Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi okudum biri şey yazmış ovulasyon testi hep silik çıktı ama hamile kaldım yazmış, neyse gün aşırı devam ediyorum

Canım sabah akşam yemekten
Günde kaç bardak aç tok ? Ben çayını içiyordum ama suyunu alıyım o zaman fark varmıdır ki ikisi arasında
Canım günde iki kere sabah akşam yemekten önce içiyordum ben yarım fincan kadar üzrine suyla dolduruyorum tadı iğrençtir biraz

Şimdi tekrar yaptım testi, benim içtiğim çayın tadı çok güzel ya o zaman aynı şeyi içmiyoruz civan perçemli yaziyo üstünde benimkinin

Eklentiler

• 86374667-12C4-455C-A867-D50BB1AB1E27.png
    264,9 KB · Görüntüleme: 24
Şimdi tekrar yaptım testi, benim içtiğim çayın tadı çok güzel ya o zaman aynı şeyi içmiyoruz civan perçemli yaziyo üstünde benimkinin
Canım aynı çay değil valla ben aktardaki bayanla kanka oldum resmen o çok önerdi bir sise bitirdim ikincisine başladım senin testler silik ya benimkiler daha netti ama sanki seninde son yaptığın diğerlerine göre daha net devam et yapmaya iliskiyede tabi

Kizlar anlamadim gitti ya ellerim kollarım kurudu resmen kaşıntı var niye böyle oldu anlamadim

Son yaptığım daha koyu , saat 12 de yapmıştım ondan da koyu ben anlamadım bu işi ya yanlış mi yapıyorum acaba ilk idrarı saat 8 gibi yapıyorum testi de 12 gibi çok sıkışık olmasam da oluyo biraz ordami bi yanlışlık yapıyorum ki , şimdi yaptığım da çok sıkışık değildim

Kızlar galiba hamile degilim erken gebelik testi benim gibi çıkıp sonradan adet olanlar var dahada yapmicam belkide yine yumurtluyoeum ben

Kızlar galiba hamile degilim erken gebelik testi benim gibi çıkıp sonradan adet olanlar var dahada yapmicam belkide yine yumurtluyoeum ben
Niye hamile değilsin erken gebelikte ikinci çizgi silik çıktı adet daha olmadın bile hemen aklını karıştırma herşey güzel ilerliyo şuan, kafam rahat etmez dersen de bi kan ver istersen dusukte olsa çıkar

Ne bilim ya dedimya iste bu site hem iyi hemde kötü

Elif abla bu dimi 25 tlymiş @AliberaElif

Eklentiler

• CBF217BE-8676-4BE0-B99E-14F2D3DC5659.png
    256,7 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar testi yeniledim ovi testini yine koyu ayyy inşallah hamileyimdir inşallah ikizim olur inşallah bu ay hepimiz güzel haberler aliriz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…