- Konu Sahibi camdankalp2013
-
ayrılmayı düşündüğün bir adamla kafanda bitmiştir her şey
boşanma planları yapılıyorken ve bu kadar uzaklaşmışken bir adamdan aynı yatağa girme fikrini anlamıyorum ben.
demek ki hala kurtarabileceğiniz bir şeyler, bir umudunuz var
yoksa bir kadın istemediği bir adamla neden sevişsin.
kürtaj ve boşanma fikrini tekrar gözden geçirin derim.
korunuyordum dogum kontrol hapina baslamistim hergun aliyordum . esim kondom son anda atti engel olamadim . cocuk olursa benden ayrilamassin dedi. zorla oldu anladinmi.
ayrılmayı düşündüğün bir adamla kafanda bitmiştir her şey
boşanma planları yapılıyorken ve bu kadar uzaklaşmışken bir adamdan aynı yatağa girme fikrini anlamıyorum ben.
demek ki hala kurtarabileceğiniz bir şeyler, bir umudunuz var
yoksa bir kadın istemediği bir adamla neden sevişsin.
kürtaj ve boşanma fikrini tekrar gözden geçirin derim.
ben yasadiklarimi bilirim kimsenin ne soyledigi onemli degil. kendi basimayim bilgisayari kapatinca.
evet benim icin hersey bitti. icimde surekli acabalarla yasayamam. banada cocugumada zarar veriyor bu durum.esimle birlikte olmak istedigimden degil mecburiyetten. gidecek yerim olmadigindan. kendimi saglama alana dek kopruyu gecene dek essege dayi demek gibi. cok sogudum birde bana sor nasil yattigimi . allah kimseye yasatmasin.
kurtaj olanlar tecrubelerinizi yazin lutfen .caniniz cok yandimi nasil oluyor. sonrasi nasil oluyor psikolojik olarak cok kotu olurmuyum?
kurtaj olanlar tecrubelerinizi yazin lutfen .caniniz cok yandimi nasil oluyor. sonrasi nasil oluyor psikolojik olarak cok kotu olurmuyum?
Amonra eşine tecavüz eden adamlar varmış be canım,konu sahibini tenzih ediyorum bize çok uzak bi kavram ama bunu yaşayan kadınlar varmış ne acı
daha cok yeni evde yapabilecegim birseyler biliyormusunuz peki dusmesi icin?bitki cayi felan ise yararmi acaba
daha cok yeni evde yapabilecegim birseyler biliyormusunuz peki dusmesi icin?bitki cayi felan ise yararmi acaba
ama konu sahibi tecavüze uğramamış. birlikte olma gündemleri olduğu belli bariyer korunma yöntemi uygulamasından
çok akıllıca bir yöntem çocuk sahibi olmamak için
benim anlamadığım boşanmak istediği sevmediği bir adamla gönüllü ilişki yaşaması
demek ki yeteri kadar boşanmayı düşünmüyor
sakin boyle bi$ey yapmadaha cok yeni evde yapabilecegim birseyler biliyormusunuz peki dusmesi icin?bitki cayi felan ise yararmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?