Kuru cilt,buna rağmen sivilcelenme ve tahriş... Önerilerinize ihtiyacım var lütfen...

ınsallah cnm ya val karagıcer tertemız olursa sıvılce de cıkmaz heralde yanı ole maskelerede gerek kalmaz hem bu kuru dudyunca hanı kokten temızlıcezya bız maskelr falan gecıcı dıyorum ben artık yuzeysel gelıyo bana

ınsallah cnm ya val karagıcer tertemız olursa sıvılce de cıkmaz heralde yanı ole maskelerede gerek kalmaz hem bu kuru dudyunca hanı kokten temızlıcezya bız maskelr falan gecıcı dıyorum ben artık yuzeysel gelıyo bana

Her maske her krem her bakım herkeste aynı etkiyi göstermiyor.Mesela bal bi çok kişide vazgeçilmez ama bende neler yaptı o yüzden iç tenizliği yapmak gerekirki sonrasında ekstralar fayda etsin.Bir haftadır yani en son ki tahrişten sonra işte dermatop bepanten falan la yüzüm düzeldi,en son pazar günü yaptım 5 gündür yüzüme hiç bir şey sürmüyorum inan yüzüm ALLAH bozmasın pırıl pırıl çok nemli değil ama kuru da değil sadece dün gül suyu ile sildim çok şükür ALLAH'a yüzümde şimdi sıkıntı yok...
demekki neymiş herşeyi yüze sürmemek gerekirmiş valla:)))

aynwn ole bephanten bende almayı dusunuyorum cnmbakalım normal nemlendırcı sıvılce yapıyo bende cıldım kuru degıl benım karma ondan olsa gerek bugun ıcıcem maydonoz kurunu bırazdan hazırlayıp sen denemeye basladınmı :KK34:

maydanoz bulamadım canım ya şaka gibi valla :)) nasipse akşam alıp yarın başlıyıcam inşallah

hadı ya :KK52: babam dun almıs gelmıs ben dun yapcaktım gece gece yapmayım dedım bugun yapıcam da gec olmadı dımı ya :KK43:

hadı ya :KK52: babam dun almıs gelmıs ben dun yapcaktım gece gece yapmayım dedım bugun yapıcam da gec olmadı dımı ya :KK43:

Ben buldum dün yaptım gece başladım :) bi dün gece içtim bi sabah bugünden saysam bugün 1.günüm:))Hadi bakalım hayırlısı :)))

bende bugunden basladım cnm of yaaaaaa cok eksı geldı bana bak sole yaptım
ıkı bucuk su bardagı suyun ıcıne bı avuc koydum maydonuzu kaynadıktan sonra elekten gecırdım bı caydanlıga aldım sogumadan bı tatlı kasıgı bal bı de lımon sıktım acayıp eksı :KK14: senın de ole oldumu
bı tatlıkasıgı daha atsammı kı dıyorum bardak basına mıydı yoksa bal yoksa sen nasıl yaptın

bende bugunden basladım cnm of yaaaaaa cok eksı geldı bana bak sole yaptım
ıkı bucuk su bardagı suyun ıcıne bı avuc koydum maydonuzu kaynadıktan sonra elekten gecırdım bı caydanlıga aldım sogumadan bı tatlı kasıgı bal bı de lımon sıktım acayıp eksı :KK14: senın de ole oldumu
bı tatlıkasıgı daha atsammı kı dıyorum bardak basına mıydı yoksa bal yoksa sen nasıl yaptın

Maydanozu kaynattım bardağa süzdüm bi çay kaşığının ucunda bal ekledim bi bal kaşığıda limon koydum fazla koyma sende limon ekşitmiştir
bırakma ama küre devam:KK66:

Maydanozu kaynattım bardağa süzdüm bi çay kaşığının ucunda bal ekledim bi bal kaşığıda limon koydum fazla koyma sende limon ekşitmiştir
bırakma ama küre devam:KK66:

cnm bı bal kasıgı demıssın nasıl kasık o ole anlamadım yanlıs yazdın sanırım :KK34:
tatlı kasıgımı koydun offff sorma bugun bole oldu artıkılkacemılıgıme denk geldı :)
bende bı cay kasgı bal koyuyum o zaman sanırım bı cay kasıgı da lımon dımı lımon az olmazmı cnm

cnm bı bal kasıgı demıssın nasıl kasık o ole anlamadım yanlıs yazdın sanırım :KK34:
tatlı kasıgımı koydun offff sorma bugun bole oldu artıkılkacemılıgıme denk geldı :)
bende bı cay kasgı bal koyuyum o zaman sanırım bı cay kasıgı da lımon dımı lımon az olmazmı cnm

