Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

Herkese selam arkadaşlar aklıma çok takıldı biz bu gliserini uyguluyoruz iyi hoşta bu etkisi hep devam ediyor mu yani sadece o an görüntüsünü mü düzeltiyor bide saç kremi kullanıyorum ben durulananlardan ikisinin bir arada uygulanması sizce sorun teşkil eder mi? hepinize teşekkürler özellikle de paylaşımı başlatan arkadaşa Sevgiler..

Günaydın Bayanlar
Benim saçlarım röfle ve düzleştiricen mahvolmuş durumda kupkuru,saman gibi, saçlarımı açamıyordum kestirmeye kıyamıyordum açınca çalı süpürgesi gibi duruyordu, burayı okudum evde eşime verilen gliserin vardı,doktor kulak tıkanıklığı için vermişti. Dün banyodan sonra hafif kuruttuktan sonra nemli uçlarına sürdüm,saçlarım yapış yapış oldu yattım eşim neden saçlarını kurutmadın dedi, bende gliserin sürdüm dedim, şok oldu aklını saçınla bozdun ne buluyorsan sürüyorsun,saçsız kalacaksın dedi,söylendi durdu.Gece boyunca saçımla ilgili rüyalar gördüm. Sabah uyandım ellerimi saçıma attım yumuşacıktı, süper görünüyordu parlak uzun zamandır bu görüntüyü unutmuştum fön çektim yalnız fön çekerken kokusu kötüydü, biraz sprey sıktım. Reyhan arkadaşa çok tşk ederim.

Kızlaaaaarrr bende denedim ama sizin dediğiniz gibi ıslak yatmadım sinüzitlerimden ötürü başım ağrır diye korktum hafif kuruttum ördüm ve yattım ve sonuç gerçekten süper herkese önerrim :)

kızlar bende 1 defa denedim saçlarım yumusacık oldu.ipek gibi.ama yinede kabardı klava:.birde düzleştirici fön derdinden kurtulsam boshayallersmile

ya ben ııslak yatamam sinüzit ve baş ağrım kesin olur
akabinde kurutsak makinayla
olmazmı?

Vala mor maske ben diplerini iyice kuruttum uçlarınıda arkadaşın dediği gibi fazla kurutmadım ama elektiriklenmeyi baya aldı bnm saçlarımda yandı malesef bildiğin tiftik gibi baya yumuşattı ama bidahaki uygulamamda sulandırıp fısfısla sıkıcam :)

heyecanlandım kafama yağ surmekten bıktım artık bısey oldugu da yok yarın alcam hemen inş işe yarar denemedıgım bı bu kaldı bu da ollmazsa napcm blmyrm=( =)

Bende başlığı yeni gördüm, gliserini alıcaktım eczaneden, annem bizde var zaten dedi, pek bi mutlu oldum olumunekankayizsmile Benim saçlarım çok kabarıyo ya, bide kuru görünüyo, umarım düzeltir, hemen deniyorum zemuszemus

Son düzenleme:
yahu arkadaşlar bu gliserin yağ değilmi..yani zaten şişesinin üstündede gliserin yağı yazıyor değilmi..bunu saçımıza sürüyoruz we bi daha yıkamıyoruz..ilginç değilmi yani yağ sonuçta arıtmak gerekmiyormu..yada sizin aldıklarınız yağ değilmi ben anlamadımki..cwp ayzın lütfen kafam çok karıştı

yok canım gliserin alkol ve suda çözünür.saç uçlarına ıslakken sürüyorsun.kuruyunca yağlı his bırakmıyor merak etme.saçın ıslakken sürersen saçının nem oranını arttırırsın.gliserinin kendi hacminin 4 katına kadar nem tutma özelliği var.saçın kuruyken sürersen bu özelliğinden dolayı saçındaki nemi de çeker saçın kurur.ıslak sür mutlaka yani yerimseniben

olumunekankayizsmile
hmm anladım..çok teşekkür derim açıklaman içinolumunekankayizsmile

Ben gliserini ilk fısfslı şişede uygulamaya çalıştım yağın yoğunluğundan ötürü şişeden püskürtedemedim sudada çözünmez diye bekliyordum 50 cc gliserine 20 cc su ekledim ve gayette çözündü şimdi fısfısla sıkabiliyorum aynı zamanda birde ilk uygulandığında yağlı kalıcakmış ifadesi veriyor ama merak etmeyin hiç sabaha hiçbirşey kalmıyor yağ bazında yumuşacık oluyor saçlar vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…