Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor nerden biliyormuş pandeminin ne kadar süreceğini belki senin buna zamanın yok. Ben 30 yaşındayım mesela ailemde erken menopoz öyküsü var nasıl risk alıp ertelerim yani? Boşver sen özel bi doktora git adet olursan. Direk git ben yumurta takibi istiyorum de

Eşimde öyle dedi zaten özele gideriz bu ay dedi kndide yarın sperm testi verecek devlette onun sonuçları nasıl cıkacak acaba inşallah tedavisi olan bişe cıkar kötü bişey cıkarsada

Eşimde öyle dedi zaten özele gideriz bu ay dedi kndide yarın sperm testi verecek devlette onun sonuçları nasıl cıkacak acaba inşallah tedavisi olan bişe cıkar kötü bişey cıkarsada
İnşallah korkma çıkarsa da herşeyin çözümü var artık. Biraz uğraşıyoruz işte o kadar

Yedeklesene yahu testlericatlayalim mi 4gun beraber ❣varsa (insaallah )gun gun gorecektik koyulastigini.Bende 7ocagi bekliyorum .keske simdi yedek testlerimi verebilseyddim sana.

kız ovü almıştım yanında yedek geldi 2 tane ikisinide acelecilikten yapıverdim hemen daha önce de çok silik çizgiler çıktı bende o yüzden pek inanmıyorum böyle çıkınca ama yine de bir umut iştee inşallah rabbim nasip eder hayırlı haberi alırsın 7 ocakta

ben artık delirdiğimi felan düşünüyorum bu konuda görmesemde görüyorum galiba çizgiyi erken yaptımm acelecilik çok kötü

En kotu gunumuz boyle gecsin Arkadas lar.Konu sahibi bizi guldurdun ,Rabbim de Seni guldursun 4gun sonra insaallah. buraya katildigimdan beri ilk defa boyle keyifli sohbet gordum. biz yaptiiikkk , bizz yapttiikkk

rabbim hepimizi güldürsün inşallah Hepimiz hayırlı haberi alalım inşallah en kısa zamanda

elimde test kalmadı inşallah gecikirsem alıp yaparım diye düşünüyorum ama dayanabilirsem tabii inşallah koyulaşır çok teşekkür ederim
Günaydın sonunda geldin ya nerdeydin sen gec kaçırdın curcunayı sen dayanıyosun peki yaa bizzz ben olsam sabah 4 te test attıydım buraya inşallah çift çizgilerle gelirsin buraya

Günaydın sonunda geldin ya nerdeydin sen gec kaçırdın curcunayı sen dayanıyosun peki yaa bizzz ben olsam sabah 4 te test attıydım buraya inşallah çift çizgilerle gelirsin buraya

günaydınn canımm gece uyuyakalmışım sabah bir açtım ne güzel sohbet etmişsiniz kaçırdımmmm ben alıştım galiba biraz kaç aydır deneyip sonuç alamayınca böyle oluyo hiç hamile kalabaliceğime inanmıyorum galiba doktora odakladım kendimi bu ay adet olursam eşimle beraber gideceğiz bakalım hayırlısı

Haklısın canım insan biraz umutsuzluğa kapılıyo hayırlısı olsun inşallah hakkında

Haklısın canım insan biraz umutsuzluğa kapılıyo hayırlısı olsun inşallah hakkında

inşallah hepimin hakkında hayırlısı olsun canım Bu sabah sanki yumurtlama akıntısı gibi bi akıntım başladı tekrar mı yumurtluyorum acaba kafam iyice karıştı

inşallah hepimin hakkında hayırlısı olsun canım Bu sabah sanki yumurtlama akıntısı gibi bi akıntım başladı tekrar mı yumurtluyorum acaba kafam iyice karıştı
Belki hamilesindir

inşallah ama ne zaman böyle umutlansam sonu hüsran o yüzden bu olanları hiç hamileliğe yoramıyorum
Ben de her ay on tane gebelik belirtisi bulur kendimde peşine adet olurum. Bu ay hamilelik şansım yoktu adet olmayı bekledim kafam rahattı, inan bırak gebelik belirtisini adet belirtisi bile yaşamadan adet oluverdim. Bir daha dinlemicem kendimi bunu anladım

Kızlar eşimde varikosel cıktı bugün yıkıldm ultrasoncu öyle demiş ama daha doktora göstermedik ((

Kızlar eşimde varikosel cıktı bugün yıkıldm ultrasoncu öyle demiş ama daha doktora göstermedik ((
Dur canım yıkılma hemen varikosel tedavisi olan bişey bi doktorunuzda görsün gerekeni söyler zaten sana içini ferah tut lütfen kaç yaşındaydın sen

28 e girdim canım
Gençsin daha senin bi problemin yokmuş zaten çok kötüyse bile varikoselin şiddeti bi ameliyat olur 3 5 ay sonra kalırsın inşallah hamile.. Belki de vitaminle falan idare edebilecek düzeydedir hiç sıkma canını herşeyin çözümü var artık. Doktordan çıkınca haber et

Ya bide afedersin eşimin penisinde yamukluk var buda engelmi acaba afedersin soruyorum ama soracagm kimsem yok utanıyrm

Ya bide afedersin eşimin penisinde yamukluk var buda engelmi acaba afedersin soruyorum ama soracagm kimsem yok utanıyrm
Yok estagfurullah ama hiç sanmıyorum ama çok kafanı kurcalıyosa doktora bunuda sor istersen

Sperm testide yarın verecekmiş spermler iyidir inşallah tek umudum o . O kadarda beslenmesine dikkt edyrm eşimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…