- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Cankuş benimde öyleydi beyaz bişey olmadı valla normal idrar duruyodu her benimkilerde dipteydi kız benim testleri gördünmüAliberaElif
Elif abla idrar bekletme var ya test onu yaptım ben uç saattir falan bekliyorhiç bir değişiklik olmadı benimkinde de , sende de yoktu dimi ? Öyle olunca hamile oluyomusuz güya , ne kadar doğru bilmem tabi dibe çoktu benim o idrarda olan toz gibi seyler.
Canım ilk gebeligimde bende senin gibi olmuştum sonra bir kere adet oldum ikincide hamile olmuştum şimdi oğlum 6 yaşında allahıma binlerce kez sukrolsun sende bekleme korunma hiç sorun yaşamazsınAllah hepinizin gönlune göre versin insallah bende 21 martta evde düşük yaptim kendi düstü sadece minik bir kese vardi. Doktor cok hafif bir sey yasadin dedi korunma vermedi zaten ilk ay hamile kalmazsin adetin gelir sonrada korunmaya bilirsin dedi bakalim henüz ilk adeti görmedim bekliyorum rabbim tez zamanda sağlikli evlatlar nasip etsin cümlemize insallah
Şimdi gördüm ya kaçırmışım orayı , bende çizgi gördüm valla ne yalan soyliyim çok silik çizgi varCankuş benimde öyleydi beyaz bişey olmadı valla normal idrar duruyodu her benimkilerde dipteydi kız benim testleri gördünmü
Canim hamilesin hayırlı olsun bende gördüm cizgiyi,yeni baslayan bi hamilelk.10 gun sonra kesesini bile görür sun insallah :)Amin canım inşallah hepimiz alırız 4 gün var adetime
Teseker ederim canim 4 yasinda 1 kızim var 1 2017kasim ayinda 3 aylik bebegimi suyum patlayinca kaybetttim bu 3üncü gebeligimdi 21 martta da bu gebeligim düsük oldu bende korunmiyorum zaten hayirlisi allahtan hatta 1 hafta sonra memlekete kardesimin dogumuna gidiyorum umarim yigenim bana ugurlu gelirCanım ilk gebeligimde bende senin gibi olmuştum sonra bir kere adet oldum ikincide hamile olmuştum şimdi oğlum 6 yaşında allahıma binlerce kez sukrolsun sende bekleme korunma hiç sorun yaşamazsın
Bencede gebelik var hayirli olsun bende albi ile silik cizgiyle ögrenmistim
Canım ama söyle bi gerçek var 15 20 dakika içinde beliren çizgi kafam çok karışık hemen anında çıkmadı yaniCanim hamilesin hayırlı olsun bende gördüm cizgiyi,yeni baslayan bi hamilelk.10 gun sonra kesesini bile görür sun insallah :)
Kuzum ama işte ilk 5 dakikada falan değil sonradan belirdi çizgi ilk 10 dakika içinde olan ilk attıklarımdiBencede gebelik var hayirli olsun bende albi ile silik cizgiyle ögrenmistim
Canim deger düsüktur ondardir bende dün yaptim albi ne kadar beklediysem de çifte dönmedi kanda baktir bence artikKuzum ama işte ilk 5 dakikada falan değil sonradan belirdi çizgi ilk 10 dakika içinde olan ilk attıklarımdi
Hamilesin bence.baslangicta cikmistir ama cok yeni bi gebelik oldugu icin cok silik cikmistir sen gorememissindir.15 dk sonra da belirginlesmeye baslamistir.degilse sonradan cikan cizgi olsa Boyle dumduz olmaz cizgi.daginik olurCanım ama söyle bi gerçek var 15 20 dakika içinde beliren çizgi kafam çok karışık hemen anında çıkmadı yani
Ne bilim canım ya cumartesi gidebilirim acile ancakCanim deger düsüktur ondardir bende dün yaptim albi ne kadar beklediysem de çifte dönmedi kanda baktir bence artik
Bilemedimki ya hayırlısı olsunHamilesin bence.baslangicta cikmistir ama cok yeni bi gebelik oldugu icin cok silik cikmistir sen gorememissindir.15 dk sonra da belirginlesmeye baslamistir.degilse sonradan cikan cizgi olsa Boyle dumduz olmaz cizgi.daginik olur
Senden gelmez de benim ki belli olmaz
Yapmadım dün benim adamla yine tam hazırlandık nöbetçi eczaneye gidicektik üstümü giydim üşenmeden eşarbımı da bi güzel yaptım sonuç olarak klasik bir ben amaaaann bosver dedim adam şok
varsa erken gebelikte çıkar artık seninde merak içinde bekliyorumYapmadım dün benim adamla yine tam hazırlandık nöbetçi eczaneye gidicektik üstümü giydim üşenmeden eşarbımı da bi güzel yaptım sonuç olarak klasik bir ben amaaaann bosver dedim adam şoksonra yattık uyuduk ilk defa test yapmaya korkar oldum
Benim yumurtlama geç oldu o yüzden en azından üstünden tam bir hafta geçsin diye bekliyorumvarsa erken gebelikte çıkar artık seninde merak içinde bekliyorum
Vaf
Benim yumurtlama geç oldu o yüzden en azından üstünden tam bir hafta geçsin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?