Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ondanda bişey anlamadim 1 saat içind e iki kere yaptım biri koyu biri biraz daha acik

Seni ümitlendirme istemem ama hamilelik yoksa kesinlkle çzgi çkmaz diyorlar
Bu arada sen kirtaj olalı ne kadar olmştu canm

Senin bebeğin yasiyormu tatlim
Maalesf benm bebegmde gelişim geriliği vardı kan akımo yavastı normlde 29 haftlktı ama 22 hafta ile uyumludu karnmda kalbi durudu 24 martta norml doğm ve kürtj oldum hala kanamam var bitsede düzene girsem
Haftaya kontrolm var bakalm kaç ay bekle dick

Ayy canım ya çok geçmiş olsun bende normal doğurdum sonra kürtaj yaptılar bana 3 ay dediler ama ben hiç korunmadim 40 gün sonra adet oldum adet biter bitmez ovu testim pozitif cikti sonra hic çok silik çıkmadan yinede belirdi geçen günde yine iki çizgi net olarak belirdi anlayamadim bende birşey sanırım birden çok yumurtladım adete 11 gün falan var tabi geçen ay olduğum gibi olursam

Sizin durumunuz neydi :) ben daha yeni kürtj oldm bitsin doktorla görüştükten sonra 3 ay derse haziranda denemeyi düşünyrm
Benimde 8 haftalık kalp atısı yoktu cnm 27. Günüm bugun 1 haftaya adet olurum herhalde adetten sonra başlıcam işde bakalım ama sizin bebişinizde büyükmüş allah sabır versin bir kaç ay korunma verir muhtemelen doktorunuz

Evet benm doğumda çok zor oldu arada ipne batması gibi oluyo kasıklarıma normalmi sizdede oldumu böyle şeyler?
Birde adete gün sayma durumunu nasıl yapıyoruz kanama bittikten sonramı yoksa kürtajm ilk gününden mi saycz

Kürtajın.ilk günü dedi bana doktorum en geç 40 gün içinde olman lazım dedi benim hiç ağrım olmadı kürtaj sonrası dün ve bugün hafif bel ağrım var bakalım bekliyoeum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…