- Konu Sahibi camdankalp2013
-
Bu konuda hiçbir fikrim yok,bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır..
Ama şunu söylemek istiyorum.
iyi düşündünüz mü?Korunmadınız mı? bir canı almak,onun yaşamasını engellemek beni çok çok üzüyor.
Bu evliligin ilerisi olmazsada, sanırım çok tepki göreceksin burda:)
İnternettende bilgilene bilirdin.
Moralin umarım daha çok bozulmaz:)
senın canın yanıyor mu bılmem ılgılendırmez ama
karnında kı bebeğın canı yanıyor evet
yaşama hakkını elınden alıyorsun
o senın bı parçan ve sen o parçayı söküp atıyorsun
öylesıne, sırf eşıne güvenmedığın ıçın, belkıde boşanmak ıstedığın ıçın, sırf korunmasını bılmedığın ıçın onun canını yakıyorsun..... (!)
o dunyaya gelirse cani daha cok aciyacagi icin bu karar. o dunyaya gelirse onunla birlikte ilk cocugumda bende ziyan olucagimiz icin bu karar. omur boyu beni aldatan bir adamlami yasatayim dogarsa onu. mutsuz bir ailedemi buyusun. o zaman cani hic acimazmi. annesini hep ofkeli sinirli huysuz gorunce cani hic acimiyacakmi.
merhaba hanimlar hamile oldugumu ogrendim .1 tane cocugum var 2 istemiyorum.esime guvenmedigim ve bu evliligimin devamini gormedigim icin aldirmayi dusunuyorum.sizlere sormak istedigim kurtaj olan arkadaslar nasil oluyor cok aciyormu ne gibi sorunlar yasaniyor biraz bilgi verirmisiniz.
Bu evliligin ilerisi olmazsada, sanırım çok tepki göreceksin burda:)
İnternettende bilgilene bilirdin.
Moralin umarım daha çok bozulmaz:)
o dunyaya gelirse cani daha cok aciyacagi icin bu karar. o dunyaya gelirse onunla birlikte ilk cocugumda bende ziyan olucagimiz icin bu karar. omur boyu beni aldatan bir adamlami yasatayim dogarsa onu. mutsuz bir ailedemi buyusun. o zaman cani hic acimazmi. annesini hep ofkeli sinirli huysuz gorunce cani hic acimiyacakmi.
Madem öyle nıye korunmadınız ?
korunuyordum dogum kontrol hapina baslamistim hergun aliyordum . esim kondom son anda atti engel olamadim . cocuk olursa benden ayrilamassin dedi. zorla oldu anladinmi.
mecburum bunu istemiyorum ama yapmak zorundayim. sadece kendim icin degil 1 cocugum icinde en dogru karar bu olucak.d.k hapina baslamistim esim ondan ayrilmak istedigimi biliyor bunu kullandi zorla.
Yanlis anlamada buda ilginc gelir bana
Yillarca herseyi yapip hamile kalamayanlar var
Boyle pat diye kalan
Rabbim herkesi farkli siniyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?