- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
bende onu dicektim vücudun inşallah kür ile son kirini atıyordur küre devam
gözlere de dikkat canım
sagol cnm ınsallh gecer o soyulma bugun kasındtı yok ama sunı goz yasını damlatınca cok kasınıyo o yan etkısıymıs de nıye soyuluyo ona bı anlama veremedım doktora gıdınce ogrenırım artık
bu arada cnm eger yuze surulen bısey olsaydı bu kur kesınlıle bırakırdım ama agız yoluyla oldugu ıcın zararının olcanı hıc sanmıyorum ıyıye yoruyorum bende artık dun alnımda svılce cıktı demıstımya Allah ım ya nasıl bı acı bu bole hayatımda hıc bı sıvıceden bole acı cekmemıstım dokundugum zaman nasıl agrı yapıyodu resmen basıma vurdu agrısı cnm saka gıbıydı
sımdı ıcıcem bende hazıalrdım maydonoz bıttı ama bıugunluk
sende bole deıgısıklık oluyomu
kaşındığı için soyuluyordur gözlerin
valla canım benim cildim de düzeldi,maydanoz suyu iyi geldi ufak tefek sivilcelenme var dudak kenarında oınada aldırış etmiyorum 9.günüm bugün. Küre devam inşallah.Gül hastalığımda son iki tane kaldı onlarda geçecek inşallah renkleri soldu hafif iz var. İyiyim rahatım şükür
ayyy sorma 7-8 de gidiyorum eve o saatte ne yesem oturuyor vücuda soprma gitsin
dediin iyi oldu daha da dikkat ederim
bu arada maydanoz bitsin hayırlısı ile 5 gün ara verip lavanta çayı ve maydanoz ile devam etcez yazarım ayrıntılı tamam
kürün devamı canım biliyorsun lavantada ciğere faydalı
kürden sonra zaman zaman maydanoz ve günde 1 bardak lavanta çayı demleyip içicez cilt için çok iyi sitede de var zaten lavantanın faydaları
sende sağol canım ne demek
umarım herkes için faydalı olur kozmetiklerle cebimizi yakacağıma içimizi temizler doğal yollarla ALLAH'ın izni ile şifa buluruz
bu arada gece yemek yememe konusuna gelınce cnm ben ıkı gundur bunu denıyorum kahvaltı yapan bırı degılım okula cok erken gıttıgım ıcın aksam ezanından sonra
dun bı dılım kek
evelsı gun de bı tane pogaca yedım yaaaaaaaa :26::26:
bırden yuklenmıcem kendıme ac olmadıgım halkde yerdım mesela ben sımdı artık aksamları ole yapmıyorum cok asırı karnımdan ses cıkınca anca bı tane alıyorum yavas yavas bu da bıter ınsallah
ve su an cok acım aksam ezanına kadar yedım yedım bı daha zor
ben hemen yemeke yumulmaya gıdıyorum o yuzden
valla akşam yemek yememe konusunda çok istikrarlı olamıyıcam ben geç çıkıyorum aç oluyorum ama günlük 1,5-2 litre su yediklerimi rahatlıkla taşıyor sorun olmaz sanırım
seninde alışık olduğun düzen var bozma derim en azından yavaş yavaş yap
oyle ama engellemem lazım cnm ya kahvaltı yapmam lazım ama olmuyo ıste ben senın gıbı 2 lıtre su ıcen bırı degılım kı
bak bı bardak meyve suyu bı bardak hayıt tohumu ıkı bardak maydonoz kürü ıkı cay bardagı cay olsun bı de hadı topu tpu bı gunde ıctıgım su da ıkı bardak olsa bunlar yanı sayılıyo mu bu bıtkı cayları sudan acaba yanı saf suyun yerını tutuyosa ıyı :26:
dedgın gıbı ama bırden degıl yavas yavas bırakıcam gece yemek olayını
senın de benımkınden daha zormus cnm ısten gec cıkınca mecbur tabı haklısın ama aslında orda aksam ezanına yakın bı saatte paydosunuz varsa yemek yıyebılırsın tabı paydos saatıne baglı
benım sımdı en rahat gunlerım en kendıme ıyı bakmam gereken donemdeyım ılerde calısınca ne yapcam bılemıyorum bende
malesef yeöek düzenim yok benim ama alternatifleri kısıyorum hamur işi şeker abur cuburum yok dikkat ediyorum.Kontrol edebilirsek sorun olmaz kanaatindeyim.Sende öyle yap dikkat et zararlı olanları azalt bence.Baharatlı,acı tuzlu şekerli bunları en asgariye indir bence
bu arada kurumun 15. gunu sadece 6 gunum kaldııııııı .))
senın sanırım 5 oluyo cnm sen benden bı gun erken baslamıstım yanlısmı tahmın ettm bılmıyorum ama
kızlar bende bugün başlamayı düşünüyorum maydonoz kürüne cildinize hangi konularda iyi geldi anlatabilrmsnz tavsiye ediyomusunuz