Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuç nur topu gibi bi kistim oldu bence
Canim havuc suyu içmeye basla istersen yumurta çatlaması icin en azindan kist olarak kalmaz galiba bilemedim..
Demekki bu mm nin ovulasyon testi ile alakası yok kafam karıştı valla

Çıksın iyi olur ara sıra öyle yoksa bizim tepemize çıkılıyor
Ben izin vermiyom sende werme. Esim diyo bazen laflarinla ,horozun atlayip parcaladigi hale geliyo karsindakiler.nasil ùzùldùmmm , nasil ùzuldùmmm bilemezsiinndiyorum.onlar benim kirilacagimi dusunuyomu ki? Hmmmhhhhh

Valla benim derdim bana yetiyor uğraşmıyorum kimseyle zaten evlenince başka yere taşındım kimsem yok burda kafam rahat bir nevi bazen sıkılıyorum ama napalım
Ben izin vermiyom sende werme. Esim diyo bazen laflarinla ,horozun atlayip parcaladigi hale geliyo karsindakiler.nasil ùzùldùmmm , nasil ùzuldùmmm bilemezsiinndiyorum.onlar benim kirilacagimi dusunuyomu ki? Hmmmhhhhh

Canim havuc suyu içmeye basla istersen yumurta çatlaması icin en azindan kist olarak kalmaz galiba bilemedim..
Demekki bu mm nin ovulasyon testi ile alakası yok kafam karıştı valla
Yok canım çatlamayla ilgisi var bence de aynen doğru kist değil daha tam ama kist olma yolunda, sönedebilirmiş. Bu büyüklükte bi yumurta çatlayıp döllenmez artık sanmıyorum. Ama arkadan gelenler de büyümüş onlar kafamı kurcalıyor bugün öğleden sonradan beri adet olacak gibi kasıklarım agrıyor taş gibi şiş

Valla benim derdim bana yetiyor uğraşmıyorum kimseyle zaten evlenince başka yere taşındım kimsem yok burda kafam rahat bir nevi bazen sıkılıyorum ama napalım
Sen baska yere tasinmissin yine iyi , Ben baska ulkeye gittimizinlerde gorunce ,yada telefon da didikliyom ben onlari.

Gecenlerde burda biri yazmisti 3yumurta olusmus ama once biri gelismis, sonra 2. Sonra 3. Ve biri sagda biri solda digeri yine sagda.yanlis hatirlamiyosam onada igne verilmemis. Dr catlar kendisi bunlar demis.ve tutabilirlerde demis.

Gecenlerde burda biri yazmisti 3yumurta olusmus ama once biri gelismis, sonra 2. Sonra 3. Ve biri sagda biri solda digeri yine sagda.yanlis hatirlamiyosam onada igne verilmemis. Dr catlar kendisi bunlar demis.ve tutabilirlerde demis.
He çatlar Cuma günü mis gibi 19 mm yumurtam vardı iğne verin dedim yok kendi çatlıcakmış al çatladı
Bu yumurta takibinde her doktor başka bi yerin davulun çalıyo gerçekten bi anlayamadım ne doğru ne yanlış

Dogru diyosun ya, Ben dr.ye dedim ki, ikimizde de sorun yok, Hersey Super diyosun, yumurta gut ,Hersey gut niye sonuc gut degil. Cewabi: Gott tan izin cikmiyo. korkutuyo kadin beni yaaa.

Dogru diyosun ya, Ben dr.ye dedim ki, ikimizde de sorun yok, Hersey Super diyosun, yumurta gut ,Hersey gut niye sonuc gut degil. Cewabi: Gott tan izin cikmiyo. korkutuyo kadin beni yaaa.
hahahahah bayıldım bu diyaloğa

Onlar hep boyle yapiyoya bizlerden biri yapincada o dr geliyo aklima korkuyorum gozleride Mavi oylede keskin bakiyoki aboooRemberg Tewordt yaz bak Google da var.
Güzel kadın ama ee sizin sebepsiz mi olmuyo herşey normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…