Şimdi okudum biri şey yazmış ovulasyon testi hep silik çıktı ama hamile kaldım yazmış, neyse gün aşırı devam ediyorumBende baştan normal gebelik testi sandım ondan öyle konuşuyorumlh var tabi çok silik çıkıp günden güne artıyor. Pik yaptığı gün iki çizgide koyu. O koyunun ardından silikleştiğinde çatlıyor demektir. Hemen değerlendir
Canım ben direk suyunu içiyorum has yani çay falan değilHayıt suyu dediğiniz ne sizin yaacaba aynı şeyi mi içiyoruz çay değil mi o
Et et illa ki bir zamanda denk gelirlerŞimdi okudum biri şey yazmış ovulasyon testi hep silik çıktı ama hamile kaldım yazmış, neyse gün aşırı devam ediyorum
Yavrum seninki silik ben ne yapayım hep belirgin hep belirgin:)Laboquick markası , adete bir hafta çift çizgiyi net görenler de var gerçi ama benim anlamadığım şey adet bittigi günden belli hep silik bu lh hep mi yüksek
Günde kaç bardak aç tok ? Ben çayını içiyordum ama suyunu alıyım o zaman fark varmıdır ki ikisi arasındaCanım ben direk suyunu içiyorum has yani çay falan değil
Canım günde iki kere sabah akşam yemekten önce içiyordum ben yarım fincan kadar üzrine suyla dolduruyorum tadı iğrençtir birazGünde kaç bardak aç tok ? Ben çayını içiyordum ama suyunu alıyım o zaman fark varmıdır ki ikisi arasında
Canım aynı çay değil valla ben aktardaki bayanla kanka oldum resmen o çok önerdi bir sise bitirdim ikincisine başladım senin testler silik ya benimkiler daha netti ama sanki seninde son yaptığın diğerlerine göre daha net devam et yapmaya iliskiyede tabiŞimdi tekrar yaptım testi, benim içtiğim çayın tadı çok güzel ya o zaman aynı şeyi içmiyoruz civan perçemli yaziyo üstünde benimkinin
Son yaptığım daha koyu , saat 12 de yapmıştım ondan da koyu ben anlamadım bu işi ya yanlış mi yapıyorum acaba ilk idrarı saat 8 gibi yapıyorum testi de 12 gibi çok sıkışık olmasam da oluyo biraz ordami bi yanlışlık yapıyorum ki , şimdi yaptığım da çok sıkışık değildimCanım aynı çay değil valla ben aktardaki bayanla kanka oldum resmen o çok önerdi bir sise bitirdim ikincisine başladım senin testler silik ya benimkiler daha netti ama sanki seninde son yaptığın diğerlerine göre daha net devam et yapmaya iliskiyede tabi
Niye hamile değilsin erken gebelikte ikinci çizgi silik çıktı adet daha olmadın bile hemen aklını karıştırma herşey güzel ilerliyo şuan, kafam rahat etmez dersen de bi kan ver istersen dusukte olsa çıkarKızlar galiba hamile degilim erken gebelik testi benim gibi çıkıp sonradan adet olanlar var dahada yapmicam belkide yine yumurtluyoeum ben
Ne bilim ya dedimya iste bu site hem iyi hemde kötüNiye hamile değilsin erken gebelikte ikinci çizgi silik çıktı adet daha olmadın bile hemen aklını karıştırma herşey güzel ilerliyo şuan, kafam rahat etmez dersen de bi kan ver istersen dusukte olsa çıkar
Cnm senin net olarak anlaman için iki gün sonra idrarı tekrar etmen lazım zaten çizgi yine olursa vardır olumsuz düşünme ayrıca yoksada bidahaki ay olur inş kötüyü çağırmayalımNe bilim ya dedimya iste bu site hem iyi hemde kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?