Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktora gidince belli olur inşallah hayırlı haberlerle gel asma yüzünü ya moralimizi yüksek tutalımm
Haklısınn yarın olsun anlıcaz bakalım sen naptın oldu mu yumurtlaman

Haklısınn yarın olsun anlıcaz bakalım sen naptın oldu mu yumurtlaman
Merak ettim kontrole gidebildiniz mi ? 2 ihtimal oluyor bu durumda: ya yumurta daha fazla büyümeyip (yeterli olgunluğa gelmeyip) çatlayıp kayboluyor ya da buyumeye devam edip yeterli olgunluğa geldiğinde (pik olacaktır ovulasyonda) ondan sonra catliyor. Ama ben de ozaman cok şaşırmıştım klomen kullanip 19 mm yada daha küçük halinde yumurtasına catlatma iğnesi veriyorlar ama 19 mm nasil ovulasyonda pik çıkmadı ona şaşırdım. Bu arada o gun tek bir ovulasyon testi yapmamıştım 2 ayri marka yaptim sonuc böyleydi belki benle alakalı bir durumdur

19 mm yeterli sayılmaz mı ama 16 ile iğne yapılanlar var hamile kalanlar var Yarın kontrole gideceğim aşırı merak ediyorum bende sonucu.
Ya nasıl da istemiştim o kopkoyu iki çizgiyi ovulasyonda görmeyi, hiç göremedim de

Canim ben de anlayamadım cok saçma geldi simdi düşününce, 16 da bile catlama iğnesi verilirken 19 da neden çıkmıyor anlamadim belki de ovulasyon testlerinin hassasiyeti bu kadardır? Siz yine denemeye devam edin bence.
Hic mi görmedin çift cizgi .. vitamin takviye ya da klomen kullandın mı?
Yumurtlamaya yardimci vitaminler var çokta etkili ben de kullanıyorum.
Her gun bir avakodo yemeni ve mutlaka omega 3 içmenin tavsiye ederim etkisini görürsün insallsh

Klomen ve inofolic kullandım. Bariz silik çıkıyor testler, hatta dün ki testte silik bile yoktu sadece c çizgisi vardı
Klomen kullanıp bunu yaşayan çok olmuş neden bilmiyorum şöyle bi dolandımda forumda.Hatta tamamen benimle aynı durumda olan bi arkadas daha var yazık doktoru kontrole de cagırmamış benden haber bekliyor. Kiste dönmüş olmasın da bi de onunla uğraşıp vakit kaybetmek istemiyorum yaa

sanmam kiste dönüşsün ozaman çıkardı pik testte mutlaka eger kullandigin markaya gore değişmezse belki senin büyümesi 0.5 mm ya da 1.mm düşmüştür yavaslamistir anca 22 falan olacaktır ozaman cikar mutlaka diye düşünüyorum sonucu alirsin bugun zaten insallah her sey yolunda gider

Ahh inşallah çok sağol ilgilendiğin için

He yaa doğru ya takvime hangi gözümle baktıysam ayın 11 ini okumusum ben
Neslicann çatlamamış benim yumurta daha da büyümüş hatta arkadan gelenler de büyümüş iğnede vermedi Bir dahaki aya iğneyle çatlatıcaz demek ki dedi

Bi dahaki aya derken? O nasıl olcakmıs ya o yumurta bir dahaki aya kalcakmı
Eror verdi beynim ya açıkla çabuk
Sanki benimki vermedi Bi dahaki aya kalcak diye değil ya bu ay olmazsa gebelik bi dahaki aya belli bi büyüklüğe gelince iğneyle çatlatcaz dedi. Çok büyümüş bu seferde galiba arkadan gelenler de büyümüş kaç tane oldugunu söylemedi büyüklüğünü de söylemedi. Ölçmediniz kaçtı dedim sonradan 27 28 e yakın takma bunları dedi. Sanırım böyle birden fazla baya büyümüş yumurta olunca iğne verilmiyomuş Kendisi geç te çatlayabilir çatlamadan da atılabilir gün aşırı ilişki devam, adet olursan adetliyken gel dedi. Ay çok mu karışık oldu

Sanmam kuruma cizgisini bu zamana kadsr hic görmedm 100ü gecik test yaptm hamileysem cikti hamile degilsem cikmadi bendede ill cizgi böyleydi adetime 8 gün kala sonra gittikce koyulasti iki güne tekrarla belirginlesir bence insallah erken test yapinca kimyasal gebelikten haberi oluyor malesef...

404 not fount

Canım ne diyim ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…