Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

durulamıyorsun canım..saçta yağlı kalmıyor..doğal halinde kurumaya bırakıyorsun..

saçlar ıslakken düzleştirici uygularsanız saçınız yanar
ama gliserini sürdükten sonra iyice kuruduğundan emin olduğunuzda düzleştirici kullanılabilir.
gliserin saçları yıpratmaz,su tutucu özelliği var çünki.
boş bir sprey şişesine bir miktar gliserin ,saf su ve jojoba yağındanda 2-3 damla koyup saç üzerine fısfıslayarakta uygulama yapılabilir.

kesinlikle doğru

kuru saclara saclarını yıkamadan önce sac uclarına argan yagı sürüp isterlerse yarım saat isterlerse benim gibi 1 gün boyunca bekletip sonra saclarını yıkamalarını tavsoye ederim..benim röfleden dolayı uclar yıprandı ve kuruyo..suandada kafamda argan yagı var yrn sabaha kdr kalıcak 2ci kullanısım cok memnunum .akrabamız olan kuaför tavsiye etti kerastase ın bile pabucunu dama attı bu ürün dedi fiyatı 70-150 arası degisiyormus

röfleden dolayı benimde saçlarımın uçları hep kuru-kuru.gliserin mantıklı geldi en kısa zamanda bende deneyeceğim.
bir de sizlere sorum olucak bi yerden bebe yağının saça çok faydalı olduğunu duymuştum yine kuruluklar için.bunu deneyen yada bilen var mı aranızda?

gliserini denedim ,yumuşacık yapıyo.ama saçı şekillendirmek için köpük vs.yi saç kuruduktan sonra mı sürücez?

bende aldım şimdi 2 küçük şişe gliserin camsil in şişesinin yarıdan biraz fazlasına içme suyu koydum içine 1 kapak jojoba yağı 1 kapak badem yağı 2 küçük şişe gliserinide boşalttım iyice çalkalayım saç uçlarıma sıktım ama ben kuru iken sıktım yanlış mı yaptım acaba ???

Doğru yapmışsın canım. Bende o şekilde kullanıyorum, çok memnunum. Suyla karıştırdığın için gliserini, kuru saçlarına fıslatarak uygulayabilirsin bunda yanlışlık yok. Ama gliserini suyla karıştırmadan direk saça süreceksen banyodan sonra hafif nemini al sonra ıslak saça uygula.. Kuru saça sek gliserin sürmek ters etki yapar , saçtaki nemide alır saçını iyice kurutur buda ek bilgi olsun

Yalnız gliserini çok koymuş olabilirsin canım , mesela örnek ölçüler 1 çay bardağına 1 kapak gliserin..

Son düzenleme:
Arkadaslar burda yazilanlari okuyunca iste aradigim mucize bu diyebildim ve asiri heveslendim bu urunu kullanmaaya.benimde sacim boya icin acilma islemi gordu ve suan mafoldu.saclarimi omuzlarimda kestirip boyatmistim ama o omzumdaki saclar yandigi icin once kut seviyesine yaklasti.sonrada yaniklar gitsin derken resmen kut oldu.suan yanik kuru saclarimla inanilmaz kotu haldeyim.bu urunu kullanmak istiyorum ama kullanan arkadaslar size soruyorum gercekten hemen etki ediyormu??? Bir cozum olsun. Bu bana lutfeeennn

Arkadaslar burda yazilanlari okuyunca iste aradigim mucize bu diyebildim ve asiri heveslendim bu urunu kullanmaaya.benimde sacim boya icin acilma islemi gordu ve suan mafoldu.saclarimi omuzlarimda kestirip boyatmistim ama o omzumdaki saclar yandigi icin once kut seviyesine yaklasti.sonrada yaniklar gitsin derken resmen kut oldu.suan yanik kuru saclarimla inanilmaz kotu haldeyim.bu urunu kullanmak istiyorum ama kullanan arkadaslar size soruyorum gercekten hemen etki ediyormu??? Bir cozum olsun. Bu bana lutfeeennn

Benim Simsiyah saçlarım platin renk saç tutkum yüzünden oriyalle açıla açıla sapsarı oldu, ama bende saclarımdan oldum. saçlarım mahvoldu. banyodan çıktığımda kabarıyorlar kuruyorlar. benzetmek gerekirse kadayıf gibi oluyor bütün saç tellerim. dün banyodan çıkınca denedim gliserini. Gerçekten saclarım eski formuna kavustu yumusacık oldu. fakat bu geçici bir çözümmüdür yoksa kalıcı mı orası tartışılır. tekrar saclarımı yıkdıktan sonra aynısı olucakmı bilemiyorum. gliserin saçı beslermi tekrar iyileşmesine fayda saglarmı bunu zamanla görmeyi umuyorum, Bu gliserini çok uzun süre kullanıp saclarında kalıcı fayda gören varmı??

eczaneden gliserin aldık ama damla sanırım bu?
damlaklı vs yazıyor ambalajında,saçta kullanabilirmiyiz bunu?

eczaneden gliserin aldık ama damla sanırım bu?
damlaklı vs yazıyor ambalajında,saçta kullanabilirmiyiz bunu?

canım zaten gliserin damladır.genellikle kulak temizlemek için yazar doktorlar.damlalıklı damlalıksız farketmez yani kullanabilirsin

kızlar bende başladım bugün,banyodan sonra sürdüm ama sanırım biraz fazla sürdüm hala yağlı gibi kaldı :S yarın fısfılı şişede tekrar denicem umarım işe yarar..
bu arada 1,5 çay bardağı suya 1 yemek kaşığı gliserin kattım çok mu az?

saçlarım okdr yumuşak oldu ki anlatamam,sürekli ellerim saçlarıma gidiyo,fotoda kanıtı :) yarında yapıcam..her banyodan sonra yapmayı dşünüorum saçlarım kuruykende ara ara yaparım =)
uzaması için yılan yağı + badem yağı kullanıorum hem dökülmeyi engellio hem uzatıo :81: haftada 2 gün bekletebildiğim kadar bekletiorum kaç saat dayanabilirsem kokuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…