Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BEnde 24 martta kürtj oldum haziranda gebelik planlıyorum
Ama benm kanamm yeni yeni bitiyo daha yarın ilk kontrlm var doktor kaç ay bekle dicek çok merk edyrm birde kızlar ilk kontrol alttan mı oluyo ya yoksa karından mı
İlk muayene üstten olur yani ilk 10 günde ki kontrol için ikinci yani adet olup bitikten sonra alttan bakılıyor ilk adeti olmadan alttan bakılmaz çünkü rahim açık enfeksiyon olasılığı olmasın diye

BEnde 24 martta kürtj oldum haziranda gebelik planlıyorum
Ama benm kanamm yeni yeni bitiyo daha yarın ilk kontrlm var doktor kaç ay bekle dicek çok merk edyrm birde kızlar ilk kontrol alttan mı oluyo ya yoksa karından mı
Bnm Dr um alttan baktı 10. Gün ama çok kısa yumurtalama ve rahme baktı içerde parça fln kalmıs mı die sonra bidaha gitmedim zaten korunma hemen istiyorsan dedi ama ben yinede ilk adetini olmanı bekle derim dedi o yuzden bekliuorum yumurtlama fln düzene girsin diye galiba ilk adeti bekleyin deniyor

Kız gün gelecek bu haleerimize gulecegiz bu nedir ya psikopata bağladık resmen
Ben mal oldum bildigin, sen diyorsun ya idrarimda beyaz bisey var gidiyorum işiyorum hemen bakıyorum sonra gözbebek buyur dediler gözümün içine bakıp bakıp duruyorum salak oldum yeminle ya kendi kendime biseyler çıkarıyorum

İlk muayene üstten olur yani ilk 10 günde ki kontrol için ikinci yani adet olup bitikten sonra alttan bakılıyor ilk adeti olmadan alttan bakılmaz çünkü rahim açık enfeksiyon olasılığı olmasın diye
Bana 20 gün sonra kontrole gel dediler bende yarın gidecem inşallah 6ay bekle falan demez benm bebegm ay olarak 7 bucuk aylktı ama gelişim geriliği oldugu için 22 haftalk dgdu o yüzden uzun süre bekler diye korkuyrm yoksa bende ilk adetimden sonra denemekten yanayım

Kız mal olduk malll bende öyleyim sitelerde geziniyorum oyle

Seninki çok büyükmüş ya rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın inş büyük olan gebelikte rahmin toparlanması gerek çünkü büyük bir gebelik hemen korumayı bırakma önce senin sağlığın önemli sonra bebek biliyorum bir an önce bebek olsun istiyorsun bizim gibi o da olacak ama biraz sabır belki çok güzel bir mucize olur sen önce toparlan şimdi iyileşmeye çalış hatta internetten uzak durmak için birşeyle oyalan ben öyle yapıyordum çünkü araştırmaktan kafayı yiyecektim önce biz sonra bebekler rabbim bizleri korusun bir günah işlediysekte affetsin

Çok az kaldı ama son günler geçmek bilmiyo durdum durdum son üç beş gün kala stres yaptım
Stres değiş heyecan yaptın çünkü bir yol ark sana güzel haber verdi ve sen de inş ona vereceksin :) dediğim gibi ilk gebeliğimde bi ark için içim kıpır kıpırdı gidip test yapmasını istedim ve sonuç hamileydi şimdi çok ilginçtir size karşı kıpır kıpır sizi asla ümitlendirmek istemem ama ne bileyim bugün gün boyu öyle oldu :)

Ne yalan soyliyim ben de ayni şekilde sadece kendim icin değil Elif abla içinde öyle hissediyorum bu ay olmasa bile önümüzdeki ay Allah nasip ederse mutlaka güzel haberler alicakmisiz sanki çok beklemiycekmisiz bu güzel haber icin geliyo , rabbim insallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bize, isteyen herkese

Biliyorsun ben artık hayırlısı demiyorum sağlıklısı diyorum bazen şerde bir hayır olabilir rabbim en iyisini en güzelini nasip etsin hepimize...sizin için de değişik bir his ama kalbim kıpır kıpır az kaldı ya şimdi ben bilmediğim için anlamadım nasıl olduğunu sadece eşime çok kızgındım siz biliyorsunuz nasıl çok heyecan var mı olur da öğrenirsen eşine nasıl söylecelsin?heyecan tavan yapsın ki kalbin dua etsin :)

Ben burda okumuştum bi topikte yazmıştı biri , banyodaki aynaya “BABA OLUYORSUN” yazmayı düşünüyorum yazmıştı sabah kalktığın da o yüzündeki şaşkın ifadeyi tekrar görmek isterim açıkçası

Hadi inş sana nasip olur ben de çok heyecan yapmıştım olunca şöyle yaparım diye olmadı hediye kutusuna test sonucunu koyup ona vermeyi hayal etmiştim ayna da çok güzel bir fikir ay şok olur adam inş yaparsın hatta aynanın resmini çekip atarsın :)

İnsallah yaparım o an hiç birşeyi gözü gormuyo insanın ilk gebeliğim de sürpriz yapicaktim masa mum yemek balonlar Notlar telefonu da koyucaktim videoya alicaktim , sonuç ? Sabahın 5inde idrar testini yapıp yatakta adamın üstüne atladım kızdı sonra hamileyim dedim teste baktı baya uzun sonra o benim üstüme atladı hayvan uyuyamamistik hic o heyecanla sürpriz olmuyor yanı

Ayy çok güldüm kız sabahın 5 nasıl kalktın öyle :))İnan sen en güzel zamanlarını yaşıyorsun hiç kasma kendini kuzum herşeyin en iyisi rabbimin uygun gördüğü anda olacak yine sabahın köründe adamın üstüne atlama uyandır bari banyoya götür zorla görsün :))) hadi inş olacak olacak olacak

Amin kuzucum aminnn ayyy sen anlat karadenizi izliyorumda takip edemedim sizi ya

Kizzzzz allah seni iyi etsin ya benim 26 nisan doğum günüm inşallah bi hediye gelir bana sağlıklı sihhatli hayırlı inşallah tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…