- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
anladım tatlım bende lavantaya eylülde başlarım tekrar diyodum çayımı getirmedim sanmıştım burdaymış sevindim valla :) haytı 2 ay kullandm sanırım ama baya etkili oldu ya sivilceleriimi azalttı ama yarım bıraktığım için göğüs büyütme eetkisini göremedim şu aralarda regl dönemim biraz sivilce çıkmış alnımda ama küçük yani sorun etmiyorum bu kürlerden önce yanaklarımda çok çıkıyodu inş geri dönüş olmaz işte artık tek derdim gözeneklerim genişlediküçük delikler olmuş yanağımın belli yerinde çok fazla krem denedim cildimi tahriş ettim sanırım izlerim hafifledi ama böylede hoş bi görüntü değilki napsam bilemiyorum artık
benim cildimdeki sorun kullandığım kortizon merhemi imiş.Ben geçen kış cilt kuruluğundan ve burnumun kenarındaki kuruma pullanmadan dolayı doktora gitmiştim bana dermatop adında bir merhem verdi ve şikayetlerin olunca 7 gün sürersin dedi fazla sürme dedi ama neden fazla sürme dediğini ben anlamadım oda naltamdı.Neyse merhemi sürdüğümde cidlim inanılmaz güzelleşiyordu bırakınca kötü oluyordu.Meğer kortizon derimi inceltmiş.Ve inanın suya bil hassasiyet kazanmıştı.Bir eczacıya gittim,derimin nceldiğinin farkındaydım ama bilen birinin onaylaması en azından sorunumun adını koymaya yardımcı oldu.Netten bi doktor varsitesi de var hatta isim vermem yanlış olur.Bu durumda ne kullanmalıyım diye sordum bana bi krem önerdi çinki içerikli ve içerik açısında cilt için baya konforlu bi krem onu kullandım.İnanın pişik kremleri hiç bir işe yaramıyor cildi yormakdan başka eğer yenilemekse çinko içerikli kremler olmalı.Aynı zamanda madecassol kullandım oda sonucu inanılmaz etkili bir krem aynı zamanda daha önce hiç kullanmadığım güneş kremini yaz boyunca güneşli olsun kapalı olsun her havada kullandım.Cildim RABBİM'e bin şükür düzeldi.Kış geliyor yine ufak ufak bahsettiğim sivilcelenme oluyor ama eskisi kadar kötü görüntülü acılı ve sinir bozucu değil.şuan cildiniz nasıl acaba baya zaman geçmiş
benım cıldımde koru nemlendırıcı surmessem aynen sızınkı gıbı olur . yagsız nemlendrceler var neden kullanmadınız ki sıvılce falan yapmıo kremsız cilt ölur ya . size tavsıyem .
bepanthene KREM merhem deıl bunu catlayan yerlerıne sur cekınme ızlerı bıle gecırıo. sonra kuruluk sorunun bıtınce .
hemen bı salyangoz kremı temın et muhtesem nem verıor lekerli gecırıor ve sivilcelerı engellıor .
AMA çatlaklarınız gecene kadar yuzunuzu sabunla vb yıkamayın suyla hafıften bı carpın makyaj yapmayın ve sakın sıvılce kremı kullanmayın. 4-5 gune gecer.
mrb kızlar kısa gırmeden tekrar bu kuru uyugulıcam bakalım :)
Uygula canım bende kış ayında başlarım şimdi kullandığım kürler var karıştırmıyım...
ciğerlerin pırıl pırıldır inşallah şimdi senin cildinde yeteri etkiyi almışsın zaten....şifa olsun canım
sende kurtulşmussuncnm cılt sorunlarından oh ne guzel masallah bızeınsllah bole devam eder hep
kurumu yugulucam bakalım cnm ıkı haftadır da sıyah noktalar ııcn turk kahvesı ve seytınyagı karsımımı uyugluyorum haftada bı kere yenı basladımbakalım burnum alnıma suruyorum sadece tatamenkurtulmak ımkansız bılıyorum ama hıc bı sy yapmayınca da gozenekler acılıyor bırde benım yogurt karbonat karısımı maskaem vardı sıyah noktlar ıcın o gozeneklerımı acıtıgını fark ettım o yuzden yenı bı maske arstırdım bunu buldum sımdılık bı sey solemek ıcın erken memnun kalırsam yazıcam buraya
sorma valla cnm ya alnımda cenemde falan artık eskısı gıbı degıl cok memnunumha ama dun cıktı cenemde o da olsunartık hıc cımıcak dıye ıbsey yok tabı kı arada cıkıyo bole ama normal
Canım gözenekler için Clean&Clear 3ü1 arada Temizleme Jeli var ben ablam almıştı ondan kullandım cildimi acayip ferahlatıyor ve gözenekleri temizleyip sivilce oluşumunu engellyor dene istersen
temizleme jeli öylemi yaptı aktarcı dediği için mi bıraktın???
bende sorun olmadı hatta iyi geldi canım
kefiri bıraktım malesef canım bi ara egzamadan korunmak için 1 ay kadar içtim ama devamını getiremdim ama imkanın varsa iç bence faydaları saymakla bitmez
evet cnm aktardakı anlaız yapan kadın dedıgı ıcın bıraktım bı makınayla yuzume tuttu bılgısayrdan baktı falan kulnıdıgın bısey varmı dedı bende onu soledım dagıtmıssın her yerıne bak kullnma dedı baska urun onerdı dermo lu bıseydı sanırım bende almadım belkı bana kakalamk ıcın falan soluyo dıye guvenemdım acıkcası kımyasal butun urunlerden korkuyorum vala
ama ılerde kırısıklık cart curt ıcın alırım sadece kremler ama sımdı dogal yollardan bakıyorum kendıme
cnm emınım faydası vardır kefırın muhakkak ama sımdı buugn basladım maydonoza bırde zaten bu lavanta ve maydonoz kurunden cok memnunum baska bısey daha kullnmak ıstemıyorum
buarada dedıgım gıbı bana da ıyı geldı ama ıste korktum bende clean&clear ı kuzenıme verddım kullnmam dıye kadın mı yalan soledı bılemıyorum artık sıyah noktalr ıcın burun bantı almayı dusunuyorum cnm watsonun ıyı denılıyo sen ne dersın ?
çok yorma cildini doğallarla bakım daha sağlıklı
soda ve limon iyi gözenekleri sıkılaştırıyor kan dolaşımını hızlanıdıryor...
hayıt bende günde bi bardak içerdim düşün ki 2 ay içtim şimdi saçları toparlamaya çalışıyorum bakalım düzelicek inşallah