- Konu Sahibi samimikxixz
-
bugün bende denedim yalnız ölçüyü tutturamadım galiba bir paket kuru mayaya 1 su bardağı kaynar su ekledim soğuyunca saçıma sürdüm fakat su gibi olmuştu sürmekte zorlandım hiç kıvamlı değildi ölçüsünü tam olarak verirmisiniz kızlar bu arada başım o haldeyken habersiz misafir çıkıp geldi iğrenç kokmuştur fazla bekletemedim hemen yıkadım o yüzden etkisinide tam anlayamadım
benim de saçım çok dökülüyo ve bunu dert ediyorum daha fazla dökülüyor. şimdi tatilde evdeyim saçımı yıkıyorum zaten dökülüyo o yüzden taramadan topluyorum kafama da eşarp alıyorum evden çıkmıyorum moralim çok bozuk. kafam da kpss stresi var bi saç stresi delirmek üzereyim .her an aklımda ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.ben de bugün ya da yarın deneyeceğim sonucu kesinlikle yazarım. ben de bou dert sadece ben de var zannediyodum.kendimden nefret etmeye kendime adete küsmeye başlamıştım benim ne suçum var sa . bir az olsun rahatladım. arkadaşlar yanliş anlamayın . beni. ALLAH hepimize acil şifalar versin.zaten vücut direncim de iyice düştü. kolay kolay hastalanmayan ben artık küçük bişi den etkilenmeye başladım.direncim kötüleşti. kendimi çok sağlikli bulurdum ama öyle değil. gelişim büttünsel ya bir yandaki aksaklık diğer gelişim alanlarına da etki ediyor.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
Teşekkür ediyorum canim doktora gittim hiç bir eksiklik çıkmado. kadın hava değişikliğinden dedi. ama epeydir dökülüyo . bazen oturup derinlemesine düşünüyorum şu dünyada dertsiz insan yok daha nice dertli insan var bazılarınınkinin yanında seninki devede kulak diye. böyle düşünüyorum ALLAH A her zaman şükrediyorum ama bazen de sinirlerim çokk bozuluyu ağlamaktan kendimi alamıyorum . hayatta bulunmak istemiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .öNerilerin için teşekkür ediyorum beni şu an çok rahatlattın ALLAH sizden razı olsun
canım nasıl yaptın anlatır mısın bana
ben kücük paket bulamadım büyük paket almiştim da bir tatlı kaşiği ile yapmiştim doğru mu olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?