- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Belkide benim yumurtlamada geç olmuştur aman ya rabbim gönlümüze ferahlık versin ne diyelim yaBenim yumurtlama geç oldu o yüzden en azından üstünden tam bir hafta geçsin diye bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide benim yumurtlamada geç olmuştur aman ya rabbim gönlümüze ferahlık versin ne diyelim yaBenim yumurtlama geç oldu o yüzden en azından üstünden tam bir hafta geçsin diye bekliyorum
Bence de senin geç oldu çünkü erken olsaydı suan bu çıkan çizgiden bi tık koyu olurduBelkide benim yumurtlamada geç olmuştur aman ya rabbim gönlümüze ferahlık versin ne diyelim ya
Banada öyle geliyor canım ya ilk adet sonrası degilde ortalarda pozitif çıktığında belki olmuşturBence de senin geç oldu çünkü erken olsaydı suan bu çıkan çizgiden bi tık koyu olurdu
İliskiden kaç gün sonra kanda belli olur ki , senin belli olur gerçi idrarda bile belli oldu çünkü silikte olsaBanada öyle geliyor canım ya ilk adet sonrası degilde ortalarda pozitif çıktığında belki olmuştur
Elif ablayı bilmemde ben yumurtladıysam iki adet ortası yumurtlamisimdir son dakika , sonra üstüne falan görmüşümdür bir hafta sonra da pembe leke oldu zaten. İki adet arasında 10 gün var çünküİlişkiden 10 gün sonra siz bence bu ay iki kez yumurtladınız
Canım benim umudum yok ya çizgiler hemen çıkmadı çünkü yarım saat içind e çıktı erken çıksaydı eğer tabiki umudum vardı hani iki tane erken gebelik testi atmıştım ikiside sonradan çizgiler bariz belliydi ne bilim ya inşallah rabbim senin yüzüne güler inşallah bende mutlu olurum ne bilim yaElif ablayı bilmemde ben yumurtladıysam iki adet ortası yumurtlamisimdir son dakika , sonra üstüne falan görmüşümdür bir hafta sonra da pembe leke oldu zaten. İki adet arasında 10 gün var çünkü
Benim de çok umudum yok her günü değerlendirdim martın basından belli ama olmadı mi olmuyo yine deCanım benim umudum yok ya çizgiler hemen çıkmadı çünkü yarım saat içind e çıktı erken çıksaydı eğer tabiki umudum vardı hani iki tane erken gebelik testi atmıştım ikiside sonradan çizgiler bariz belliydi ne bilim ya inşallah rabbim senin yüzüne güler inşallah bende mutlu olurum ne bilim ya
Ben 9 aylık evliyimBiraz kafadan atmaya çalısın kızlar bu arada ne kadarlık evlisiniz
8 yıllık canimBiraz kafadan atmaya çalısın kızlar bu arada ne kadarlık evlisiniz
Hayirli olsun canim çok sevindim :) Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlereŞimdi sizi bira mutlu edeyim hatta umut dolu olun istiyorum ayyy nasıl başlasam biledim öncelikle sizi çok sevdim ve sizinle olmak beni çok mutlu ediyor ne bileyim ailem gibi oldunuz kızlar iyi ki varsınız:)bu akşam baş ağrısından ölecek gibiydim hap attım geçmedi acile gittim doktor ağır bir ağrı kesici yapacam hamile misin dedi ben de yok adet gibi lekelerim var dedim eşimde ısrarla doktora test yapalım dedi ve ve ben hamşleyim kızlar bu bir mucize bu Allah’ın lütfu öyle şaşkınım ki sizi anlatmak istedim kaç haftalık bilmiyorum dr gidecem yarın ana hala inanamıyorum biz güya yumutlama gününü kaçırmıştır ve olmayacak duygusuyla gayet rahattım geçti zaten aman diyordum demekki kafa rahat olunca oluyor rabbime şükürler olsun inş inş inanıyorum sizinde mutlu haberleri gelecek ama lütfen üzülmeyin benim niye olmadı diye nasip unutmayın sizin vücudunuz ne zaman hazırsa ozmaan olacak bana dua edin ne olur korkuyorum hemde çokk yani öğrenince önce çok sevindim şaşırdım ve korkularım başladı siz dua ederseniz ben biliyorum ki hiç birşey olmayacak Allah’ın izniyle
Benim 45.günde geldi canim gittiğim doktor adet söktürücü de yazmadı 45'e kadar normal sen 10 gün daha bekle dedi çok şükür dun oldum .33 canım gelmiyor kırmızılarım beklemedeyim içimde bir heyecan var nedeni belirsiz
E yani canimmmKızlar beynimden vurulmuşa döndüm resmen sakinleştirici iğne gebelikte çok tehlikeliymiş
Acaba benim bebişin sakinleştirici yüzünden mi gelişimi durduE yani canimmm
Canım öncelikle geçmiş olsun bende 14 haftalik bebegimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum ama hiç korunmadim 40.gub adet oldum yine korunmadim şubat 6da kürtaj olmuştum hala hamilede kalamadım bence çok bekleme derim ben zaten bebiş çok büyük değilmiş bence kendini hazır hissetiğin an basla