Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

yahu arkadaşlar bu gliserin yağ değilmi..yani zaten şişesinin üstündede gliserin yağı yazıyor değilmi..bunu saçımıza sürüyoruz we bi daha yıkamıyoruz..ilginç değilmi yani yağ sonuçta arıtmak gerekmiyormu..yada sizin aldıklarınız yağ değilmi ben anlamadımki..cwp ayzın lütfen kafam çok karıştı

pokerface sen bi dene gel bize yaz

saçta bi ağırlık yapıyor sanki saç kremi

saç kremi kullanmadan banyodan çıkarsam saçlarımın halini düşünemiyorum:D çook uzun zamandır kullanıyorum ben saç kremi bende ağırlık falan yapmıyor..yada kremsiz nasıl olduğunu bilmediğim için ağırlık yapmıyor zannediyorum:)
gliserine gelince tabiiki merakımdan gittim aldım we denedim..bilmiyorum walla bi şey fark edemedimki..bnm saçlarım ole çok yıpranan saçlar deil..yani şu an deil..2 sene önce öyleydi işte kestire kestire düzeldi..şimdi boyalı kısımlar bitti nrdeyse..ama saçımın kendi yapısı kuru olduğu için bnmkinide yumuşatır diye düşündüm..bi fark göremedim..belki az kullanmışımdır bilmiyorum

saçta bi ağırlık yapıyor sanki saç kremi

e tabi biraz haklısın ama az kullanıp bol durulayınca sorun kalmıyor aslında pek ama diplerine değdirme çünkü çok döküyor canım silikon içerdiklerinden buarada uzmanlar saç kremlerini diplere uygulanmamasını ve saçlarımızı şampuanladığımız sürenin ortalama 3 katı süresince durulanmasını öneriyorlar ama gliserin uygularken pek gerek kalmıyor kreme ama bitsinler diye kullanıyorum bende :) kaydirigubbakcemile5

bende eczaneden aldım gliserin banyo yaptıktan sonra saçlarım ıslakken uç kısımlarına sürdüm durulamadım bidahada pek bişey farkedemedim ben yanlış mı kullandım acaba belki 2.3. sefere daha belirgin bi sonuç alırım bugün yine yapıcam

bende eczaneden aldım gliserin banyo yaptıktan sonra saçlarım ıslakken uç kısımlarına sürdüm durulamadım bidahada pek bişey farkedemedim ben yanlış mı kullandım acaba belki 2.3. sefere daha belirgin bi sonuç alırım bugün yine yapıcam

Canım yenimi uyguladın ve saçlarını kuruttunmu ??? yeni uyguladıysan uygulandığı gibi sonuç vermiyıor mesela akşamdan uygulayıp sabah kalktığında sonuç yumuşacık oyüzden sana etki etmemiş gibi gelebilir aklında olsun :) :3:

Canım yenimi uyguladın ve saçlarını kuruttunmu ??? yeni uyguladıysan uygulandığı gibi sonuç vermiyıor mesela akşamdan uygulayıp sabah kalktığında sonuç yumuşacık oyüzden sana etki etmemiş gibi gelebilir aklında olsun :) :3:

hmmm olabilir evet akşam yıkar kurutur sabah kalkıncada düzleştiririm normalde de 2 gün sonra çiteşik olurdu saçlarım bugün farkettim de öyle değildi yumuşaktı. Azönce sinemaki yaptım uçlarınıda kendi yağlarımla yağladım. Banyodan çıkarkende gliserinimi sürerim uçlara yumuşacık olurlar.zemuszemus

hmmm olabilir evet akşam yıkar kurutur sabah kalkıncada düzleştiririm normalde de 2 gün sonra çiteşik olurdu saçlarım bugün farkettim de öyle değildi yumuşaktı. Azönce sinemaki yaptım uçlarınıda kendi yağlarımla yağladım. Banyodan çıkarkende gliserinimi sürerim uçlara yumuşacık olurlar.zemuszemus

Çok sevindim canım fayda etmesine bu arada konu sahibi nerede ona çok çok teşekkürler delikafadulden opuyorumnanaktan

ya bu gliserinin bi tek bana faydası olmadı heralde:( saçımda en ufak bi fark bile yok kuruluğu aynı kuruluk..matlığı aynı matlık..2 defa duştan sonra kullandım..aynı tawsiye edilen gbi akşam duşa girdim sürdüm kurutmadım kendi kendine kurudu..sabah uyanış we hüsran..hiç bi değişme olmadı..

ya bu gliserinin bi tek bana faydası olmadı heralde:( saçımda en ufak bi fark bile yok kuruluğu aynı kuruluk..matlığı aynı matlık..2 defa duştan sonra kullandım..aynı tawsiye edilen gbi akşam duşa girdim sürdüm kurutmadım kendi kendine kurudu..sabah uyanış we hüsran..hiç bi değişme olmadı..

