Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kayıp ya
Canım yumurtlama belirtisi yaşıyomusun bende afedersin beyaz akıntı var baska bir şey yok ya kasık agrısı felan
Şimdiye kadar hiç yaşamadım ne ağrı ne akıntı
ilk kez kasıklarım ağrıyor böyle adet olacakmış gibi böyle bişey mi ki bu ağrı

Şimdiye kadar hiç yaşamadım ne ağrı ne akıntı
ilk kez kasıklarım ağrıyor böyle adet olacakmış gibi böyle bişey mi ki bu ağrı
Evet alt karın ağrısı akıntı ateşte 0,5 yükselme sabahları kalkar kalmaz ölçücekmişsin
Ya ben şimdi bişey dicem E EbrarAsell gülecek bana yine sen boş durma bence onca yumurtadan biri tutar bakarsın kız

Doktor da öyle bişey demek istedi galiba Durmiyim bence de

Sen o doktoruda bırak o ne dediğini bilmiyo bence
Hahahah yeni bulmuştum daha ya hatta o beni buldu sayılır Aslında araştırınca yaptıklarının doğru oldugunu anlayabiliyorum da keşke anlatsa da anlasam araştırmak zorunda kalmasam

Hahahah yeni bulmuştum daha ya hatta o beni buldu sayılır Aslında araştırınca yaptıklarının doğru oldugunu anlayabiliyorum da keşke anlatsa da anlasam araştırmak zorunda kalmasam
O zaman o ne dediğini biliyo biz onun ne dediğini bilmiyoruz canım nasipte varsa her türlü oluyo nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyo rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sanada banada E EbrarAsell ciğimede ve isteyen bütün güzel yürekli kardeşlerimize amin
Benim 5 yıl olmadı kür aşılama iğne ilaç
5 yıl sonra oldu eşimde sorun vardı tüp bebek bile zor dediler ama nasip iste bi kaç takviye kullandık soğan kürü yaptım oldu
Hepsi vesile
Emeksiz yemek olmaz derler
Emek vereceksin ki tohumun yeşerecek
Hem böyle biraz uğrasınca daha iyi ama cok değil biraz uğrasmak istemek gerek çünkü insan evladının kıymetini biliyo ilerde ve daha da önemlisi rabbimin herşeye kadir oldugunu bir kez daha hatırlıyo şükrediyor
İnşallahhhhhh bu ay çabalarımız boşa çıkmaz

Amin canımm 5 sene beklemişsin dile kolay ama kavuşmussun mucizene Allahtan umut kesilmez bee olur elbet bir gün vardır herşeyde bir hayır napalım

Sonuç nur topu gibi bi kistim oldu bence
Valla kizlar, Ben artik en cok neye sewiniyorum biliyomusunuz?iyiki burda birbirimizi bulduk,adette olsak , kistte olsak yumurtlama sakda gulup geciyoruz oturup gamli baykus gibi dusunmuyoruz. Allah buyuktur.Haaa, birde ,ben etiket yapamadim sizi, gecen bi Arkadas konu acmis , napiyomus biliyomusunuz,testleri enlemesine ortadan ikiye kesip 1testi 2tane yapiyomus. Deneyelim gı bizde aile butcesine zarardan kâr ettiririz.

E ben T siz göremiyom ama gamlı baykuştan serseri baykuşluğa evrildik artık

Nerde ici acilmis test gorsem sen geliyon zaten aklima ne diye acarsiniz su testlerin icini, ben T siz goremiyom. cok guzel bi geceydi yaaa .
Hahaha o gece dönüm noktası oldu zaten E biz gene hep buralardayız sen yoksun ki
ama senin saat farkın vardı demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…