- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.291
- 83
Çıksın iyi olur ara sıra öyle yoksa bizim tepemize çıkılıyorsonra da cirkef e cikiyo adimiz ya
Ana , otobuste bize yer verir Neslhannn la ikisi bize ne guzel caylarida onlar doldurur,Ah ya biz kart kaldık burda biraz
Canim havuc suyu içmeye basla istersen yumurta çatlaması icin en azindan kist olarak kalmaz galiba bilemedim..Sonuç nur topu gibi bi kistim oldu bence
İlk Hamile olan kazanır bunuAna , otobuste bize yer verir Neslhannn la ikisi bize ne guzel caylarida onlar doldurur,biz otururuz senle. ohh yasliligin keyfini cikarcaz artik insaallah
Ben izin vermiyom sende werme. Esim diyo bazen laflarinla ,horozun atlayip parcaladigi hale geliyo karsindakiler.Çıksın iyi olur ara sıra öyle yoksa bizim tepemize çıkılıyor
Ben izin vermiyom sende werme. Esim diyo bazen laflarinla ,horozun atlayip parcaladigi hale geliyo karsindakiler.nasil ùzùldùmmm , nasil ùzuldùmmm bilemezsiinn diyorum.onlar benim kirilacagimi dusunuyomu ki? Hmmmhhhhh
Kalbimide okudunya taaaaa, Senin ewden.helal olsunİlk Hamile olan kazanır bunu
Yok canım çatlamayla ilgisi var bence de aynen doğru kist değil daha tam ama kist olma yolunda, sönedebilirmiş. Bu büyüklükte bi yumurta çatlayıp döllenmez artık sanmıyorum. Ama arkadan gelenler de büyümüş onlar kafamı kurcalıyor bugün öğleden sonradan beri adet olacak gibi kasıklarım agrıyor taş gibi şişCanim havuc suyu içmeye basla istersen yumurta çatlaması icin en azindan kist olarak kalmaz galiba bilemedim..
Demekki bu mm nin ovulasyon testi ile alakası yok kafam karıştı valla
Sen baska yere tasinmissin yine iyi , Ben baska ulkeye gittimValla benim derdim bana yetiyor uğraşmıyorum kimseyle zaten evlenince başka yere taşındım kimsem yok burda kafam rahat bir nevibazen sıkılıyorum ama napalım
Hakedene sevap ama didikleSen baska yere tasinmissin yine iyi , Ben baska ulkeye gittimizinlerde gorunce ,yada telefon da didikliyom ben onlari.
He o kadar eminsin yani bizim çocuklardanKalbimide okudunya taaaaa, Senin ewden.helal olsunama ben kalkmimmm yeniden yinede.Siz cocuklari verin benim kucagima, tutiimm.inerken alin.
Gecenlerde burda biri yazmisti 3yumurta olusmus ama once biri gelismis, sonra 2. Sonra 3. Ve biri sagda biri solda digeri yine sagda.yanlis hatirlamiyosam onada igne verilmemis. Dr catlar kendisi bunlar demis.ve tutabilirlerde demis.Yok canım çatlamayla ilgisi var bence de aynen doğru kist değil daha tam ama kist olma yolunda, sönedebilirmiş. Bu büyüklükte bi yumurta çatlayıp döllenmez artık sanmıyorum. Ama arkadan gelenler de büyümüş onlar kafamı kurcalıyor bugün öğleden sonradan beri adet olacak gibi kasıklarım agrıyor taş gibi şiş
Hemde hepicindeennn eminimm.He o kadar eminsin yani bizim çocuklardan
He çatlar Cuma günü mis gibi 19 mm yumurtam vardı iğne verin dedim yok kendi çatlıcakmış al çatladıGecenlerde burda biri yazmisti 3yumurta olusmus ama once biri gelismis, sonra 2. Sonra 3. Ve biri sagda biri solda digeri yine sagda.yanlis hatirlamiyosam onada igne verilmemis. Dr catlar kendisi bunlar demis.ve tutabilirlerde demis.
Benim yumurta biraz akılsız çıktı ama neyseHemde hepicindeennn eminimm.catlak yumurta lar akilli simdi gelmiyorlar,Corona nin bitmesini bekliyorlar.analarimiz Sokaga cikamiyo bizi gezdiremezler diye.
Dogru diyosun ya, Ben dr.ye dedim ki, ikimizde de sorun yok, Hersey SuperHe çatlar Cuma günü mis gibi 19 mm yumurtam vardı iğne verin dedim yok kendi çatlıcakmış al çatladı
Bu yumurta takibinde her doktor başka bi yerin davulun çalıyo gerçekten bi anlayamadım ne doğru ne yanlış
Benim yumurta biraz akılsız çıktı ama neyse
Yoookkk, cok akilli olduklari icin, kiymetli olmak icin yapiyolar biliyom ben onlariiiiiiiBenim yumurta biraz akılsız çıktı ama neyse
hahahahah bayıldım bu diyaloğaDogru diyosun ya, Ben dr.ye dedim ki, ikimizde de sorun yok, Hersey Superdiyosun, yumurta gut ,Hersey gut niye sonuc gut degil. Cewabi: Gott tan izin cikmiyo. korkutuyo kadin beni yaaa.
Onlarhahahahah bayıldım bu diyaloğa
Güzel kadın amaOnlarhep boyle yapiyoya bizlerden biri yapincada o dr geliyo aklima korkuyorum gozleride Mavi oylede keskin bakiyoki abooo Remberg Tewordt yaz bak Google da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?