AA aslına bakarsan çok şaşırdım :S acaba çokmu sürdün azmı sürdün ? ben fısfıslı şişede sulandırıp sıkıyorum 50 cc gliserine 20 cc su ekledim sulandırmadan sıkamadım çünkü bide suda çözünüyor ilk çözülmiycek sandım ama çözündü suda.. buarada senin saçların yapış yapışmı oldu yoksa hiçbirşey sürmemişsin gibimi oldu ??? benneyaptımki benneyaptımki

Her banyodan sonra uyguladım gliserini kızlar.. Saçlarım yumuşacık kurluk diye birşey kalmadı... Kırıkları artık görmüyorum bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten onardımıı bilmiyorum..Şunuda belirteyim saçıma sık sık düzleştrici maşa fön uygulamıyorum... Çok nadir..

ilk uygulamamdaki etkiyi diğer uygulamalarımda alamadım maalesef hatta daha da kuruttu gayet de nemli saçlarıma sürmüştüm halbuki ama işe yaramadı..:delphin:

AA aslına bakarsan çok şaşırdım :S acaba çokmu sürdün azmı sürdün ? ben fısfıslı şişede sulandırıp sıkıyorum 50 cc gliserine 20 cc su ekledim sulandırmadan sıkamadım çünkü bide suda çözünüyor ilk çözülmiycek sandım ama çözündü suda.. buarada senin saçların yapış yapışmı oldu yoksa hiçbirşey sürmemişsin gibimi oldu ??? benneyaptımki benneyaptımki

çok sürmedim ne kadar diyim avucumun içine az döktüm fındık kadar işte sonra bi o kadar daha..zaten sadece uçlarına sürdüğüm için yetti..sulandırmadım duştan çıktıktan sonra sürdüğüm için olduğu gbi sürdüm sulandırmadan yani..yok yapış yapış olmadı hiç bişey sürmemiş gbi olduÇok üzgünüm çoook

Benim de duruyor saç kremlerim gliserinden sonra gerek duymadım ondan sordum size de. Bu arada kış geldi nasıl kurutmadan duracağız bu saçları kızlar :)?

kızlarr bir önerim var gliserini kesinlikle sulandırarak kullanın zaten yeni aldığınızda yarımdır gliserin üzerine su koyarak sulandırın saç serumu gibi kullanılabilir ben öyle yaptım faydasını daha çok belli etti o şekilde ama çok az alın elinize uçlara yedirin acayip nemlendiriyor ilk sürüldüğünde yağlanmış gibi hissedebilirsiniz ama 10 dk ya emiliyo saçta ben memnunum paylaşım için teşekkür ederim :71:

Benim de duruyor saç kremlerim gliserinden sonra gerek duymadım ondan sordum size de. Bu arada kış geldi nasıl kurutmadan duracağız bu saçları kızlar :)?

Ben diplerini kurutuyorum (önemli olan diplerin kuruması ya hem diplerede sürmüyoruz) uçlarınıda az kurutuyorum ve birbirine geçmemesi adına örüyorum sonuç gene nemlenmiş saçlar :52: :66:

Bende denedimmm :98: gerçekten yumuşacık oldu saçlarımm :) kuru ve yıpranmış olmasına rağmen kırık görünümü gittiii :) hemde ilk kullanımdaaa süper yaaa :8:

Röfleden kuruyan saçlarıma nasıl nemlilik verebilirim diye araştırma yaparken bu başlığa da baktım kullanan çok kişi gliserin için gayet olumlu yorum yapmış yarın ben de gliserin alıp kullanmaya karar verdim umarım iyi gelir, iyi gelirse ben de yazarım. Teşekkürler yorum yapanlara önerileri için.

Röfleden kuruyan saçlarıma nasıl nemlilik verebilirim diye araştırma yaparken bu başlığa da baktım kullanan çok kişi gliserin için gayet olumlu yorum yapmış yarın ben de gliserin alıp kullanmaya karar verdim umarım iyi gelir, iyi gelirse ben de yazarım. Teşekkürler yorum yapanlara önerileri için.

benm saçlarım sarı ve yıpranmışşş hemde yıp-yıpranmış gayet güzel oldu oh dedim sonunda :) :64:

Back
X