Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göremiyom napiyim bütün testi açanlara da isyan ediyom zaten
Sen yaptınmı test böööyle içine düştünmü bizim gibi
Sen inşallah içine düşmeden çift çizgiyi kop koyu görürsün
Yoksa negatif der atarsın testi çöpe

(sakın alınma bana şakasına takılıyorum iyi güldürdün bizi bu gece) çok tatlısın bu arada

En kotu gunumuz boyle gecsin Arkadas lar.Konu sahibi bizi guldurdun ,Rabbim de Seni guldursun 4gun sonra insaallah. buraya katildigimdan beri ilk defa boyle keyifli sohbet gordum. biz yaptiiikkk , bizz yapttiikkk
Aynen ya inşallah 4 gün sonra konu sahibinin testinin mutluluğu ile güleriz hepberaber

Yapmam mı ayol 1.5 yıldır her ay 10 kere valla çöpe bile atmıyorum belki 50 saat sonra bi çift çizgi çıkar diye Yook hiç alınmam ben sende çok tatlısın

Yapmam mı ayol 1.5 yıldır her ay 10 kere valla çöpe bile atmıyorum belki 50 saat sonra bi çift çizgi çıkar diye Yook hiç alınmam ben sende çok tatlısın
Ahahaa aynı ben rabbim en kısa zamanda tam T nin altında kop koyu bir çizgi göstersin sana ve sağlıkla ilerlesin hamileliğinde inşallah T nin altında olmazsa göremezsin felan

Bende saat 23:18 benim leylaliga var daha hep cizgi, hep test napalim ya.kafaya takmadigimiz ay olcakmisya,belki o ay bu ayin bu gecesidir.
Ben seni Türkiye de sanıyorum kusura bakma ben 5 yıl her ay aradım o çizgiyi sonra gördüm oğlum 1 yasında simdi 2. Çizgiyi arıyorum allahın izniyle

Ben seni Türkiye de sanıyorum kusura bakma ben 5 yıl her ay aradım o çizgiyi sonra gördüm oğlum 1 yasında simdi 2. Çizgiyi arıyorum allahın izniyle
yeriz onu beeeAlmanya dayim gulum ben. Ben gecen sene bulmustum o cizgiyi, Hemde hic aklima bile gelmezdi.progestan dan dolayi geciktigini dusunuyordum.Cunku ondan 2ay once biray olmamistim adet .dr progestani biraktirdi.nekadar gecikmeyle gittim kan testine bilmiyorum ogrendigimde 5+5olmus tu. 1hft sonra kalp atisini duyduk.8+5dede kalbinin durdugunu ogrenmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…