- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
canım benim sırası ile var ise bilgim dahilinde cevap vereyim...
sabun kullanma derim yüzüne,iyi bir tonik veya gül suyu ile her akşam temizle yüzünü ardına çok az nemlendirici sür haftada bir veya iki kil maskesi kullan bitmiyor ama azalıyor denedim...
hayıt maydanoz lavanta... hayıt tohumu kullanmadım hiç ama sanırım oströjen hormonu yükseltip adet görmeyi sağlıyor,maydanozunda öströjen hormonu yükseltici olduğu söyleniyor ki çoğu zaman adet görmek için kaynatıp içmişliğim ve faydasını görmüşlüğüm vardır,lavanta çayı ise karaciğer temizliği içindir... beraber kullanımının zararı veya yararı varmıdır bilmiyorum ama maydanoza ara ver 21 günlük kür bitti zaman zaman 2 günde bir lavanta çayı iç yada bi süre ara ver ..hayıt tohumunu hiç denemedim adet söktürücü özelliği olduğu dışında başka bi bilgim yok... ufak tefek sivilceye de çok takılmayın.Geçiyor.Cildinizi iyi temizleyin,temizlik konusunda dikkatli olun bence çok fazlda gerekli bişey yok....
Ama maydanozu bırak bi süre bi kaç ay sora tekrarla yılda 2-3 yeter bence 21 günlük kür şeklinde bende öyle yapıcam.Lavanta çayını da 2-3 günde bir iç...Herşeyin fazlası zarar canım... Netten de araştırırsan daha detaylı bilgi alabilirsin ...sağlıklı günler diliyorum
bu arada aktarda argan yağının kremini gördüm izler için iyi geliyomuş 30 tlydi hiç kullananınız varmı kızlar
bu arada yüzünü dalin şampuan ile yıkıyormuşsun,doğrudur parlaklık ve nemlilik veriyor ama sonuçta saç için hazırlanmış bi ürün kıl köklerini harekete geçirebilir kullanma derim...
cnm konu sahıbı arkdasımız argan yagının bı hayvanın dıskısı oldugunu soylemıstı bı dıskıyı da yuzume surmem ben acıkcası gunah oldugu ıcın ve de mıdem kalkar benım :))
sen bılırsın ama cok revaçta o yag da ne bılım ya bı tek o mu var sankı ız ıcın pahalıya onu dah acokone cıkarıyo fırmalar
kırmızı kantaron yagı da gecırıyo denılıyo cnm o dah ucuz hem 4.5 tlmı ne
bende alıcam alıcam kantaron yagını dıyorum bu lavanta kurum bıtsın de oyle alıyım artık onu da bakalım
tamam ozaman biraz hayıta ara vereyim canım :) maydonozla başladım lavantayla devam edicem umarım etkisi olur yarın son günüm lavantayıda mı 21 gün içicez peki inş izlerime iyi gelir bu
hayvan dışkısını ilk defa sendne duyuyorum hklısın canım piyasada okadr çok ürün varki artık hangisine inanayım bilemiyorum sanırm dediğin yağı duymuştum ama cildi daha çok yağladırmazmı o :S neyse lavanta bitsin olmazsa bidaha doktora gidicem artık
seninle denedik gördük ki maydanoz yanakta lavanta kafada kusuyormuş mikrobu:))) Şaka şaka
lekelerine iyi geldi ise sevindim
bu arada bende bugün yarın lavantaya başlıcam gül hastalığım tekrarladı bakalım geçeer inşallah :2:
bu arada o kantaron yagını sadece ız olan kısıma surmek gerekıyomus ve de cok surmemek gerekıyomus sıvılce cıkartabılırmıs
benım evde bı cok yagım var almak ıstemıyorum artık acıkcası ya bıktım cnm ya tırnagıma suruyorum glıserın kırpıge bazen badm bazen hınt yagı suruyorum corek otu yagımı yanra olan kısımlara suruyorum ( ayagımın topuk kısmına ayakkabı vurmustu ırda yara oldu da ) o sekılde dah akayısı yagım var bılmeden almıstım onu kayısı cekırdegı alıcakmısım aslında dah auzum cekırdegı yagı var kırısıklık ıcın annnemlere almıstım daha hıc kullnmadılar bıle e artık yeter dıyorum belkı uzum cekırdegı yagı kırısıklık azaltıyoya bı ara netten arastırıp balkarım ız gıderıyosa ızım olan yere surereı onu artık
yaglardan gınageldı kısacası
doktora bugun gıdıcektım oooooof cok erınıyorum ya cıldıyeye acıl bısey de degıl dıye hıc gıdesım yok ama mecbur gıdıcem bı de saha cok sıvılce cıkmasın artık ya alnımda
bıyık bolgemde hıc cıkmıyo bak artık cenemde de o maydonoz cayı sayesınde (Rabbım nazar degmesın cıkartmasın ınsallah daha da AMINNNNN )
maşallah seninde kullanmadığın yağ kalmamışaynen maydonoz benimde siivlceleri bitirdi gibi dünde lavantaya başladım umarım buda baştan siivilce çıkartmaz artık bıktım çünkü tek isteğim izler geçsin başka bişi istemiyorum