Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

Kızlar ben bugün gliserin aldım eczaneden ama hayvansal ya da bitkisel diye ayrı yokmuş damlalıklı varmış ve sadece gliserin yazıyor üstünde o kadar zaten küçük 25g ben de o nu aldım umarım olur :)

Kınadan sonra iyice çatır çutur olan saçlarıma bir çare arıyordum, burada gliserinle ilgili yazılanlar geldi aklıma. Eczaneden aldım, banyodan sonra uçlarına uyguladım. ilk uygulayışım ama kuru görünmüyor saçlarım, sonuç gayet iyi:34:

Gliserin saçlarımın uçlarını yaktı!!!
Aynen burda denildiği gibi akşam saçlarımı yıkadım. Nemliyken özellikle uçlarına biraz su ile incelttiğim gliserini sürdüm ve öyle kendi kendine kurudu.
Sabah düzleştireyim derken saçlarımın uçları resmen yandı. Ben saçlarımı uzatmaya çalışırken mahvoldu!!!

çok şaşırdım canım googlede yazsan kuru saçlara gliserin diye onlarca sayfa çıkar ve asla olumsuz bi yazı yoktur gliserini saf bi şekilde sçına sürersen kurutur ama nemli yada ıslakken yada kuru saça suyla karıştırıp sürersen asla ama asla kurutmaz kesinlikle bence fönle yakmış olabilirsin saçını yada saçın kuruya daha yakınken sürmüssüdür okuyan arkadaşlar sakın korkmasınlar ben koca şişeyi bitirdim asla böyle yanmayla karşılaşmadım kaldıki burda o kadar insan denedi hiç birinde saçım kurudu yada yandı diye bir yorumla karşılaşmadım bence düzleştirirken kendin yakmışsındır saçı gliserinin yakmak gibi bi özelliği yok istediğine sor istediğin yerde araştır kendim denemediğim bişeyi başkalarına önermem güvenle kullanabilirsiniz..

Son düzenleme:
çok şaşırdım canım googlede yazsan kuru saçlara gliserin diye onlarca sayfa çıkar ve asla olumsuz bi yazı yoktur gliserini saf bi şekilde sçına sürersen kurutur ama nemli yada ıslakken yada kuru saça suyla karıştırıp sürersen asla ama asla kurutmaz kesinlikle bence fönle yakmış olabilirsin saçını yada saçın kuruya daha yakınken sürmüssüdür okuyan arkadaşlar sakın korkmasınlar ben koca şişeyi bitirdim asla böyle yanmayla karşılaşmadım kaldıki burda o kadar insan denedi hiç birinde saçım kurudu yada yandı diye bir yorumla karşılaşmadım bence düzleştirirken kendin yakmışsındır saçı gliserinin yakmak gibi bi özelliği yok istediğine sor istediğin yerde araştır kendim denemediğim bişeyi başkalarına önermem güvenle kullanabilirsiniz..

Bilemiyorum ben hep saçlarımı düzleştiriyorum aynı ısıyla ve hiç daha önce böyle olmamıştı. Ayrıca nerdeyse ıslaktı saçlarım sürerken. Belki de gliserin sahtedir ne bileyim saf değildir. Fakat ben korktum çok. Bi daha yapamam sanırım.
Bu arada gliserin bildiğim kadarıyla yanıcı bir madde.
Sakın yanlış anlaşılmasın. benim başıma böyle birşey geldi. O nedenle uygulayacak olanlar daha dikkatli olsun ve aldığı gliserine dikkat etsin.

