Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
herkese slm siteye yeni üye oldum umarım faydalı paylaşımlar yaşarım. saçlarım ve beni üzüntüden öldürecek bir gün. çok seyrek özellikler tepe bölgem yaşımıda göz önene alırsak (28) ilerisini düşünemiyorum. neden böyle oluyo ya. sokakta yürürken herkesin saçına bakar oldum heralde kendim gibi birilerini arıyorum ama yok denecek kadar az. bayanlarda saç ekimide önerilmiyor pek. gerçi bana ekseler ne olacak alacak yer yokki..

canım bana doktor telovium tablet werdi baya pahalı geldi diye almadım sende nasıl gidio cewap atarsan sevinirim

peki k0kusu ne kadar sürüy0r arkadaşLar...1 qündfe faLan qeçiy0r mu meseLa ewde 0Lduqumuz qünLer yapaLım (=

merhaba bayanlar.konuyu ben açmıştım.baktım 5 ay olmuş.bu süre içinde hiç dökülmem olmamıştı.günlük en fazla 10 tel yani.ve bu dönemde hiç maya maskesi yapmadım.gerek duymadım çünkü.ama 1 hafta önce acaip şiddetlendi ve yine yerlerde,omzumda,yatakta saçlar bulmaya başladım.sanırım mevsim geçişinden kaynaklandı.tekrar yapayım dedim.2 gün önce tekrar yaptım ve sonuç yine mucize.şu an yine günlük 5-6 tel.çok mutluyum

sizlerin tecrübelerinize baktım mayadan memnun olan hiç yok nerdeyse.buna çok üzüldüm.çünkü
nasıl bir sıkıntı olduğunu biliyorum.mayadan önce günlük 200 tel dökülüyodu heralde.saçımı taramaktan korkuyodum.fırça simsiyah oluyordu saçtan.tabi omzum sırtım yerlerde aynı durumda.demekki herkesin dökülme sebebi farklı.dolayısıyla ihtiyaç duyduğu madde de farklı.benim ihtiyacım mayanın içinde anlaşılan.çünkü tek seferde ve bu kadar çabuk etki etmesi gerçekten mucize.

bence denemekten yorulmayın.her yöntemi deneyin.benimde denemediğim metod kalmamıştı.internette araştırıp her duyduğumu deniyordum.hiç biri işe yaramamıştı.size de fayda edecek bişi vardır mutlaka.inşallah bu kabusu yaşayan herkes biran önce kurtulur

canım bana doktor telovium tablet werdi baya pahalı geldi diye almadım sende nasıl gidio cewap atarsan sevinirim

canım iyi gidiyor,sanki saçım daha hızlı uzuyor,saçlarım röfleli olduğundan bunu kolay izleyebiliyorum..dökülme de azaldı baya..ve minik minik saçlar çıkıyor sanki saç diplerinde..ben bir de fitoval şampuan kullanıyorum...

arkadaşlar bu bardak dediğiniz
su bardağı mı
yoksa çay bardagımı yaa..
su bardagına yaptım cok sulu oldu
akıo sürekli :S
.bide yaş maya olunca su katıcaz mı yıne
ve ölçüsü nasıl olucak .
.lütfen yardım lutfeeeeeeeeeeenn
cok çaresiz kaldım cok dkülüyo saçlarım son care olarak bunu denicem umarım işe yarar
ilkinde pek bi deişiklik olmadı gibi :S yardım ederseniz cok seıncem beklıorum şimdidden tşkler ..

tozlada oluyomuş normal maya ile de ama ben toz aldım
..ilk toz olarak duydugum için...
ama ölçüyü tuturamadım sanırım cok sulu oldu..bir su bardagı suya ıkı tatlı kaşıgı kadar attım ama benım aldıgım paket buyuktu ..küçük alırsan hepsini boşaltıyosun suya...ama dedıgım gibi cay bardagımı su bardagımı kestıremedım bi türlü :S:S

fitoval nasıl bir şampuan, tamamen organik bir şampuan belki bu dökülmeyi keser diye umuyorum ama organicum diye bir şampuan aldım ama onda bile var deterjan türevi,

seninki nasıl?

Kızla nasıl yapcagmı şaşırdım herkes farklı tarif yazmış yaglarda var ..
Ben en iiisn ne bulursamda karışıtırım hehee.
Yada ilk olarak su ve maya denim bi yavv sonuçları görenler yazın..
Benim saçlarım ince teeli ve kuru ama çok çabukta yaglanuo zamanla umarım ii gelir..

bende hava ve su değişiminden dolayı çok fazla saç telimi kaybettim normalde dökülmezdi ama felaket dökülüo bu tarifi denicem yarın.. umarım işe yarar teşekkür ederim canım:)))

Ben samimi kız a büyük bir teşekkür borçluyum . Ben de de çok iyi sonuç verdi, çok azaldı dökülmeler.Ama çocuklar odamıza gelme diyorlar, kokusundan, ben devam edeceğim, şimdilik çok düzeldi.Tekrar teşekkürler.

amanın kuru maya lafını duyunca bile midem kalkıyo artık...
o nasıl bir kokudur... ölüyodum resmen banyoda...
iki gün oldu hala burnumda... bir daha asla elime almam...

amanın kuru maya lafını duyunca bile midem kalkıyo artık...
o nasıl bir kokudur... ölüyodum resmen banyoda...
iki gün oldu hala burnumda... bir daha asla elime almam...

canım o zaman ısırgan yap saçına. dökülmeyi keser ve yeni saç çıkarır. ha saçı sertleştirio o ayrı ama seyrek saçlılar memnun kalıolar gür duruo die. kullanış şekli şu:saçını yıkadıktan sonra kaynar suda haşlayıp soğuttuğun ısırganı(yani çıkan yeşil suyu) durulama suyu olarak kullanıosun. bi kez daha durulamıosun, saçta kalıo ööle. ama sertleştirdi die şikayet edersen saçında 20dk-yarım saat beklettikten sonra durulayabilirsin.
maya topiğinde ısırgan anlattıım için kusura bakma topik sahibi arkadaşım, tereciye tere satmak gibi oldu ama

arkadaşlar ben de bugün denedim bunu. 1 su bardağının içine yaklaşık 3 kaşık kuru maya koydum ama çok sıvı oldu. sürdükten sonra hep akmaya başladı, havlu ve poşet sardım, yarım saat zor dayandım. siz nasıl yapıyorsunuz, ben mi beceremedim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…