- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah cnm ya val karagıcer tertemız olursa sıvılce de cıkmaz heralde yanı ole maskelerede gerek kalmaz hem bu kuru dudyunca hanı kokten temızlıcezya bız maskelr falan gecıcı dıyorum ben artık yuzeysel gelıyo bana
hadı ya babam dun almıs gelmıs ben dun yapcaktım gece gece yapmayım dedım bugun yapıcam da gec olmadı dımı ya
bende bugunden basladım cnm of yaaaaaa cok eksı geldı bana bak sole yaptım
ıkı bucuk su bardagı suyun ıcıne bı avuc koydum maydonuzu kaynadıktan sonra elekten gecırdım bı caydanlıga aldım sogumadan bı tatlı kasıgı bal bı de lımon sıktım acayıp eksı senın de ole oldumu
bı tatlıkasıgı daha atsammı kı dıyorum bardak basına mıydı yoksa bal yoksa sen nasıl yaptın
Maydanozu kaynattım bardağa süzdüm bi çay kaşığının ucunda bal ekledim bi bal kaşığıda limon koydum fazla koyma sende limon ekşitmiştir
bırakma ama küre devam
cnm bı bal kasıgı demıssın nasıl kasık o ole anlamadım yanlıs yazdın sanırım
tatlı kasıgımı koydun offff sorma bugun bole oldu artıkılkacemılıgıme denk geldı :)
bende bı cay kasgı bal koyuyum o zaman sanırım bı cay kasıgı da lımon dımı lımon az olmazmı cnm
bi tatlı kaşığı dicektim göz kararı yap bi su bardağı maydanoz suyuna bi tatlı kaşığı limon bi çay kaşığı da bal koy zaten eriyip karışıyor çok ekşi olmuyor sen limonu fazla kaçırdın sanırım
soram cnm ya aynen ole o neydıole dedıgın gıbı yaptım guzledı ya tadı ole kotu degıldı begendımbaaklım bugun 3. gun olucak 21 gun sonra ınsallah pudra surmus gıbı cıldımız olur
ayyy yağlansın benim cildim vala itirazım yok:)))
ay cnm ol deme vala sıvılce cıkıyo sonra bı de bende sole bı durum var bı tane cıkmaz cıkarsa 2 3 tane cıkar sonra hepsı aynı anda kaybolur bı ara cıkmaz sonra yıne devam bıtmıyokı kor olasıcalar calısıyolar ha bıre uretıyolar
Canım benim egzamaydı gül hastalığıydı tüylenmeydi derken sivilceye şükreder oldum
:))))