- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
canım ayın 3ünde başlamıştım bugün 17.günüm cuma günü bitiyor yanlış hesaplamadıysam ,sonra 2-3 günde bir yine maydanoz kürü yapıcam ve günlük bir bardak akşam yemeğinden 2 saat sonra lavanta çayı içiyoruz tamam mı....
kızlar bende bugün başlamayı düşünüyorum maydonoz kürüne cildinize hangi konularda iyi geldi anlatabilrmsnz tavsiye ediyomusunuz
shekernil: lavanta kürü sitede de var zaten cilde faydalı lekeleri açıcı bi içecek maydanoz kürüm bitiyor ondan beş gün sonra günlük bi bardak içmeyi düşünüyorum
mervemerve :Maydanoz bittikten sonra 5 gün ara verip sora lavanta ya başlıyıcam ben günde akşam yemeğinden 2 saat sonra bir bardak.hazırlanışı sitede de var zaten.AKtarlarda var zaten iri yapraklı dğil taneli diğer adı karabaş otu netten de yaz faydalarını gör,bi çok kişi tavsiye ediyor.Özellikle İbrahim Saraçoğlunun katıldığı bi programda sivilcesinden şikayetçi olan bi kıza tavsiye ettiği ilk şey buydu.
aynen benimde sivilcelerimde değişme yok gene çıkıyo bıraksammı napsam bilemedim kızlar
canımm benim bayadır giremiyorum nete maydanoz benimde bitti ama lavantaya başlayamadım henüz
demlenecek olanı yap sen ve içmeye devam et
ben şu an hormon tedavisi için yasmin kullanıyordum bitti dün
doktora gidicem tekrar başlama gereğpi duymazsak senin yazdığın diğer ahmet maranki tarifi ve lavanta çayı ile devam edicem
bu arada kür uygularkan yüzde sivilce falan çıkarsa endişe etmeyin
bende hiç olmadığı kadar sivilce alerji falan oldu rivayete göre içerdeki pisliğin bi şekilde dışarı atılma şekliymiş
:26:
çok giremiyorum nete,ama sizede bir önerim var kozmetik ürünler ile cildinizi yormayın buna nemlendirici de dahil.beslenmenize dikkat edin su için bol bol,çok su içemiyorum diyorsanız vücunudunuz su ihtiyacını karşılayan besinler var salata brokoli gibi onlardan tüketin ... her kremi,her maskeyi yüzünüze uygulamayın...Vücudumuz yaşadıklarımızın tepkilerini veriyor zaman zaman bende olduğu gibi...Ben araştırdıkça dert ettim kendime oysaki bütün işin doğal haline bırakmak olduğunu öğrendim...
Leke olmaması için güneşte fazla kalmayın kalırsanızda öyle abartılı koruyuculara gerek yok cilt tipinize uygun olanı seçin kullanın
kılcal damarların genişlememesi belirginleşmemesi için çok sıcak sudan kaçının,güneşe maruz kalmayın asla ve asla kese yapmayın yüzünüze
cilt temizlemek için en güzel tonik saf gül suyu,ayrıca Efendimiz(s.a.v)sünneti...faydaları çok
illa bi maske yapacaksınız kil maskesi en uygunu
kuru cilt ise kayısı yağı ile yağlı cilt ise gül suyu ile hazırlayın haftada 1 veya iki sürün yüzünüze
yüzde çalışmayan kaslar var gün içinde bi kaç kez hafif baskılarla yüzünüze masaj yapın ki çalışmayan kaslar çalışsın,kırışıklığı önle kan dolaşımı hızlandırır
ayrıca özellikle sabah uyanrken yüzünüzü soğuk su ile yıkayın kan dolaşımı hızlandırıp cilde canlılık verir
bunlar benim deneyimlerim ....