bi tatlı kaşığı dicektim göz kararı yap bi su bardağı maydanoz suyuna bi tatlı kaşığı limon bi çay kaşığı da bal koy zaten eriyip karışıyor çok ekşi olmuyor sen limonu fazla kaçırdın sanırım :KK1:

bi tatlı kaşığı dicektim göz kararı yap bi su bardağı maydanoz suyuna bi tatlı kaşığı limon bi çay kaşığı da bal koy zaten eriyip karışıyor çok ekşi olmuyor sen limonu fazla kaçırdın sanırım :KK1:

soram cnm ya aynen ole o neydıole dedıgın gıbı yaptım guzledı ya tadı ole kotu degıldı begendımbaaklım bugun 3. gun olucak 21 gun sonra ınsallah pudra surmus gıbı cıldımız olur:21::nazar:

alnımda ıkı tane sıvılce cıktı (kucuk Allah tan ) sınır oldum :2: ama ıcıcem yıne de tadını begendım nasılsa :KK34:
sen de degısıklık var mı cnm ho sdah aucuncu gun ama :KK34:
bu arada bugun sımdı ııcem daha yapmadım cayı ya :KK50: saatı saatıne hıc yapmıyorum kı zaten :26:

Vallahi canım ayın 2si akşamdan başladım ama 3ünden sayıyorum.
düzenli yapıyorum akşam yapıp sabah erkende içiyorum bugün 5.gün.
aynı zamanda günlük 1,5-2 litre su içiyorum aynı zamanda Kefir içiyorum,kefir cilde çok faydalı bi çok şeye faydası olduğu gibi.Maydanoz kürüne de aynen devam cildim durulaştı.Ruhsal olarak rahat hissediyorum kendimi,iştah tutp zayıflamama da yardımcı... Devam edicem ALLAH'ın izni ile.O kadar kreme ilaca para verip hem kendimi hem cebimi rahatsız ettim.İçimi biz temilzyeyeim dışada gelir sıra-ki ben farkını görüyorum inşallah ekstra bişey kullanmaya gerek kalmaz...

ben sabah ıcemıyorum ya okluldan gelınce ıcıyorum anca o da oglenden sonra 1 gıbı oluyo saatı takılmıyorum bakalım ıllakı faydası olucaktır bence
offfff alnım cok yaglı benım ya ne yapcam bılmıyorum ben de ıste sıvılce cıkıyo kucuk kucuk sınır oluyorum ınsallkah gecıcek
cnm ben hayıt ıcıyorum kuc yıyorum (gogus ıcın ) bı de sabah aksam bu kuru ıcıyorum bı de kefır denemek ısterdım onu da ama bana bu kadarı kafı artık :KK1:
zaten bu arada kucun de cılt yenıyelyıce ozellıgı varmıs zaten
ınsallah kurtuluruz bu yaglanmalardan :21::21::21::21:

ayyy yağlansın benim cildim vala itirazım yok:)))

ay cnm ol deme vala sıvılce cıkıyo sonra bı de bende sole bı durum var bı tane cıkmaz cıkarsa 2 3 tane cıkar sonra hepsı aynı anda kaybolur bı ara cıkmaz sonra yıne devam :KK52: bıtmıyokı kor olasıcalar calısıyolar ha bıre uretıyolar :KK34::KK30::KK31:

Son düzenleme:
ay cnm ol deme vala sıvılce cıkıyo sonra bı de bende sole bı durum var bı tane cıkmaz cıkarsa 2 3 tane cıkar sonra hepsı aynı anda kaybolur bı ara cıkmaz sonra yıne devam :KK52: bıtmıyokı kor olasıcalar calısıyolar ha bıre uretıyolar :KK34::KK30::KK31:

Canım benim egzamaydı gül hastalığıydı tüylenmeydi derken sivilceye şükreder oldum
:)))):KK1:

Canım benim egzamaydı gül hastalığıydı tüylenmeydi derken sivilceye şükreder oldum
:)))):KK1:

egzama demısken gozun ustunde goz kapagında benım bıraz derım soyuluyo gıbı kasınıyo da hafıften ara ara o da mı egzama acaba ya :KK14:
aman cnm ya bız bayanların ısı zor zaten bakım falan erkekler oh mıs :KK55::KK55:
bız tuyler dı sıvılceydı sıyah noktaydı habıre yırtıyoruz bı taraflarımızı
bu arada su an ıcıyotrum kuru :KK34:

göz kapağın için hemen doktora git egzama ise ilerlemesin canım ihmal etme

X