Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim saçlarım çok gür ve sık, bende yapmayı düşünüyorum. ama farklı amaçla. hem saç bakım maskesi, hemde saç derim nefes alsın diye deneyeceğim. kuru maya saç mskesi sadece dökülmeye karşı mı etkili?

arkadaşlar bu topiği başından beri okudum mayayı bir denemek istiyorum benimde sizin gibi uzun bir süre saçlarım döküldü ve başımın üstü bayağı seyreldi ahmet marankiden duymuştum her akşam bir diş sarımsak diye 2 ay bunu hiç ara vermeden yaptım baya dökülme durdu sonra düğün telaşından bıraktım gene yastıkların üzerinden saçlar toplamaya başladım ve gene başladım ben bu mayayı dökülme için deyilde o seyrelen yerlerde tekrar saç çıkarmı diye merak ediyorum bu arda ben tiroit hastasıyım zaten ilk saçım dökülüyo diye doktora gittiğimde öğrendim tiroitten dökülüyomuş

kızlar bende bu gün kuru maya aldım başlıcam benimde önden acılma var haftada iki gün yapılcagını bilyomda ne kadar bekleticez kafamızda

kızlar bu gün denedim mayayı sonuç süperrr. zaten cildim içinde maya kullanıyodum. saçlarım yumuşacık ve hacimli oldu. hastalık nedeniyle saçlarım dökülmüştü. eskiden şelale gibi olan saçlarım artık çok yıpranmış durumdalar. ama bu sefer sonuç süper oldu herkese tavsiye ederim...

bende dün denedim arkadaşlarım sonuç süper
hem saçıma hemde cildime uygladım
saçlarım hacimli yumuşacık ve parlak oldu tavsiye ederim
vede konuyu açan arkadaşada çok çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

bende azönce kullandım tararken saçlarımın dipleri acırdı azönce gayet rahat taradım
ben denemeye devam edıcem zararı yok bence..
yarım su bardağına 5 kasık fln koydum iyice erittim ve sonra folyoya sarıp 40 dk bekledım.

kızlar merhaba benim de saç dökülme problemim var aslında bioblas kullanıyorum 6 aydır dökülme azaldı ancak sıcaklardan ya da stresten olacak çok başladı yine dökülmeye iftardan sonra ben de denicem bu maskeyi içine 1-2 damla da badem yağı koyucam benim saçlarım ince telli ve yağlı bakalım nasıl etki gösterecek

denedim ve sonuç hüsran ilk deneme diye olsa gerek hafta içinde bikere daha deneyeceğim. dökülme yine aynı şiddette oldu ancak saçlarım yumuşacık oldu ve parlıyor:)

kızlar yan etkisi olurmu
artık ne kullanacağımı şaşırdım
tepemde büyük bir açılma oldu
doktorların verdiği ilaçlar hiç iyi gelmedi :çok üzgünüm:

bir aydır çamterebentin bademyağı susam yağı karışımını şampuanımda kullandım.hiç bir azalma olmadı dökülmede.bide bunu deneyeyim

mrb kızlar, bnm saçlarımda asırı dokuluyor bnde maya tarifini denemeyi düşünüyorum fakat bi sorum olacak bu koku saç kuruduktan sonrada sacta kalıyo mu ? bnm kokulara karsı hassasiyetim var da o yüzden soruyorm simdiden tesekkür ederim..herkese sağlıklı saçlarrr:)

evet canım kalıyor özellikle havluda çok kalıyor o yüzden normalde kullanmadığın bi havluyla silersen saçını daha iyi olur

Maya özellikle stresli dönemlerde saçların dökülmesini önleyip sağlıklı uzamasını sağlıyor. İçeriğindeki B5 vitamini, saç sağlığı için çok önemli olan keratin oluşumunu uyarıyor. Keratin, saçların dökülmesini önleyip daha hacimli ve gür görünmesini sağlıyor. 4 çorba kaşığı toz mayayı 1 bardak ılık suda eritin. Saç diplerine früksiyon yaparak yedirin. Birkaç dakika bekledikten sonra bol suyla durulayın.
Cilt
Mayanın cilde yararları antik çağlardan beri biliniyor. Antik Mısır?da kadınlar güzelleşmek için mayayı ciltlerine sürerlermiş. Ayrıca mayanın mikrop öldürücü özelliklerini keşfedip yara merhemi gibi kullanırlarmış. Yaraları dezenfekte etmek ve çabuk iyileşmesini sağlamak için yaranın üzerine maya sürerlermiş,.
Mayadaki vitamin ve mineraller cildin her türlü gereksinimi sağlayacak kadar zengin. Özellikle akne ve sivilceli ciltlere çok yararlı. Karaciğeri toksinlerden arındırıp, temizliyor ve ciltteki aşırı yağlanmayı önlüyor.
Yüksek dozda protein içeren maya, cilt dokularının yeniden yapılanmasını sağlıyor. Cildin daha güzel ve pürüzsüz görünümüne yardımcı oluyor. Protein, ayrıca cildin oksijen almasını sağlayıp beslenmesine katkıda bulunuyor. Mayanın içeriğindeki yüksek potasyum miktarı, dokularda biriken toksinleri dışarı atarak cildin artık maddelerden arınmasını sağlıyor. Böylece cilt adeta yenileniyor. Maya, cildin mat ve pürüzlü görünümüne yol açan mide sorunlarını gideriyor. Bağışıklık sistemini güçlendirerek cilt alerjilerini önlüyor. İçeriğindeki B2 ve B6 vitaminleri sayesinde cildin yağ dengesini ayarlayarak akne ve sivilceye karşı etkili oluyor. Maya, deyim yerindeyse cildi hem içerden hem de dışardan besliyor.
Maya ile hazırlanan maskeler sorunlu ciltleri iyileştiriyor. 2 çorba kaşığı yaş mayayı bir kaseye alıp 1 çorba kaşığı ılık su ilave edin ve yoğun bir krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Göz ve dudak çevresi dışında tüm cildinize yuvarlak hareketlerle masaj yaparak yedirin. Kuruması için 10 dakika kadar bekleyin. Cildinizi hafif ıslatılmış bir parça pamukla temizleyip, önce ılık suyla sonra soğuk suyla durulayın ve havlu ile tampon yaparak kurulayın. Bu maskeyi 20'li yaşlardaysanız ayda bir kez, 30"lu yaşlarda iseniz on beş günde bir, 40'lı yaşlarda iseniz haftada bir, 50'li yaşlarda ise haftada iki ya da üç kez uygulayabilirsiniz.

bende bunu az önce bi sitede okudum kokusundan dolayı çekiniyorum ama bende b,ii denicemm

canım bana doktor telovium tablet werdi baya pahalı geldi diye almadım sende nasıl gidio cewap atarsan sevinirim

telovium tablet kullanan arkadaşım dökülmen durdumu ya da azalma oldumu? ben 3 ay kullandım teloviumu ama bir etkisini görmedim. Azalma ya da durma hiçbişiy olmadı. doktoruma söylediiimde ilacı değiştirelim dedi ve pantogarı kullanmamı söyledi. Henüz almadım. Pantogarı kullanıpda etkisini gören olmuş sanırım,inşallah bende de işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…