Sen yaptınmı test böööyle içine düştünmü bizim gibiGöremiyom napiyim bütün testi açanlara da isyan ediyom zaten
En kotu gunumuz boyle gecsin Arkadas lar.Konu sahibi bizi guldurdun ,Rabbim de Seni guldursun 4gun sonra insaallah.Bak kendin göremiyodun kızıda şaşırttın
Aynen yaEn kotu gunumuz boyle gecsin Arkadas lar.Konu sahibi bizi guldurdun ,Rabbim de Seni guldursun 4gun sonra insaallah.buraya katildigimdan beri ilk defa boyle keyifli sohbet gordum. biz yaptiiikkk , bizz yapttiikkk
Hee anladimmmm.Ama suc konu sahibinin yaa.O zaman boşver sağı solukırpılmış özgün yazıyo ya o orjinal olanı
Millet hamilelik kontrolu yapıyo biz sağ solHee anladimmmm.Ama suc konu sahibinin yaa.kirpilmis ozgun yazmasaydi orda ,onu original sanardimkiii.Sag sol tamam mis.
Yapmam mı ayol 1.5 yıldır her ay 10 kere valla çöpe bile atmıyorum belki 50 saat sonra bi çift çizgi çıkar diyeSen yaptınmı test böööyle içine düştünmü bizim gibi
Sen inşallah içine düşmeden çift çizgiyi kop koyu görürsün
Yoksa negatif der atarsın testi çöpe
(sakın alınma bana şakasına takılıyorum iyi güldürdün bizi bu gece) çok tatlısın bu arada
Sağ sol tamamsa gerisi önemli değil yaHee anladimmmm.Ama suc konu sahibinin yaa.kirpilmis ozgun yazmasaydi orda ,onu original sanardimkiii.Sag sol tamam mis.
AhahaaYapmam mı ayol 1.5 yıldır her ay 10 kere valla çöpe bile atmıyorum belki 50 saat sonra bi çift çizgi çıkar diyeYook hiç alınmam ben sende çok tatlısın
Bende saat 23:18 benim leylaliga var dahaMillet hamilelik kontrolu yapıyo biz sağ solgece 1 i gecti ya kafalar leyla
T önemli arkadaslar lütfen hahahaAhahaaaynı ben rabbim en kısa zamanda tam T nin altında kop koyu bir çizgi göstersin sana ve sağlıkla ilerlesin hamileliğinde inşallah T nin altında olmazsa göremezsin felan
Ben seni Türkiye de sanıyorumBende saat 23:18 benim leylaliga var dahahep cizgi, hep test napalim ya.kafaya takmadigimiz ay olcakmisya,belki o ay bu ayin bu gecesidir.
Evet bu gece ilk defa kesin bişey konustun bakT önemli arkadaslar lütfen hahaha
Bu ayın bu gecesi benim reglimin ilk gecesi evetBende saat 23:18 benim leylaliga var dahahep cizgi, hep test napalim ya.kafaya takmadigimiz ay olcakmisya,belki o ay bu ayin bu gecesidir.
BenimdeeeBu ayın bu gecesi benim reglimin ilk gecesi evet
Ben seni Türkiye de sanıyorumkusura bakma ben 5 yıl her ay aradım o çizgiyi sonra gördüm oğlum 1 yasında simdi 2. Çizgiyi arıyorum allahın izniyle
Yalnız kızın konusunu nasıl sabote ettik kusura bakmasa bariEvet bu gece ilk defa kesin bişey konustun bakönemli
Aaaa, mızıkçııBu ayın bu gecesi benim reglimin ilk gecesi evet
E batlarıda beraber sayarız artıkBenimdeeeyedim tam suan kırmızı kartı
Aboooo ,sendemi mizikcilik yaptin.Benimdeeeyedim tam suan kırmızı kartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?