Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
senden duydum bende yaptım dökülme durmuştu şimdi başladı tekrar ondan girdim buraya unuttum valla mayadan iyileştiğimi tekrar sağol

arkadaşlar ben turplu suyu kullanıyorum sacım uzuyor gibi ama bu mayayıda kullanmak istiyorum çunku sacçlarım çok kırılıyor ve dökülüyor deneyen varmı turplu su ve maya bir arada nasıl sonuç verirki boşnakgüzeli denedim demiş ama sonucunu yazmamış

sonuclari bekliyorum arkadaslar.bende bugün yine mayamaskemi yaptim ama turplusuyla birlikte yaptim bakalim sonuclar nasil olacak.

arkadaşım merak ettim turplu su ve mayayı birlikte kullanmak işe yaradımı bende şu an turplu su kullanıyorum saçıma maya yı karıştırınca nasıl oldu ve ne kadar maya karıştırdın bilgilendirirsen çok sevinirim

yağlanmaya bir faydası varmı acaba arkadaşlar.benim saçlarım biraz yağlı ve ince telli.banyodan hemen sonra kafama yapışıo saçlarım hacimsizlikten.sürekli krepeler yapıyorum köpükle hacimlendiriyorum ama nafile.bu formül yağlanmayı azaltmaya faydalımı.birde saçlarım kabardı yazmışsınız.ama kimiside diyor kabarık saçlarımı yatıştırdı die.anlamadım.yapınca görücem.peki kabarması diptenmi yani hani dolgun ve hacimlimi yoksa uçlarımı kabardı.

bgn bi arkadaşımla tamda bu konuyu konuşuyorduk.oda verdi bu tarifi ama onunki böyle.

4 yemek kaşığı kuru maya

biraz damacana suyu

1 yemek kaşığı zeytin yağı

1 yemek kaşığı badem yağı

1 saat saçta beklicek.bende bu tarifi yapmak istiyorum..

benim saçlaımda ince telli, dipleri yağlı uçları kuru.
maya maskesini 2 aydır yapıyorum,oyle mucizeler filan olmadı ama maskeye devam ediyorum. ben zeytin yağı katarak bir kez yaptım, gece beklettim saçımda . saçımı arındıramadım. yağlı maskeleri 1 saatten fazla bekletmemek gerektiğini düşünüyorum.

Bende öyle diplerinden saçımın hacimlenmesini istiyorum, o yüzden iyi bir arındırıcı şampuan ve bakımlar araştırıyorum..maya maskesini saçlarıma uygulamayı düşünüyorum..fakat içine z.yağı filan katmasam olmasmı yani maya ve su ile krem kıvamına getirip sürsem olur herhalde..bu şekilde yapan varmı acaba içinizde yani yağ kullanmadan ve sonuçlar neler acaba? bende yapınca hemen sonucu paylaşıcam..:jeyyar:

yıllar once okumustıum gazetede catrıne zeta jones da mayayla bakım yapıomus sacına..bende denıcem

ben su ile yaptım, geçen günde süt ile yapılanını duydum, iyi geldi gibi...

Saçların yağlıysa yağ kullanma bence su veya süt ile dene a.s

bende mayali receteyi uyguladim,gercekten sonuc inanilmaz,dokulmem durdu,sadece bikac tel...
ama benim saclarim kabarik ve cok cabuk sekle giren bi sac iken,simdi basik ve kolay kolay sekle girmeyen bi sac oldu,kopukle yapinca muhtesem olan saclarima simdi kopuk bile banamisin demiyo,sekle sokacam diye anam agliyo,,,
ben bu mayali receteden dolayi oldugunu dusundum,sizdede boyle sikayetler oldumu acaba...:uhm:

Bence de saçlarda yağlanma oluyosa ve ince telliyse yağlı bakımları önermem..yağlı bakımlar daha çok kuru, boyalı, yıpranmış ve kabarmaya meyilli saçlar için iyi geliyor..o tip saçlar yağdan dolayı yatışıp biraz nemleniyo..fakat sana tavsiye etmem, ki bende hiç yağ sürmem kafama..yasakkelime

Sen sanırım maya maskesini yağ kullanıp yaptın saçlarına..bazen yağlı bakımlar saçı bi tuhaf yapıyo..şekle girmesinde sıkıntı yapıyo..şutarafagitti

Sen sanırım maya maskesini yağ kullanıp yaptın saçlarına..bazen yağlı bakımlar saçı bi tuhaf yapıyo..şekle girmesinde sıkıntı yapıyo..şutarafagitti

yok canim yok,burda yazilan gibi,kaynamis 1 bardak suya maya ,ilininca sacima saclarima masajla yedirdim,ve sarip 1 saat beklettim,hepsi bu,neden oldu anlamadim gitti:uhm:

aylardır süren ve her sabah avuç avuç dökülen saçlarıma uygun bir kür bulmak amacıyla forumda dolaşırken bu tarife rastladım. daha önce karışım yağlardan kullanmayı denedim fakat düzenli kullanamadım ve yağ kullanmak pratik gelmedi. salı gecesi mayalı su ile saçıma bakım yaptım 25-30 dakika kadar sonra da her zaman kullandığım şampuanla yıkadım. çarşamba sabahı işe gitmeden önce saçımı taradım 10 tel kadar ancak döküldü. nasıl sevindiğimi anlatamam. üstelik bununla kalmamış saçlarım hacim kazandı. bunca zamandır üzüldüğüm problemimi böyle basit bir formülle çözüme kavuşturmama sebep olduğunuz için, size teşekkür etmek amacıyla siteye kayıt oldum. başlığı açan arkadaşım:çok teşekkür ediyorum!!

canım bende şimdi hemen hemen btün yorumları okudum we denemeye karar werdim çünkü denemedğim bi tek bu kaldı şuan priorin kapsül kullanıorum ama yine aynı 200 tel falan dökülüo inş mayanın faydasını görürüm sana ömrüm boyunca dua edrim cnm

priorini ne zamandan beri kullanıyorsun acaba bende düşünüyorum kullanmayı ama kararsızım diğer yöntemler gibi işe yaramazsa hem maddi hem manevi kayıp hiç etkisini görmedinmi yani

minoxidil dışında hiçbirşey saç çıkarmaz bence mutlaka minoxidil kullanmalısın.

arkadaşlar ben minoxidil kullanıyorum saçdökülmem için ve memnunum ama minoxidil sadece saç çıkartma yönünden en iyi ama bi yandan da saç tellerimide yıpratıyor. bu maya maskesini kullabilirim bu açıdan yani bunu sadece saç diplerine mi sürüyorsunuz yoksa tamamına mı. ve birazda dolgunlaştırması için kullanmak istiyorum.. krem kıvamında mı olacak yoksa su şeklinde mi cıvık olarak mı sürüyoruz ve saç diplerinemi yoksa heryerinemi sürüyoruz.cevaplarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…