Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız ? Kanamam 4. Gün bitti bu normal mi sizce ? Agrim da hiç olmadı, antibiyotik verdi doktor ama kürtajın ikinci günü bir tane aldım ertesi günde içmeyi unuttum sonraki gün de unutup farklı bi saatte içmek zorunda kaldım, bi sorun olur mu ? Kurtajdan hemen sonra hamile kalanlar bi sorunla karşılaştı mi bilgisi olan yazabilir mi

Ozellikle Antibiyotikler saatinde içilmeli diye biliyorum..Geçmiş olsun

Merhabalar ben de 7 gün oldu kürtaj olalı ama hala lekeler vardı bugün bitti gibi geldi antibiyotikge gelince de ben evde olan bir antibiyotiğe başladım doktor olur demişti ama 7 günlük bir tedavi olmadı 5 günlük oldu gidip almadım zaten midemi mahvetti senin onu hergün saatin de Atman gerekiyordu unutup attığında olur da enfeksiyon varsa bağışıklık kazanıyor geri attıkların da işe pek yaramıyor ama takılma buna çünkü olası enfeksiyonu engellemek için verildi belki hiç olmadı sen de rahat ol ağrılarım hala da var hiç geçmedi ama benim sadece korsan değildi ilaçla önce düşük sonra kürtaj yapıldı hamilelik için de ben çok araştırdım çok sordum sadece buraya deil yakın çevreme de herkes aynı şeyi söyledi hemen ganime kalan da var bir sene sonda kalanda vücut ne zaman hazırsa ozaman kalınıyor denildi senin gibi sabırsızım bir an önce olsun istiyorum ayni şeyi yaşamış birşeyle dertleşmek ve beraber hazırlanmak istiyorum Çünkü çok üzüldüm yaşamayan birine de anlatmak beş süre sonra sıkıyor

Ben 5 ocakta oldum , 3 gun kadar leke oldu sonra birden kanamam artti doktora gittim regl olmaya baslamissin dedi. Sonra yine lekeye donup bitti.. Sonrasinda ovulasyon donemi iliski oldu ama malesef dun yine regl oldum :/

Ben 5 ocakta oldum , 3 gun kadar leke oldu sonra birden kanamam artti doktora gittim regl olmaya baslamissin dedi. Sonra yine lekeye donup bitti.. Sonrasinda ovulasyon donemi iliski oldu ama malesef dun yine regl oldum :/
(((üzülme vücudun hazır olduğun da olacak buna İnan şuan hazır olmadığın için olmoyordur bende beklemek istemeyenlerdenim ama İnan yine üzülmek istemediğim için kafaya takmamaya çalışacam düşün kürtaj yaptım iyi olmadan vakina da kocaman bir apse oldu onun ağrısından çocuğu üzüntüyü unuttum gibi

Allah cumlemize nasip etsin , benim ki gebelik degildi polip varmis rahim kalinligi olustu onun icin kurtaj oldum :/ apse niye oluşmuş canim doktora gittin mi?

Allah cumlemize nasip etsin , benim ki gebelik degildi polip varmis rahim kalinligi olustu onun icin kurtaj oldum :/ apse niye oluşmuş canim doktora gittin mi?
Yok cnm ya gidemedim korktum onu patlatır diye çiban gibi birşey ama kocaman oturup kalkamıyorum okadar büyük valla kürtajı unuttum ağrısından patlasa dr gidecem ama patlaması.şimdi anlamadım sen hamşmeydin ve polip var diye kürtaj mı oldun

Yok canim hic hamile kalamadim 10 aylik evliyim. 15 gun adet oldum akabinde doktora gittim kalinlik var dedi ilac verdi. İlac fayda etmeyince kurtaj oldum biyopsi sonucuna gore polip cikti. Antibiyotik aksatmadan kullandim enfeksiyondan korktugum icin.

Bence mutlka doktora gitmelisin Allah korusun mikrop falan kapar. Hassas bolge ihmale gelmez. Vakit kaybetmeden git patlamasini bekleme

Valla bekarken bunların ne olduğunu bile bilmiyordum öyle hastalıklar var ki bunların hepsi bebek isterken ortaya çıkıyor mağlesef apse için çok düşündüm ama korkuyorum antibiyotik kullanırken çıktı çok ilginç peki doktor sana çocuk için birşey demedi mi olur ya da biraz zaman lazım öyle olur gibi birşey yanı polip ne bilmiyorum o gittikten sonra hamile kalabilir misin

Bende bilmiyordum insan basina gelince ogreniyor canim.. Polip rahim icerisinde et parcasi olusuyor. Halk arasinda yalanci spirel diyorlarmis. Gebe kalmaya engel , kalsan bile düşük yapmana sebep oluyor. Vakumlu kürtaj oldum temizlendi. Benim birde nurtopu gibi 4 cm cikolata kistim var sol tarafta.. Doktor polip alindiktan sonra şansimin arttigini soyledi birkac ay daha dogal yollardan deneyip olmazsa yine doktora gidecegim bakalim..

Benim kuzenim de vardı çikolata kisti soğan kürü uyguladı ve hamile kaldı ameliyat bile olmadı sen de dene derim evet bebiş istiyoruz ama bir şeyi atlıyoruz hayırlısı ve sağlıklısı ben kürtaj yaptıktan sonra fark ettim çok ama çok üzülüyor insan Allah bir daha yaşatmasın bana da kimseye de sen dediğim gibi bitkisel kürleri dene çok kafana takma rahat olunca oluyor İnan bana bu Arada kaç yaşındasın

Sogan kürü her bunyeye ayni etkiyi gostermiyor diye henuz cesaret edip kullanamadim.. 25 yasindayim peki sen? Ne kadar zamandir bebek istiyorsun? Eminim hamile kalip kaybetmekte cok zordur

Sogan kürü her bunyeye ayni etkiyi gostermiyor diye henuz cesaret edip kullanamadim.. 25 yasindayim peki sen? Ne kadar zamandir bebek istiyorsun? Eminim hamile kalip kaybetmekte cok zordur
Ebet ama genelde sonuçlar çok olumlu dene derim ben 30 yalındayım 1/5 yıllık Evliyim ilk 5 ay korunduk sonra istedik ama hemen olmadı tabi bitkisel tefavı başladık oldu ama 2/5 aylıkken kalbi durdu ve bir hafta önce kürtaj olundu daha yaşın bana göre daha genç karalar bağlama belli olmaz bu işler benim bi tanıdığım 43 yaşında ilk evliliği ve doğal yolla hamile tanıdığım başka bir kızdan vardı 22 yaşında 2 yıllık evli ama çocuk yok yani nasipte varsa 40 olur yoksa 20 olmaz içini ferah tut

Bu arada ist sanırım nerde yaşıyorsun inş Avrupa Yakası’dır

Acikcasi normal sartlarda kafama takmazdim. Ama belirli sorunlar olunca takar oldum. Evet ilerleyen yaslardada olabilir ama o yaşa kadar kendimi yipratmiş olacagim.. Bilmiyorum Rabbim yazdiysa zaten vakti zamani geldiginde olacak çok aratmadan herkese nasip etsin insallah

Amin ama dediğim gibi kafanı rahatlat öyle daha kolay olacak inş hepimiz için olsun diliyorum bu Arada sordum ama görmedin sanırım hangi yakada yaşıyorsun ist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…