canımm benim bayadır giremiyorum nete maydanoz benimde bitti ama lavantaya başlayamadım henüz
demlenecek olanı yap sen ve içmeye devam et
ben şu an hormon tedavisi için yasmin kullanıyordum bitti dün
doktora gidicem tekrar başlama gereğpi duymazsak senin yazdığın diğer ahmet maranki tarifi ve lavanta çayı ile devam edicem
bu arada kür uygularkan yüzde sivilce falan çıkarsa endişe etmeyin
bende hiç olmadığı kadar sivilce alerji falan oldu rivayete göre içerdeki pisliğin bi şekilde dışarı atılma şekliymiş
:26:
çok giremiyorum nete,ama sizede bir önerim var kozmetik ürünler ile cildinizi yormayın buna nemlendirici de dahil.beslenmenize dikkat edin su için bol bol,çok su içemiyorum diyorsanız vücunudunuz su ihtiyacını karşılayan besinler var salata brokoli gibi onlardan tüketin ... her kremi,her maskeyi yüzünüze uygulamayın...Vücudumuz yaşadıklarımızın tepkilerini veriyor zaman zaman bende olduğu gibi...Ben araştırdıkça dert ettim kendime oysaki bütün işin doğal haline bırakmak olduğunu öğrendim...
Leke olmaması için güneşte fazla kalmayın kalırsanızda öyle abartılı koruyuculara gerek yok cilt tipinize uygun olanı seçin kullanın
kılcal damarların genişlememesi belirginleşmemesi için çok sıcak sudan kaçının,güneşe maruz kalmayın asla ve asla kese yapmayın yüzünüze
cilt temizlemek için en güzel tonik saf gül suyu,ayrıca Efendimiz(s.a.v)sünneti...faydaları çok
illa bi maske yapacaksınız kil maskesi en uygunu
kuru cilt ise kayısı yağı ile yağlı cilt ise gül suyu ile hazırlayın haftada 1 veya iki sürün yüzünüze
yüzde çalışmayan kaslar var gün içinde bi kaç kez hafif baskılarla yüzünüze masaj yapın ki çalışmayan kaslar çalışsın,kırışıklığı önle kan dolaşımı hızlandırır
ayrıca özellikle sabah uyanrken yüzünüzü soğuk su ile yıkayın kan dolaşımı hızlandırıp cilde canlılık verir
bunlar benim deneyimlerim ....
çok araştırdım çok deneme yaptım zaman zaman belkide çok fazla yanıldım...SOn iki aydır hiç uğraşmadığım kadar uğraştım yüzümle ve mahfettim...Herkese iyi gelen size gelmeyebilir...Her söylenilene inanmayın...İnsan kendi kendinin doktorudur...27 yaşındayım ve bugüne kadar cildime zaman zaman nemlendirici dışında bişey sürmüş değilim ayrıca makyajda yapmam,yaşımıda gösteriyorum....
Bu yazdıklarımın hepsi doğal hepsi bedava ....
uzun oldu ama yazmak istedim....Nete sürekli giremiyorum canlarımmm
sağlıklı günler diliyorum