- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
- Konu Sahibi samimikxixz
-
maya sadece diplere sürülüyor arkadaşım. krem kvamında değil baya sulu bi karışım oluyor. ben fısfıslı bi şişeye koyup diplere sıkıyorum.ayrıca işim gereği maya konusunda bilgiliyim. mayaların çalışma sıcaklığı 35-37 derecedir. maya sürdükten sonra etki etmesi için mutlaka naylon torba, strech vs ile kafanızı sarın,sıcak tutun. mayayı fazla aldığınız zaman maya paketlerini buz dolabının normal rafında saklayın. buzluğa koymayın. + 4 ila + 6 derece civarında olmalı mayanın saklandığı ortam sıcaklığı.
benim saç dökülmem stres kaynaklı imiş. stresimde yok ama dr.lar kanda bişi bulamayıca stres dediler geçiştirdiler benigerçektende bütün tahlillerim mükemmel çıktı. ben mayayı 2-3 aydır haftada bir yapıyorum. şıp diye kesmedi benim dökülmemi. hala dökülüyo ama %40 daha az dökülüyo. ve parladı saçlarım. bu forumlarda dökülmeyi şıp diye kesti,hemen kesti, dökülmesi birden durdu diye anlatılan ne varsa denedim. sanırım sorun benim saçımda. hiçbiri durdurmuyo dökülmemi.
umarim mayanın faydasını görürsünüz.
ben denedim de hiç bir yararini görmedim
arkadaşlar bende mayayı denedim benimde saçlarım günde 200 tel falan dökülüyodu ama mayayı ilk kullandğımda çok daha fazla döküldü bende bi daha denemedim acaba normalmiydi ilkinde bu kadar dökülmesi deneyimi olanlar lütfen yazabilirlermi şimdiden teşekürler
ya bende yapar size haber veririm dedim ya kızlar yaptm benimdi iki gün önce evvelki akşam yaptım..yıkarken dökülmedi ama şimdi dahada berbat oldu oturduğum yerde sürekli omuzlarımda kalıyor bir iki tel dökülüp duruyorrrrrrrrrrr.. -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- belkide ilk yaptığımızdan böyle olmuştur da ikinciyi denesemmi düşünüyorum yaniiiiiiiiii
Arkadaşlar sakın mayayı saçınızda çok bekletmeyin..şu an moralim o kadar bozuk ki..dün gece mayayı uyguladım saçıma ve vakit geç olduğu için yıkamaya üşendim ve hem daha etkili olur diye saçımı boneleyip bu şekilde uyudum..sabah duş aldığımda bütün saçım döküldü nerdeyse..çok korkunç..içim çok acıdı..doktora gitmeyi düşünüyorum artık böyle şeyler denemektense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?