Son düzenleme:
eczaneden aldıysan eğer sahte olma şansı yoktur zannetmiyorum ayrıca ateşi verdinmi yanmayacak ne varki şu dünyada sudan başka ben akşam yıkayıp havluyla fazla suyunu aldıktan sonra tutam tutam yediriyorum sonrada kendi halinde kuruyor sabahta kalkıp fönümü çekiyorum mis gibi valla yumuşacık bırak yanmasını yanık saç uçlarımı onardı :16:

bu gliserin kulak ıcın olan degıl demı ? damlalıklı ? yoksa o mu ? uygulamak ıstıyorum ama anlayamadım:18:

evde atilmak uzere olan gliserine gozum takildi..aklima kk geldi..saclar icin gliserin diye biseyler aklimda kalmis hemen actim baktim,uyguladimm..saclarim nemliyken surup taradimm hatta diplerinede yedirdim..sonuc mukemmel o kadar sey denedim beni en tatmin eden bu oldu..hem ugrastirmiyor hemde ucuz..:16:
saclarim fonlu gibi oldu hemde canlii:nazar:mutlaka deneyin kizlar..

bu arada evet kulak icin olan damlalikli evde o vardi benim kullandigim o..

Son düzenleme:
Saçı yanan arkadaşın şu sebepten saçı yanmış olabilirmi acaba ??? hani saçlar nemli iken düzleştirici uyguladığımızda resmen kafamızdan dumanlar çıkar düzleştiricinin ısısı yüksekse gliserinde saçı yumuşattığı için belkide ısıyı hepten saça çekmiş olabilir ama benim başıma böyle birşey gelmedi düzleştiricide uyguladığım max sıcaklık 130 derece benim ve herzaman yapmadığın içinde başıma gelmemiş olabilir ama çok ilginç geldi :44::44::44: buarada reyhan sende sulandırmayı denedinmi önceki sayfalarda yazmıştım okumuşsundur 50 cc ye 20 cc su kattımda ben..

peki bunu sürdükten sonra jöleleyip kurutma makinesiyle kurutsak nasıl olur?çünkü ben saçımı hiç ıslak bırakmam,rahat edemiyorum.

gliserinden sonra saçı kuruyup yananları anlayabiliyorum
benimde neredeyse ıslakken sürmeme rağmen kuruluk oluyor saç uçlarımda yıpranmış ya da boyalı saçlarda işe yaramıyor mu acaba..
:26:

Son düzenleme:
valla benimde saçım boyalı hiç kuruluk yapmadı boyalı olmasını boşverdim çok yıpranmış yanmıştı saçım gliserin bende asla kuruluk yapmadı

ben böyle bişey denemedim jöleleyeceksen eğer kendi fikrim gliserini sürmek anlamsız geliyor sen bi kere dene istersen ve ayrıca saç kendi halinde kurumalı fön yada başka bişeyler kurutmayın saçtaki nemi alırsınız dahada kurur saçınız

ewt haklısın bence saçı kendi halinde kurutmadan fönle yada düzleştiriciyle kurutmaya çalışıyorlar buda saçtaki nemi alır saçı kurutur dumanlar çıkar saçtan kesinlikle kendi halinde kurumalı saç.bende bi ara sulu denedim ama şimdi pek yapmıyorum

ewt haklısın bence saçı kendi halinde kurutmadan fönle yada düzleştiriciyle kurutmaya çalışıyorlar buda saçtaki nemi alır saçı kurutur dumanlar çıkar saçtan kesinlikle kendi halinde kurumalı saç.bende bi ara sulu denedim ama şimdi pek yapmıyorum

Ben hala sulu kullanıyorum diğer türlü fısfısla sıkamıyorum fön makinesiyle de hasta olmamak adına sadece diplerini kurutuyorum uçlarında nemi alınmış oluyor zaten örüp bekliyorum kurumasını hem karışmamış hemde kabarmamış oluyor ama ilk yaptığımda çok korkmuştum çok yağlı kalıcak diye ne yalan söyliyeyim :1::1::1::1:

Buarada reyhan sen nerden öğrendin bu yöntemi ??? şampuanların içeriğini okuduğumda genelde içlerinde gliserin oluyor ordanmı aklına geldi?? ama nerden bulduysan hakikaten sağol :16:

Back
X