İnşallahh bugünde kasık ağrılarım başladı ara ara şiddetleniyor ara ara geçiyor. Bakalım hayırlısı artık canımYok ya adetle atarsın büyük ihtimalle
O kayıp yaİnşallahh bugünde kasık ağrılarım başladı ara ara şiddetleniyor ara ara geçiyor. Bakalım hayırlısı artık canım
Sende haberler nasıll
Bu kız da hiç ortalarda yook E EbrarAsell
Şimdiye kadar hiç yaşamadım ne ağrı ne akıntıO kayıp ya
Canım yumurtlama belirtisi yaşıyomusun bende afedersin beyaz akıntı var baska bir şey yok yakasık agrısı felan
Evet alt karın ağrısı akıntı ateşte 0,5 yükselme sabahları kalkar kalmaz ölçücekmişsinŞimdiye kadar hiç yaşamadım ne ağrı ne akıntı
ilk kez kasıklarım ağrıyor böyle adet olacakmış gibi böyle bişey mi ki bu ağrı
Doktor da öyle bişey demek istedi galibaEvet alt karın ağrısı akıntı ateşte 0,5 yükselme sabahları kalkar kalmaz ölçücekmişsin
Ya ben şimdi bişey dicem E EbrarAsell gülecek bana yinesen boş durma bence onca yumurtadan biri tutar bakarsın kız
Sen o doktoruda bırak o ne dediğini bilmiyo benceDoktor da öyle bişey demek istedi galibaDurmiyim bence de
Hahahah yeni bulmuştum daha ya hatta o beni buldu sayılırSen o doktoruda bırak o ne dediğini bilmiyo bence
O zaman o ne dediğini biliyo biz onun ne dediğini bilmiyoruzHahahah yeni bulmuştum daha ya hatta o beni buldu sayılırAslında araştırınca yaptıklarının doğru oldugunu anlayabiliyorum da keşke anlatsa da anlasam araştırmak zorunda kalmasam
Amin canımmO zaman o ne dediğini biliyo biz onun ne dediğini bilmiyoruzcanım nasipte varsa her türlü oluyo nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyo rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sanada banada E EbrarAsell ciğimede ve isteyen bütün güzel yürekli kardeşlerimize amin
Benim 5 yıl olmadı kür aşılama iğne ilaç
5 yıl sonra oldu eşimde sorun vardı tüp bebek bile zor dediler ama nasip iste bi kaç takviye kullandık soğan kürü yaptım oldu
Hepsi vesile
Emeksiz yemek olmaz derler
Emek vereceksin ki tohumun yeşerecek
Hem böyle biraz uğrasınca daha iyi ama cok değil biraz uğrasmak istemek gerek çünkü insan evladının kıymetini biliyo ilerde ve daha da önemlisi rabbimin herşeye kadir oldugunu bir kez daha hatırlıyo şükrediyor
İnşallahhhhhh bu ay çabalarımız boşa çıkmaz
Valla kizlar, Ben artik en cok neye sewiniyorum biliyomusunuz?iyiki burda birbirimizi bulduk,adette olsak , kistte olsak yumurtlama sakda gulup geciyoruzSonuç nur topu gibi bi kistim oldu bence
E ben T siz göremiyom amaValla kizlar, Ben artik en cok neye sewiniyorum biliyomusunuz?iyiki burda birbirimizi bulduk,adette olsak , kistte olsak yumurtlama sakda gulup geciyoruzoturup gamli baykus gibi dusunmuyoruz. Allah buyuktur.Haaa, birde ,ben etiket yapamadim sizi, gecen bi Arkadas konu acmis , napiyomus biliyomusunuz,testleri enlemesine ortadan ikiye kesip 1testi 2tane yapiyomus. Deneyelim gı bizde aile butcesine zarardan kâr ettiririz.
Nerde ici acilmis test gorsem sen geliyon zaten aklimaE ben T siz göremiyom amagamlı baykuştan serseri baykuşluğa evrildik artık
Nerde ici acilmis test gorsem sen geliyon zaten aklimaE ben T siz göremiyom amagamlı baykuştan serseri baykuşluğa evrildik artık
Hahaha o gece dönüm noktası oldu zatenNerde ici acilmis test gorsem sen geliyon zaten aklimane diye acarsiniz su testlerin icini, ben T siz goremiyom. cok guzel bi geceydi yaaa .
Neslhannn çalış diyo yineDoktor da öyle bişey demek istedi galibaDurmiyim bence de
Neslhannn çalış diyo yineDoktor da öyle bişey demek istedi galibaDurmiyim bence de
Suan 00:10Hahaha o gece dönüm noktası oldu zatenE biz gene hep buralardayız sen yoksun ki
ama senin saat farkın vardı demi
Bizim yumurta lar Kinder suprizZaten hala ovulasyon testi negatif napmaya çalışıyo bu yumurta
İçinden çocuk çıkarmaya pek niyeti yok benimkinin o kesindeBizim yumurta lar Kinder suprizicinden ne cikacak belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?