Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
maya sadece diplere sürülüyor arkadaşım. krem kvamında değil baya sulu bi karışım oluyor. ben fısfıslı bi şişeye koyup diplere sıkıyorum.ayrıca işim gereği maya konusunda bilgiliyim. mayaların çalışma sıcaklığı 35-37 derecedir. maya sürdükten sonra etki etmesi için mutlaka naylon torba, strech vs ile kafanızı sarın,sıcak tutun. mayayı fazla aldığınız zaman maya paketlerini buz dolabının normal rafında saklayın. buzluğa koymayın. + 4 ila + 6 derece civarında olmalı mayanın saklandığı ortam sıcaklığı.
benim saç dökülmem stres kaynaklı imiş. stresimde yok ama dr.lar kanda bişi bulamayıca stres dediler geçiştirdiler beni:( gerçektende bütün tahlillerim mükemmel çıktı. ben mayayı 2-3 aydır haftada bir yapıyorum. şıp diye kesmedi benim dökülmemi. hala dökülüyo ama %40 daha az dökülüyo. ve parladı saçlarım. bu forumlarda dökülmeyi şıp diye kesti,hemen kesti, dökülmesi birden durdu diye anlatılan ne varsa denedim. sanırım sorun benim saçımda. hiçbiri durdurmuyo dökülmemi.
umarim mayanın faydasını görürsünüz.

maya sadece diplere sürülüyor arkadaşım. krem kvamında değil baya sulu bi karışım oluyor. ben fısfıslı bi şişeye koyup diplere sıkıyorum.ayrıca işim gereği maya konusunda bilgiliyim. mayaların çalışma sıcaklığı 35-37 derecedir. maya sürdükten sonra etki etmesi için mutlaka naylon torba, strech vs ile kafanızı sarın,sıcak tutun. mayayı fazla aldığınız zaman maya paketlerini buz dolabının normal rafında saklayın. buzluğa koymayın. + 4 ila + 6 derece civarında olmalı mayanın saklandığı ortam sıcaklığı.
benim saç dökülmem stres kaynaklı imiş. stresimde yok ama dr.lar kanda bişi bulamayıca stres dediler geçiştirdiler beni:( gerçektende bütün tahlillerim mükemmel çıktı. ben mayayı 2-3 aydır haftada bir yapıyorum. şıp diye kesmedi benim dökülmemi. hala dökülüyo ama %40 daha az dökülüyo. ve parladı saçlarım. bu forumlarda dökülmeyi şıp diye kesti,hemen kesti, dökülmesi birden durdu diye anlatılan ne varsa denedim. sanırım sorun benim saçımda. hiçbiri durdurmuyo dökülmemi.
umarim mayanın faydasını görürsünüz.

35-37 derece demişsin o zaman kaynar su da eritmeyecekmiyiz bu saçımıza süreceğimiz mayayı.

samimikız çok tşk ederim bu tarif için. benim de saçlarım bu aralar olduğundan daha fazla bir şekilde dökülüyordu. tarifini denedim ve sonuç mükemmel ötesi:) gerçekten çok tşk ederim:)harikasınız. öyle bir dökülme vardıki saçımda. şimdi ise hemen hemen hiç. bir de ark ilk yaptığım için ben biraz tuhaflık yaşadım. tabi maskeden değil kendi beceriksizliğimden. biraz katı oldu ben de banyodan sıcak su aktıpı ellerimle ıslatmak zorunda kaldım ama yine de böyle çok iyi bir sonuç aldım. bana öyle geliyor ki, eğer benim saçımda böyle bir sonuç yarattıysa sizlere de faydası olabilir:):):):)samimikız ark yanısıra herkese, yani beni şevk eden yorumları yazan, paylaşan herkese tekrar tekrar tşk ederimmm:)

ayni konuyu ben acacaktim..tsk.ler..bugun buldum bu tarifi denedim 10 dakika beklettim sadece havluy sarip..saclarimi kuruturken bile maya kokuyordu ama parlaklik geldi sacima birde dolgunluk bakalim ilerleyen zamanlarda ne olacak simdilik cok memnun kaldim biras kasinti yapti sadece o kadar...arkadaslar tarif su 4 kasik kuru mayayi 1 su bardagi sicak suda eritip karistirin ben oyle yaptim..

