kızlar gliserini saçlrınıza nemliyken değil ıslakken sürün ne kadar ıslak olursa o kadar iyi.ama dikkat hasta olmayın.ben öyle yapınca sabah yumusacık oluyor.ama kuruduktan sonra bile saçımı düzleştirsem dumanlar çıkıyor yanıyor sert oluyor saçlarım.yani işlem yapmayacaksanız sürün bence yoksa daha da kuruyor.hep yandı saçlarımacı bi deneyimle öğrendim....
kızlar gliserini saçlrınıza nemliyken değil ıslakken sürün ne kadar ıslak olursa o kadar iyi.ama dikkat hasta olmayın.ben öyle yapınca sabah yumusacık oluyor.ama kuruduktan sonra bile saçımı düzleştirsem dumanlar çıkıyor yanıyor sert oluyor saçlarım.yani işlem yapmayacaksanız sürün bence yoksa daha da kuruyor.hep yandı saçlarımacı bi deneyimle öğrendim....
Dün akşam ben de başladım gliserine. Banyodan çıktıktan sonra saçlarım ıslakken önce uçlarına sürdüm sonra saç diplerime ve sonra da taradım. İşe yarayacak inş.
Ayrıca düzleştirici ütü gibi bir şey, resmen saçları zarar veriyor. Fönden yanayım ben de.
Üni. zamanı erkenden kalkıp gittiğim için düzleştirici kullanıyordum, sonra bıraktım ve uzayan saçlarımla aralarında dağlar kadar fark var. Zararı öyle görünce anladım( Bir de düzleştirici yerine saçını sarmayı hafif dalgaları deneyin. O daha az zararlı :)
ewet nasıl uygulanıyor bu ya lütfen arkdaslar ben daha yeni kestirdm saçlarımı bakımda yapıyrm ama çok kuru camterebntini kullanıyrm o da kurutyor
ee napcas nasıl sürdüktn sonra kendiliğindenmi kuruması bekliyecegz hasta oluruzz yaa bii yardım ediinn:84:
ya öyle aman aman bi kuruluk yapmadı çamterebentini napım yaaa uzamıyor bu saçlar etrafımdaki herkesn uzun saçları war sinirime dokunuyo napsam yakısmıo 4 ay sabredicem artık gliserin falan bakalım düzlestrici falanda kullanmıyrm topluyrm saçalrımı ee tabi biraz uzasa hopp düzlestirici kullanacam :) bari ozamana kadar kuruluktan kırılmasın istyrm senn dedğin gibi yaparım fısfıslı şişe ii fikir tşk ederim:86:
Bende saçıma çok bakımlar yaparım ama belime gelmedi hala sırtımda :)
2 ci uygulamamda pek bi etkisini göremedm kurttu sanki hele bna bi söleyinn ne kadar suya ne kdr gliserin eklicem
canım ,ben fısfıslı şişenin yarısına kadar iyi su,ve içine de 2 kapak gliserin katıyorum..ve 1 kapak jojoba yağı,1 kapak badem yağı ve 1 kapak da menekşe yağı..
bu şekilde bir karışım hazırladım..onu kullanıyorum..
saol cnm bu hafta farkeetim çam terebentini saçlarımı aşırı kurutmusss gliserin bile fayda etmiyor artıkk bende sampuanıma badem yagı katıcam az kaldı zaten belki dahada yumusatır bilemiyroum saol tekrar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?