Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kıvamı öyle sulu oluyo zaten.ama çok iğrenç kokuyo gerçekten.yıkadıktan sonra kururken bile kokuyo.ama derdime deva olduya herşeyine razıyım

arkadaşlar kansızlığı olupta saç dökülmesi için maya kullanan ve etkili sonuç gören var mı?

benim de saçım çok dökülüyo ve bunu dert ediyorum daha fazla dökülüyor. şimdi tatilde evdeyim saçımı yıkıyorum zaten dökülüyo o yüzden taramadan topluyorum kafama da eşarp alıyorum evden çıkmıyorum moralim çok bozuk. kafam da kpss stresi var bi saç stresi delirmek üzereyim .her an aklımda ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.ben de bugün ya da yarın deneyeceğim sonucu kesinlikle yazarım. ben de bou dert sadece ben de var zannediyodum.kendimden nefret etmeye kendime adete küsmeye başlamıştım benim ne suçum var sa . bir az olsun rahatladım. arkadaşlar yanliş anlamayın . beni. ALLAH hepimize acil şifalar versin.zaten vücut direncim de iyice düştü. kolay kolay hastalanmayan ben artık küçük bişi den etkilenmeye başladım.direncim kötüleşti. kendimi çok sağlikli bulurdum ama öyle değil. gelişim büttünsel ya bir yandaki aksaklık diğer gelişim alanlarına da etki ediyor.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

canım anlatırmısın bize neden ileri geliyor dökülmen hemöen ümitsizliğe kapılma bak benimde 6aydan fazla oldu sırf yıkamayla dökülse canımada minnet kuruyken durduk yerde dökülme yaşıyorum zaman zaman ümitsiliğe kapıldım ama baktım dökülenler çıkıyor diplerimde allaha şükür gür ama doktora gitmediysen mutlaka git mayayla olcak iş değil içten bir eksikliğin varsa.
geçmiş olsun sağlıklı saçlarımıza en yakın zamanda kavuşmak ümidiyle:içelim:

Teşekkür ediyorum canim doktora gittim hiç bir eksiklik çıkmado. kadın hava değişikliğinden dedi. ama epeydir dökülüyo . bazen oturup derinlemesine düşünüyorum şu dünyada dertsiz insan yok daha nice dertli insan var bazılarınınkinin yanında seninki devede kulak diye. böyle düşünüyorum ALLAH A her zaman şükrediyorum ama bazen de sinirlerim çokk bozuluyu ağlamaktan kendimi alamıyorum . hayatta bulunmak istemiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .öNerilerin için teşekkür ediyorum beni şu an çok rahatlattın ALLAH sizden razı olsun

canım benim allah senden de razı olsun .biliyormusun aynı beni anlattın sanki yemin ediyorum.az önce doktordan geldim bende kan tahlili yaptı bu arada bu 2.gittiğim doktor ilki ansızlık demişti ilaçlarımı düzenli içtim bakalım bu ne çıkarcak troidden şüphelendi inşallah temiz çıkar iyide hala niye dökülüyor temizse de.doktor dökülen saçın tekrar çıkar dedi cuma günü tahlil sonuçlarım belli olcak çok merak ediyorum ne çıkcak rabbim nerde varsa şifa versinsenağlama

bunu bende hemen denemek istiyorum ama,yikarken herangi bi sampuanlami yikiyoruz
ve bi yikamadan sonra hala kokuyomu(o zaman disarida cikamaz insan)

bu tarif gerçekten de işe yarıyor .yazın yapardım hep 2-3 tel dökülürdü bazen de hiç .

kızlar bugün denedim de durulurken de bir sürü döküldü yine ilk denemede olacak diye bişi yok dimi bir kaç kez defa deneyeyim mi acaba yoksa kendimi mi kandirıyorum

ben dun yaptim,sonuca inanamiyorum halaa:1shok:bu sabah mesela saclarimi tararken ,bikac tane sacteli vardi o kadar,,cok sevindim,:sm_cool:
arkadasim sanada cok tesekkur ederim,bu bilgiyi paylastigin icin,supersina.s.

canım nasıl yaptın anlatır mısın bana

anlatiyim guzelim,kaynamis bir su bardagi suyun icine mayayi doktum(bendeki paket 7gr likti)biraz karistirdim ve ilinana kadar beklettim,sonra saclarima yavas yavas ,bi yandan masajla yedirmeye calistim,sonra bi posete sardim kafami,ustunede tulbent baglayim 1 saat beklettim,daha sonra gidip herhangi bi sacpuanla banyomu yaptim hepsi bu,,,,olacagini hic sanmiyodum,ama oldu,harika:sm_cool:ve koku filanda kalmiyo yikadiktan sonra,ben kalir diye korkuyodum ama,,ben bunu 2 yada 3 haftada bir yapmaya karar verdim,iyisallah sendede ayni sonuz olur,,,a.s.

inanılmaz ama gerçek her daim dökülen saçlarım aslında demir eksikliğide var ama ben bu mayayı kullandıktan sonra hakikaten dökülmesi durdu eskiden omzundan uçuşan saçlar görürdüm halının üstünden sürekli saç toplardım son günlerde çok çok azaldı

merhaba arkadaşlar.konuyu ben açtım ama sık takip edemiyorum kusura bakmayın.benden başkada memnun kalanların olmasına çok sevindim.nasıl bi derttir bu saç dökülmesi ancak bizim gibi çekenler anlar birbirini.ben uzun zamandır yapmadım bu tarifi.çünkü hala saçım çok az dökülüyo.günlük en fazla 10-12 tel.o da sadece tararken.eskiden omuzlarımda kıyafetlerimde yerlerde halılarda her yerde saç olurdu.açık bırakamazdım hiç.bluzumu çıkardıktan sonra bluzun arkasından bi süre saçları toplardım kaldırmadan önce.şükürler olsun artık böyle sorunlarım yok.sanki bu tarifi yaptğım gün hayatımda bir milat oldu.darısı başınıza.umarım sizde kendinize uygun yöntemi en kısa zamanda bulursunuz

hemen uygulayacağım sonucu yazarım inşallah azalır dökülme birde kızlar acaba özel günlerimizde saç dökülmesi daha fazla mı oluyor?

Ben dün akşam uyguladım kuru mayayı saçıma..sonuç inanılmazdı..her banyo yaptığımda avuç avuç saçım dökülürken bu kez ancak 15-20 tel döküldü..süperhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…