- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
anladım tatlım bende lavantaya eylülde başlarım tekrar diyodum çayımı getirmedim sanmıştım burdaymış sevindim valla :) haytı 2 ay kullandm sanırım ama baya etkili oldu ya sivilceleriimi azalttı ama yarım bıraktığım için göğüs büyütme eetkisini göremedim şu aralarda regl dönemim biraz sivilce çıkmış alnımda ama küçük yani sorun etmiyorum bu kürlerden önce yanaklarımda çok çıkıyodu inş geri dönüş olmaz işte artık tek derdim gözeneklerim genişledi küçük delikler olmuş yanağımın belli yerinde çok fazla krem denedim cildimi tahriş ettim sanırım izlerim hafifledi ama böylede hoş bi görüntü değilki napsam bilemiyorum artık
cnm arada bır sende ıstersden yogur karbonat maskesını dene gozenkelrı mınıcık yapıyo ılkk denemede bıle
bı yemek kasıgı yogurt bı cay kasıgı karbonat karısıtırıp suruyosun yuzune kuruyana kadar bekletıyosun sonra yuzunu yıkayınca goruyosun zaten nasıl kıuculdugunu ve yuzunde kırmızılık olabılır gecıcı korkma yaparsan belkı dıye anlattım cnm cunku bende cok sey denedım ama yok cozum sıyah noktaya sadece azaltabılırız
kremler falan ben hıc surmuyorum surmede vala cnm bozver kımyasal seylerı