Ben pazar günü yaptım bunu yarın bidaha yapıcam.ılkinde cok etki yapmadı bakalım 2.de belki iyi gelir.Bu saç uzatıyo mu benin uzadı sanki biraz:S ya da pskolojik olarak bana öyle geliyo saçımı da gürleştirdi :S

benimkide psikolojik mi bilmiyorum ama aynen bende oyle hissettim saclarim uzadi gibi geldi. kokusu disinda muthis dolgunluk,parlaklik geldi sacima...

ay şimdi gördüm bunu denemem lazım ..benim iki yıldur çok dökülüyor bir çok tarif yaptım haftaa bir kez hala zeytin yağıda sürüyorum ama engellemedi bu akşam birde mayayaı deniyieyim sağolun paylaştığınız için kaydirigubbakcemile3

saclarim cok kurudur ben bir zararini gormedim hatta yararini gordum..kotu kokusu var ama artik katlanacagiz:D

arkadaşlar bende mayayı denedim benimde saçlarım günde 200 tel falan dökülüyodu ama mayayı ilk kullandğımda çok daha fazla döküldü bende bi daha denemedim acaba normalmiydi ilkinde bu kadar dökülmesi deneyimi olanlar lütfen yazabilirlermi şimdiden teşekürler

benim herzaman ki kadar dokuldu ben burada farkli bir kuru maya kullandimkafamçokkarıştı cok mu beklettiniz sacinizda?

arkadaşlar bende mayayı denedim benimde saçlarım günde 200 tel falan dökülüyodu ama mayayı ilk kullandğımda çok daha fazla döküldü bende bi daha denemedim acaba normalmiydi ilkinde bu kadar dökülmesi deneyimi olanlar lütfen yazabilirlermi şimdiden teşekürler

ya bende yapar size haber veririm dedim ya kızlar yaptm benimdi iki gün önce evvelki akşam yaptım..yıkarken dökülmedi ama şimdi dahada berbat oldu oturduğum yerde sürekli omuzlarımda kalıyor bir iki tel dökülüp duruyorrrrrrrrrrr.. -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- belkide ilk yaptığımızdan böyle olmuştur da ikinciyi denesemmi düşünüyorum yaniiiiiiiiii

ya bende yapar size haber veririm dedim ya kızlar yaptm benimdi iki gün önce evvelki akşam yaptım..yıkarken dökülmedi ama şimdi dahada berbat oldu oturduğum yerde sürekli omuzlarımda kalıyor bir iki tel dökülüp duruyorrrrrrrrrrr.. -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- belkide ilk yaptığımızdan böyle olmuştur da ikinciyi denesemmi düşünüyorum yaniiiiiiiiii

canım benimde ilkinde çok daha fasla döküldü bi daha yapmadım acaba sadece ilkinde mi kesliyor onu bilmiorum

Arkadaşlar sakın mayayı saçınızda çok bekletmeyin..şu an moralim o kadar bozuk ki..dün gece mayayı uyguladım saçıma ve vakit geç olduğu için yıkamaya üşendim ve hem daha etkili olur diye saçımı boneleyip bu şekilde uyudum..sabah duş aldığımda bütün saçım döküldü nerdeyse..çok korkunç..içim çok acıdı..doktora gitmeyi düşünüyorum artık böyle şeyler denemektense..:(

offfff ne yapacagımı sasırdım kızlar ya bazıları cok olumlu seyler yazmıs bazıları ise olumsuz bende de asırı dökülme var hatta kelaynak kusuna benzemeye basladım .... dr a gitmekten bıktım usandım biraz dökülmesi azlsaydı neyse dicem ama hiç yararı olmadı dr un...tarifi bi yapayım bakalım ne olacak

ben doktora gittim arkadaşlar..maya dökülmenin yanı sıra bir de ekzema yapmış saç derimde..telovium tablet ve fitoval şampuan verdi doktor..başka hiçbir şey yapma dedi..3 ayda toparlanırmış saçlarım..kestirmeyi de düşünüyorum

Arkadaşlar sakın mayayı saçınızda çok bekletmeyin..şu an moralim o kadar bozuk ki..dün gece mayayı uyguladım saçıma ve vakit geç olduğu için yıkamaya üşendim ve hem daha etkili olur diye saçımı boneleyip bu şekilde uyudum..sabah duş aldığımda bütün saçım döküldü nerdeyse..çok korkunç..içim çok acıdı..doktora gitmeyi düşünüyorum artık böyle şeyler denemektense..:(

ay allah çok üzüldüm ya geçmiş olsun canım ya.....inşallah çabuktoparlanır

bira mayası cidden iştahı açıyormu? hep zayıflama reçeteleri veriliyo, benim gibi şişmanlamak isteyenler için bi şeycik yok

dökülmenin sorumlusu şampuanınız olabilir. tüm şampuanlar aslında deterjan.

ben şimdi
organix
organicum
herbal glo

makalarını keşfettim ama satın alacak yer bulamadım daha. deneyeim yazarım

bir yıldır dökülüyor benim saçlar

doktorada gittim ne fayda!!!!!!!!

Back
X