çok şaşırdım canım googlede yazsan kuru saçlara gliserin diye onlarca sayfa çıkar ve asla olumsuz bi yazı yoktur gliserini saf bi şekilde sçına sürersen kurutur ama nemli yada ıslakken yada kuru saça suyla karıştırıp sürersen asla ama asla kurutmaz kesinlikle bence fönle yakmış olabilirsin saçını yada saçın kuruya daha yakınken sürmüssüdür okuyan arkadaşlar sakın korkmasınlar ben koca şişeyi bitirdim asla böyle yanmayla karşılaşmadım kaldıki burda o kadar insan denedi hiç birinde saçım kurudu yada yandı diye bir yorumla karşılaşmadım bence düzleştirirken kendin yakmışsındır saçı gliserinin yakmak gibi bi özelliği yok istediğine sor istediğin yerde araştır kendim denemediğim bişeyi başkalarına önermem güvenle kullanabilirsiniz..
gliserinden sonra saçı kuruyup yananları anlayabiliyorum
benimde neredeyse ıslakken sürmeme rağmen kuruluk oluyor saç uçlarımda yıpranmış ya da boyalı saçlarda işe yaramıyor mu acaba..:26:
ewt haklısın bence saçı kendi halinde kurutmadan fönle yada düzleştiriciyle kurutmaya çalışıyorlar buda saçtaki nemi alır saçı kurutur dumanlar çıkar saçtan kesinlikle kendi halinde kurumalı saç.bende bi ara sulu denedim ama şimdi pek yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?