çok araştırdım çok deneme yaptım zaman zaman belkide çok fazla yanıldım...SOn iki aydır hiç uğraşmadığım kadar uğraştım yüzümle ve mahfettim...Herkese iyi gelen size gelmeyebilir...Her söylenilene inanmayın...İnsan kendi kendinin doktorudur...27 yaşındayım ve bugüne kadar cildime zaman zaman nemlendirici dışında bişey sürmüş değilim ayrıca makyajda yapmam,yaşımıda gösteriyorum....Bu yazdıklarımın hepsi doğal hepsi bedava ....
uzun oldu ama yazmak istedim....Nete sürekli giremiyorum canlarımmm
sağlıklı günler diliyorum
yüzümde baya sivilce çıkarttı ama genede bi kaç öğün atlamam olsada devam ettim maydonoz kürüne çok az günüm kaldı :) şu an yüzümde baya düzelme oldu haffif çukurlar kapanıyor gibi belki kullandığım kremlerde işe yaramış olabilir izlerde yavaş yavaş yok olcak inş bu şekilde devam eder lavantada sivilce çıkartıyomu peki çünkü artık görmeye dayanamıyorum sivilce bir haftadır makyaj yapmayıda bıraktım. bu arada sabun cildi daha çok kurutur aslında siyah noktalar için peeling öneriyolar hoş benimde var siyah noktalar özellikle burnumda sıkmanında hiç faydası yok yani ama bi eczacıdan okyanus sabununun cilt temizliği için iyi oldğunu duymuştum onu deneyebilirsiniz.
yüzümde baya sivilce çıkarttı ama genede bi kaç öğün atlamam olsada devam ettim maydonoz kürüne çok az günüm kaldı :) şu an yüzümde baya düzelme oldu haffif çukurlar kapanıyor gibi belki kullandığım kremlerde işe yaramış olabilir izlerde yavaş yavaş yok olcak inş bu şekilde devam eder lavantada sivilce çıkartıyomu peki çünkü artık görmeye dayanamıyorum sivilce bir haftadır makyaj yapmayıda bıraktım. bu arada sabun cildi daha çok kurutur aslında siyah noktalar için peeling öneriyolar hoş benimde var siyah noktalar özellikle burnumda sıkmanında hiç faydası yok yani ama bi eczacıdan okyanus sabununun cilt temizliği için iyi oldğunu duymuştum onu deneyebilirsiniz.
cnm onerınıcın sagol ama sanırım sabundan da vazgectım
lavanta maydonoz cayı gıbı degıl cnm ya cok cıkartmıyo ama benım bak maydonoz cayı cınde yanagımı saclarımın bıttgıı yerde acayıp cıkıyodu yaglar putur puturdu zaten ıyıce artmıstı bırde alnım tabıkı bıtmek bılmıyodu ah sorma o goruntu yokmı bende cektım vala ama sabret
lavanta cayını ıcelı de hep alnımın yukarı kısmında kakullerımın oldugu yerde cıkıyo hep
anlamıyorum neden ama yanagımda hıc cıkmadı cenemde cıkmadı alnmda da yok ızlerım var onlara sınır oluyorum ıste
bu arada ben dun maydonz saplarını ayrı bı kutuya koydum her gun ıcıcem
bugunden basladım ıcıyrum sımdı hatta cnm ama gunluk bı bardak ıcıcem maydonoz sapları bı cay kasıgından az bal bırde lımon damlattım ıkı uc kere ıcıyorum bakalım
ya bısey daha sorucam hayıt tohumucayım var benım onu ıcıyodum her gun ama bıttı almaya usenmıstım vızelerım oldugu ıcın bugun bıttı sınavlarımda dıyorum kı tekrardan baslasam da hayıta hem hayıt hem lavanta hem maydonz sapı cayımı ıcsem bı gunde bı yan etkısı olurmu kı ??? :26::26::26::26:
bende aynen hayıt çayı kullanıyorum tatlım adet düzensizliğine iyi geliyo göğüste büyütüyo diyolar ama bende öle çok bi değişiklik yok. hayıta maydonozla aynı zamanda başladım arada bi kaç öğün kürü içmediğim zamanlr oldu sizce olumsuz etki yaparmı kızlar 2 gün fazladan içicem şimdi kürü. izlerime iyi gelmiş gibiydi şimdi gene çıkmaya başladı anlayamadım kızlar moralim bozuluyodoktorun verdiği kremlerde cildi çok soyuyo kullanmaktan korkuyorum artık. bide 5 günlük aradan sonra kaç her akşam mı nasıl içiyosunuz lavantayı