Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba,
Bnde 8. Haftada bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. 1 ay olacak daha adet olmadım. Adet olduktan sonra histeroskopi yapılacak. 2 ay korunma yeterli mi? Hemen hamile kalınabiliyor mu? Birde ben korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan

BEnde 24 martta kürtj oldum haziranda gebelik planlıyorum
Ama benm kanamm yeni yeni bitiyo daha yarın ilk kontrlm var doktor kaç ay bekle dicek çok merk edyrm birde kızlar ilk kontrol alttan mı oluyo ya yoksa karından mı
Bende kanama 8 gün sürdü, doktora sordum gebelik ne zaman planlanmalı diye ilk adetini gör ondan sonra planlayabilirsin dedi , karından bakılıyor kontrolde

Kızlar merhaba,
Bnde 8. Haftada bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. 1 ay olacak daha adet olmadım. Adet olduktan sonra histeroskopi yapılacak. 2 ay korunma yeterli mi? Hemen hamile kalınabiliyor mu? Birde ben korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan
Hatırladım seni kuzumm, niye histeroskopi yapılacak? Hepimizzdde aynı korku var , hayırlsıı diyelim

Kızlar şansıma tüküreyim ya sabah idrar testi yaptım ucuzlardan tam yaparken test elimden yere düştü beyaz kaldı çizgiler çıkmadı az önce yine yapayım dedim bu seferde idrar sadece control çizgisine kadar gitti tamamini çekmedi ondanda anlayamadim sanırım hamile olmadigim için üst üste şanssızlıklar yasadim:(

Kızlar merhaba,
Canım öncelikle geçmiş olsun bende 14 haftalik bebegimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum ama hiç korunmadim 40.gub adet oldum yine korunmadim şubat 6da kürtaj olmuştum hala hamilede kalamadım bence çok bekleme derim ben zaten bebiş çok büyük değilmiş bence kendini hazır hissetiğin an basla

Kızlar şansıma tüküreyim ya sabah idrar testi yaptım ucuzlardan tam yaparken test elimden yere düştü beyaz kaldı çizgiler çıkmadı az önce yine yapayım dedim bu seferde idrar sadece control çizgisine kadar gitti tamamini çekmedi ondanda anlayamadim sanırım hamile olmadigim için üst üste şanssızlıklar yasadim:KK43:
Valla şanssızsın kan parası çıkmıştı gidip kan verseydin keske valla

Kızlar bişey görüyormusunuz elimdeki son testi yaptim
Screenshot_20180412-120548.png
Screenshot_20180412-120503.png

Kan ver elif kendine eziyet etme yada daha yapma arrk adeti bekle kafan ice karıstı
Bende fantazi haline geldi sanırım bu iş valla psikolojim iyice bozuldu hastaneye gidemiyorum uzak biraz gözüm kesmiyor özelde dünyanın parasını istedi bilmiyorum ya belkide yok ilk artıklarım 10 dakika falan sonra çıktı sonraki attığım yarım saat önceki hali o yüzden pekte ümidim yok gibi

Allah hepinizin gönlune göre versin insallah bende 21 martta evde düşük yaptim kendi düstü sadece minik bir kese vardi. Doktor cok hafif bir sey yasadin dedi korunma vermedi zaten ilk ay hamile kalmazsin adetin gelir sonrada korunmaya bilirsin dedi bakalim henüz ilk adeti görmedim bekliyorum rabbim tez zamanda sağlikli evlatlar nasip etsin cümlemize insallah

AliberaElif AliberaElif
Elif abla idrar bekletme var ya test onu yaptım ben uç saattir falan bekliyor :D hiç bir değişiklik olmadı benimkinde de , sende de yoktu dimi ? Öyle olunca hamile oluyomusuz güya , ne kadar doğru bilmem tabi dibe çoktu benim o idrarda olan toz gibi seyler.

Back