napiyim bütün testi açanlara da isyan ediyom zaten😂
Sen yaptınmı test böööyle içine düştünmü bizim gibi 😄
Sen inşallah içine düşmeden çift çizgiyi kop koyu görürsün 🤲🤲🤲
Yoksa negatif der atarsın testi çöpe 😄😄🥰

(sakın alınma bana şakasına takılıyorum iyi güldürdün bizi bu gece) çok tatlısın bu arada 🥰

En kotu gunumuz boyle gecsin Arkadas lar.Konu sahibi bizi guldurdun ,Rabbim de Seni guldursun 4gun sonra insaallah. 💓💓💓🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 buraya katildigimdan beri ilk defa boyle keyifli sohbet gordum.😍 biz yaptiiikkk , bizz yapttiikkk🙋🏻‍♀️😌
Aynen ya 😄 inşallah 4 gün sonra konu sahibinin testinin mutluluğu ile güleriz hepberaber🤲🤲

Sen yaptınmı test böööyle içine düştünmü bizim gibi 😄
Sen inşallah içine düşmeden çift çizgiyi kop koyu görürsün 🤲🤲🤲
Yoksa negatif der atarsın testi çöpe 😄😄🥰

(sakın alınma bana şakasına takılıyorum iyi güldürdün bizi bu gece) çok tatlısın bu arada 🥰
Yapmam mı ayol 1.5 yıldır her ay 10 kere valla çöpe bile atmıyorum belki 50 saat sonra bi çift çizgi çıkar diye🤣 Yook hiç alınmam ben sende çok tatlısın❤️

Yapmam mı ayol 1.5 yıldır her ay 10 kere valla çöpe bile atmıyorum belki 50 saat sonra bi çift çizgi çıkar diye🤣 Yook hiç alınmam ben sende çok tatlısın❤️
Ahahaa 😄 aynı ben 😄 rabbim en kısa zamanda tam T nin altında kop koyu bir çizgi göstersin sana ve sağlıkla ilerlesin hamileliğinde inşallah 🤲🤲🤲 T nin altında olmazsa göremezsin felan 😄

Bende saat 23:18 benim leylaliga var daha 😁 hep cizgi, hep test napalim ya.kafaya takmadigimiz ay olcakmisya,belki o ay bu ayin bu gecesidir.😍😘😘😘😘
Ben seni Türkiye de sanıyorum 😄 kusura bakma 😇 ben 5 yıl her ay aradım o çizgiyi sonra gördüm oğlum 1 yasında simdi 2. Çizgiyi arıyorum 😄 allahın izniyle

Ben seni Türkiye de sanıyorum 😄 kusura bakma 😇 ben 5 yıl her ay aradım o çizgiyi sonra gördüm oğlum 1 yasında simdi 2. Çizgiyi arıyorum 😄 allahın izniyle
😘😘😘😘yeriz onu beee🤗Almanya dayim gulum ben. Ben gecen sene bulmustum o cizgiyi, Hemde hic aklima bile gelmezdi.progestan dan dolayi geciktigini dusunuyordum.Cunku ondan 2ay once biray olmamistim adet .dr progestani biraktirdi.nekadar gecikmeyle gittim kan testine bilmiyorum ogrendigimde 5+5olmus tu. 1hft sonra kalp atisini duyduk.8+5dede kalbinin durdugunu ogrenmistim.

Back
X