- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Ewet kuzum, Hersey normal sebepsiz.daha once iki defa normal kendiliginden hamile kaldim. Biri ilk ewlendigim aydi.o dis gebelik oldu.ondan 9ay sonra da yine kendiliginden oldu.ama 8+5 de kalbi durdu. 10aydirda ugrasiyoruz olmuyo.Güzel kadın amaee sizin sebepsiz mi olmuyo herşey normal mi
Ewlenelide martta 2sene olacak nasipseEwet kuzum, Hersey normal sebepsiz.daha once iki defa normal kendiliginden hamile kaldim. Biri ilk ewlendigim aydi.o dis gebelik oldu.ondan 9ay sonra da yine kendiliginden oldu.ama 8+5 de kalbi durdu. 10aydirda ugrasiyoruz olmuyo.
En zoruda bu sebepsiz dedikleri ya. Hani bilsen ona göre bi yol izlersin ama sebepsiz elin kolun bağlanıyo böyle. İnşallah bir gün dolacak o kollarımız amaEwet kuzum, Hersey normal sebepsiz.daha once iki defa normal kendiliginden hamile kaldim. Biri ilk ewlendigim aydi.o dis gebelik oldu.ondan 9ay sonra da yine kendiliginden oldu.ama 8+5 de kalbi durdu. 10aydirda ugrasiyoruz olmuyo.
Tamda oyle. Bilmiyosunki ne uygulicaksin.bi Arkadasim var.35 yasinda. 2yildir esi tedavi goruyodu sperm hizinda sorun varmis.o biraz iyilesmis.ama by seferde 2yilda arkadasin yumurta reservi dusuk , kalitesiz mis artik. 2-3aydir hormon ilaci kullaniyomus 1yumurta olusmus sadeceEn zoruda bu sebepsiz dedikleri ya. Hani bilsen ona göre bi yol izlersin ama sebepsiz elin kolun bağlanıyo böyle. İnşallah bir gün dolacak o kollarımız ama
Aynen canımAmin canımm5 sene beklemişsin dile kolay ama kavuşmussun mucizene Allahtan umut kesilmez bee olur elbet bir gün vardır herşeyde bir hayır napalım
Aynen iyiki tanışmışızValla kizlar, Ben artik en cok neye sewiniyorum biliyomusunuz?iyiki burda birbirimizi bulduk,adette olsak , kistte olsak yumurtlama sakda gulup geciyoruzoturup gamli baykus gibi dusunmuyoruz. Allah buyuktur.Haaa, birde ,ben etiket yapamadim sizi, gecen bi Arkadas konu acmis , napiyomus biliyomusunuz,testleri enlemesine ortadan ikiye kesip 1testi 2tane yapiyomus. Deneyelim gı bizde aile butcesine zarardan kâr ettiririz.
Yine bi doktor zorbalığı ya rabbim sabır versin o arkadasına canımTamda oyle. Bilmiyosunki ne uygulicaksin.bi Arkadasim var.35 yasinda. 2yildir esi tedavi goruyodu sperm hizinda sorun varmis.o biraz iyilesmis.ama by seferde 2yilda arkadasin yumurta reservi dusuk , kalitesiz mis artik. 2-3aydir hormon ilaci kullaniyomus 1yumurta olusmus sadecedr.si onu zebil etmeyelim asilama yapalim demis denemisler olmamis.buayda olusmamis yumurta si.tup bebege yonlendir demis, dr.de yumurta olmayinca neyle yapacaklar, sana benim yapabilecegim bisey kalmadi herseyi denedik ,Istersen baska dr ile yola dewam et demis.cok agliyo , kendimi birakip ona uzuluyorum .insaallah olmazlari olduran Rabbim hepimiz icin "Kun fe yekûn "der.
Ben ufacık tefecikim kii
Ben şimdi size ablamı diyim demiyim be çok güzel arkadaş olduk yaa kınamayın beni a dostlarAna , otobuste bize yer verir Neslhannn la ikisi bize ne guzel caylarida onlar doldurur,biz otururuz senle. ohh yasliligin keyfini cikarcaz artik insaallah
Benim bitane var onuda otobüste kucagınıza alın bari oda ayakta kalmasınİlk Hamile olan kazanır bunu
Oyy yerim onuBenim bitane var onuda otobüste kucagınıza alın bari oda ayakta kalmasın
tnurta selam tatlım naber. Seninle bat tarihlerimiz aynıydı tabi ben dört gün gecikmeli oldum baya da umitlenmistim neyse olsun hayırlısı. Bu ay ovulasyon testleri ile yapacam bakalım nasıl olacak
Canım benim bozma moralini, bizzat pco li bir arkadaşım kendi kendime hamile kaldı ama beklemediği bir anda. Ben de Dr a gidicem gelecek hafta başı bu arada muayene olacam. Dr ilaç falan verdi mi peki tatlımhayırlısı olsun canım ben de adet oldum. Zaten boşuna umutlanıyormuşum pko olduğumu öğrendim kistler varmış yumurtalarımda
Canım bende pkoluyum ve bir oğlum var üzülme cok büyük bir sorun değil bence pko benim eşimde de sorun vardıKızlar pko olduğumu öğrendim bugün..
Olcagi varsa oluyor demek ki Allah bağışlasınCanım bende pkoluyum ve bir oğlum var üzülme cok büyük bir sorun değil bence pko benim eşimde de sorun vardı
pko maalesef 3 kadından 2 sinde var. Bende de var.Kızlar pko olduğumu öğrendim bugün..
Canım benim bozma moralini, bizzat pco li bir arkadaşım kendi kendime hamile kaldı ama beklemediği bir anda. Ben de Dr a gidicem gelecek hafta başı bu arada muayene olacam. Dr ilaç falan verdi mi peki tatlım
Canım bende pkoluyum ve bir oğlum var üzülme cok büyük bir sorun değil bence pko benim eşimde de sorun vardı
pko maalesef 3 kadından 2 sinde var. Bende de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?