- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Ben yasliyim ya ,kalbim dayanmaz diye heralde beni calistirmiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yasliyim ya ,kalbim dayanmaz diye heralde beni calistirmiyo
Ne yaşlısı ya kaç yaşındasın kiBen yasliyim ya ,kalbim dayanmaz diye heralde beni calistirmiyo![]()
41oldum , 41kere Masaallah banaaaaaaNe yaşlısı ya kaç yaşındasın ki![]()
Ruhun genç o çok belli rakamları boşver ne yaşlısı yahu41oldum , 41kere Masaallah banaaaaaa![]()
Sagol melek kalpliimmmmRuhun genç o çok belli rakamları boşver ne yaşlısı yahu
Ben de 31 oldum![]()
O zaman hosgeldin aramizaaa.Ya kızlar sohbetinizi okurken o kadar eğlendim kiAllah tez zamanda kucağınızı dolu etsin bende bebek istiyorum ama nasip Rabbimin vardır bir bildiği diyoruz moral bozmayalım
![]()
Çok şükür canımmm gerçekten çok iyi olmuşO zaman hosgeldin aramizaaa.bu neki ,sen yilbasi gecesi bulacaktin bizi ,asil sohbet oydu
Amin kuzummm .biz birbirimizi bulduktan sonra derdimiz gulup eglenip atlatmayi ogrendik birgecede burda.Cok sukur boyle bi dostluk nasip oldu bize .
![]()
Sorma yaaa, yasina bakmadan bide calis talimati veriyo.
Çok şükür canımmm gerçekten çok iyi olmuşAllah birimize bin katsın inşallah
22Bu gece yaşdan gidiyoz bak, sen kac yasindasin( Amin birimize bin katsin
❣)
Gizlemişsin sen görünmüyoSorma yaaa, yasina bakmadan bide calis talimati veriyo.benim profilde kac yaziyo
kendim goremiyomda
İnşallahhh hepimiz öyle olalımOhh ne guzel yaaa.coookkk yasa musmutlu yasa insaallah
❣
Bilmeden yapmisimdir valla, hic yas takintim yoktur Aslinda, gururla soylerim.Gizlemişsin sen görünmüyo![]()
Dimiİnşallahhh hepimiz öyle olalıminsan insana ihtiyaç duyuyor böyle zamanlarda
![]()
Ha valla şu yaaaDimi❣ tabiki insan insana pozitif insana ihtiyac duyuyo.kirici ,sıkıcı, olmaktan ne gecer elimize.yokmu daha bisey diyenlerin kirivercem artik kalbini degil cenesini
![]()
Ah ya biz kart kaldık burda birazBilmeden yapmisimdir valla, hic yas takintim yoktur Aslinda, gururla soylerim.gel kucagina bisey soylicem. 🗣
yeni gelen kiz 22ymis daha. Abooo
![]()