- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi samimikxixz
-
mayanın saçınıza faydası oldumu bilgi verirmisin
Herkes şu an yaptım sonucu yazarım demiş 1 Allah'ın kulu yazmamış pehhh
slm arkadaşlar zinco adlı kan hapını internette ararken burayı buldum ve iyiki de bulmuşum diyorum
saç dökülmem için bu kürü bugün uygulamaya başlayacağım yazılanlardan sonra...
benim saç dökülmem kansızlık ve demir eksikliği yüzünden inş. bende de işe yarar kurumaya
ilerki günlerde yazacağım sonuçlarını
birde birşey sormak istiyorum kullananlar maksimum kaç saat bekletiyorlar saçlarında yazarsanız sevinirim
Hindistan cevizi yağı kullanmadan sadece mayayı saç diplerine sür, yağ bakımları zaten dökülmek üzere olan saçların hızlıca dökülmesini sağlıyor, bu şekilde yağ ile birlikte bir işine yaramaz ve en az 8 hafta haftada iki defa kullan.Merhabalar. Bende sac dökülmesine karşı bir cozum ararken bu basligi gordum ve denemek istedim. Benim saclarim cok uzun suredir dokuluyor farkli farkli seyler denedim. Hormonal bir bozukluk bulamadilar kanimda ama tuylenmede oldugu icin bir ihtimalle pko nun bazen belirtileri olabilir dedi doktorlar. Sampuanimin icine sarimsak rendeledim. Bir iki defa karanfil suyu kaynatip uyguladim. Bitkisel sampuanlar denedim. Sadece deniz tuzlu bitkisel bir sampuan biraz azaltmisti sac dokulmesini ama ikinci sisede sacim alisti galiba fazla faydasi olmamaya basladi. Tatilden sonra saclarimin dokulmesi inanilmaz artti cok seyreldi saclarim.
Dun okuyunca bu metodu hemen uygulamak istedim. 1 tatlikasigi kuru mayayi yaklasik iki parmak eksik kaynar su bardagi ile karistirdim. Biraz soguyunca icine hindistan cevizi yagi karistirip sacima uyguladim 1 saat beklettim sonra yikadim. Dusta herzamanki miktar dokuldu. Yatmadan once taradim saclarimi ve yine herzamanki miktarda dokuldu. Umitsizlige kapilmayip sabah deneyeyim dedim. Sabahta taradigimda aksamki kadar olmasa yine dokuldu. Bi kez daha deneyecegim bu uygulamayi sonuc almazsam birakacagim.
Hindistan cevizi yağı kullanmadan sadece mayayı saç diplerine sür, yağ bakımları zaten dökülmek üzere olan saçların hızlıca dökülmesini sağlıyor, bu şekilde yağ ile birlikte bir işine yaramaz ve en az 8 hafta haftada iki defa kullan.
1 ayı geçmiş neredeyse sadece 4 kez uyguladım gerçekten işe yarıyor dökülmeler %70 e kadar durdu ama en güzeli yeni çıkan mini mini saçlar vardı topladığım zaman her yerden çıkıyordu onları inanılmaz uzattı bence hiç zararı yok ama faydası çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?