Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bu benim ilk gebeliğimde yaptıgım test , adetime 3 gün kala böyle silik çıkmıştı senin bundan baya silik ve erken gebelik testinde bile çok silik çıktı ikinci çizgi. Seninde sanırım o en son yaptığın ovulasyon testlerinde tekrar koyu cizgi yakalamıştın ya o aralar oldu

Eklentiler

• B03D3AB6-94E1-4248-8E8F-AC9AC9B81BE6.png
    255,2 KB · Görüntüleme: 33
İlişkiden 10 gün sonra siz bence bu ay iki kez yumurtladınız
Elif ablayı bilmemde ben yumurtladıysam iki adet ortası yumurtlamisimdir son dakika , sonra üstüne falan görmüşümdür bir hafta sonra da pembe leke oldu zaten. İki adet arasında 10 gün var çünkü

Gizemtkdmr Senin en son leke vardı dimi bana sormuştun sen de nasıldı diye , kaç gün sürdü bu leke adet oldum demiştin hatta en basında

Elif ablayı bilmemde ben yumurtladıysam iki adet ortası yumurtlamisimdir son dakika , sonra üstüne falan görmüşümdür bir hafta sonra da pembe leke oldu zaten. İki adet arasında 10 gün var çünkü
Canım benim umudum yok ya çizgiler hemen çıkmadı çünkü yarım saat içind e çıktı erken çıksaydı eğer tabiki umudum vardı hani iki tane erken gebelik testi atmıştım ikiside sonradan çizgiler bariz belliydi ne bilim ya inşallah rabbim senin yüzüne güler inşallah bende mutlu olurum ne bilim ya

Benim de çok umudum yok her günü değerlendirdim martın basından belli ama olmadı mi olmuyo yine de

Hayirli olsun canim çok sevindim :) Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere

Kızlar beynimden vurulmuşa döndüm resmen sakinleştirici iğne gebelikte çok tehlikeliymiş

Dr um 3 ay dedi.Aslında bnde o kadar beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…