• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri kuru yipranmis citisik sacc!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

nikli

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
138
5
318
Almanya
arkadaslar benim sorunum saclarim kuru yipranmis ve resmen citis citis oyle bir topak oluyo ki anlatamam gecenlerde artik ensemden bi para kesmek zorunda kaldim.yapabilecegim bisey varmi acaba

Zeytinyagini bademyagiyla karisdiriyorm ikisinide hafif isitiyorum ilik olana kadar saclarima yediriyorum ve 6 veya 7 saat bekletiyorum. Sende bi dene benim saclarima iyi geliyor

watsons'da satılan ballı saç maskesi çok iyi. fiyatı da uygun. bulabilirsen dene mutlaka.

canım bende aynı durumdayım snn gıbı ıstersen bnm actıgım konulardakı cevapları okuyabılırsın arkadaslar super seyler onerdı bnde uyguladım smdı ıslak saclarım ama yumusacık bakalım kurusun nasıl olcak badem yag zeytın yag gıbı klasık seyler bnm yaptıklarm cnm ama ılk defa yapıyorum dogal bıseyler ayrıca gliss ultra repair serisini aldm onada guvenıyorm.

Yağları ısıtıp ısıtıp saçınıza sürmeyin :19:
benim saçlarımı daha da kuruttu o yağlar (badem-hint-çam terebentin)
koleston kutu boyalarda cıkan minik bakım kremleri varya tek kulanımlık,
saçlarımı ondan başka hiçbir saç kremi açmıyordu düşünün.
marketlerde satılsa şöyle büyük boy koşa koşa gider alırım diyordum.
geçen gün reyonda dolaşırken pantenin bakım kremlerini hiç denemediğimi farkettim
saçlarım boyalı oldugu için boyalı saçlara özel kremini aldım.
denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
400 ml = 4 tl fiyatıda çok uygun
2 yıkamada saçlarım yumuşacık oldu:87: :89:

gliss şampuan birebir geliyor şhe yağı olan tavsiye ederim

evet bu şampuan gerçekten güzel bir de glissin sıvı saç kremleri var onlar da iyi gelir gliserin deneyebilirsin ama yine çok kötü olmuş bi saça bir süre sonra hiçbirşey fayda etmiyor benim saçlarım seninki gibiydi bugün gidip uçlarından bir parça kestirdim mecburen hiç açamıyordum çünkü uçlarını:95:

Back