- Konu Sahibi samimikxixz
-
sonuclari bekliyorum arkadaslar.bende bugün yine mayamaskemi yaptim ama turplusuyla birlikte yaptim bakalim sonuclar nasil olacak.
Bende öyle diplerinden saçımın hacimlenmesini istiyorum, o yüzden iyi bir arındırıcı şampuan ve bakımlar araştırıyorum..maya maskesini saçlarıma uygulamayı düşünüyorum..fakat içine z.yağı filan katmasam olmasmı yani maya ve su ile krem kıvamına getirip sürsem olur herhalde..bu şekilde yapan varmı acaba içinizde yani yağ kullanmadan ve sonuçlar neler acaba? bende yapınca hemen sonucu paylaşıcam..:jeyyar:
yağlanmaya bir faydası varmı acaba arkadaşlar.benim saçlarım biraz yağlı ve ince telli.banyodan hemen sonra kafama yapışıo saçlarım hacimsizlikten.sürekli krepeler yapıyorum köpükle hacimlendiriyorum ama nafile.bu formül yağlanmayı azaltmaya faydalımı.birde saçlarım kabardı yazmışsınız.ama kimiside diyor kabarık saçlarımı yatıştırdı die.anlamadım.yapınca görücem.peki kabarması diptenmi yani hani dolgun ve hacimlimi yoksa uçlarımı kabardı.
bgn bi arkadaşımla tamda bu konuyu konuşuyorduk.oda verdi bu tarifi ama onunki böyle.
4 yemek kaşığı kuru maya
biraz damacana suyu
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 yemek kaşığı badem yağı
1 saat saçta beklicek.bende bu tarifi yapmak istiyorum..
ben su ile yaptım, geçen günde süt ile yapılanını duydum, iyi geldi gibi...
yağlanmaya bir faydası varmı acaba arkadaşlar.benim saçlarım biraz yağlı ve ince telli.banyodan hemen sonra kafama yapışıo saçlarım hacimsizlikten.sürekli krepeler yapıyorum köpükle hacimlendiriyorum ama nafile.bu formül yağlanmayı azaltmaya faydalımı.birde saçlarım kabardı yazmışsınız.ama kimiside diyor kabarık saçlarımı yatıştırdı die.anlamadım.yapınca görücem.peki kabarması diptenmi yani hani dolgun ve hacimlimi yoksa uçlarımı kabardı.
bgn bi arkadaşımla tamda bu konuyu konuşuyorduk.oda verdi bu tarifi ama onunki böyle.
4 yemek kaşığı kuru maya
biraz damacana suyu
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 yemek kaşığı badem yağı
1 saat saçta beklicek.bende bu tarifi yapmak istiyorum..
bende mayali receteyi uyguladim,gercekten sonuc inanilmaz,dokulmem durdu,sadece bikac tel...
ama benim saclarim kabarik ve cok cabuk sekle giren bi sac iken,simdi basik ve kolay kolay sekle girmeyen bi sac oldu,kopukle yapinca muhtesem olan saclarima simdi kopuk bile banamisin demiyo,sekle sokacam diye anam agliyo,,,
ben bu mayali receteden dolayi oldugunu dusundum,sizdede boyle sikayetler oldumu acaba...:uhm:
Sen sanırım maya maskesini yağ kullanıp yaptın saçlarına..bazen yağlı bakımlar saçı bi tuhaf yapıyo..şekle girmesinde sıkıntı yapıyo..şutarafagitti
merhaba arkadaşlar.konuyu ben açtım ama sık takip edemiyorum kusura bakmayın.benden başkada memnun kalanların olmasına çok sevindim.nasıl bi derttir bu saç dökülmesi ancak bizim gibi çekenler anlar birbirini.ben uzun zamandır yapmadım bu tarifi.çünkü hala saçım çok az dökülüyo.günlük en fazla 10-12 tel.o da sadece tararken.eskiden omuzlarımda kıyafetlerimde yerlerde halılarda her yerde saç olurdu.açık bırakamazdım hiç.bluzumu çıkardıktan sonra bluzun arkasından bi süre saçları toplardım kaldırmadan önce.şükürler olsun artık böyle sorunlarım yok.sanki bu tarifi yaptğım gün hayatımda bir milat oldu.darısı başınıza.umarım sizde kendinize uygun yöntemi en kısa zamanda bulursunuz
paylasim icin cok tesekkür ederim.
benim sorunum yillardir var saclarim yillardir dökülüyor ve tepem resmen acik senağlama
doktorlara gittim testler yaptirdim ama irsi dendi hep hic bir ilacta care olmadi.
herkes önce kafama bakiyor benimle konusuyorken senağlama
yarin kuru maya alip deneyecegim ama dökülmüs olan (kel) yerlerdede yeniden
sac cikariyormu ? lütfen rica ederim bu konuda bilgi verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?