Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya gelişmeler olmuş hadi hayırlısı olsun geçen gün yazdım ben ama kimseden ses çıkmayınca bakmadım bir daha

Sen nerelerdesin canım ya ben pozitif ovilerle gidiyorum hep pozitif valla bugün erken gebelik testi yaptım cokk silik ikinci çizgi var
Bence hamilelik olma olasılığı dah yüksek gibi duruyor hadi inş öyledir hemen gidip kan verme bekle bat yakın ver mesela bir gün kala en az öyle olsun düşük çıkarsa bu sefer onu kafaya takarsın sabret güzel olacak :)

Inşallah kuzum inşallah dua edin nolur ben sizler için ediyorum çok heyecanliyim ya kan yaptırsam cikarmiki
Cnm çıkmazsa üzülmem dersen yaptır bence çok erken ama sen bilirsin insan tabi düşünmeden edemiyor çok iyi anlıyorum seni ne hissediyorsun peki ben hamile oldugumu hissetmiştim ve rüyamda da görmüştüm

Kızlar az önce youtubede izlerken çamaşır suyu testi gördüm ve yaptım sizden ricam sizde bi yaparmisiniz benim baloncuk baloncuk oldu ve yukarıya doğru çıktı sürekli sizinde olacakmı bi yapsaniz

Valla kuzum bende geçen gece gördüm doğum yapmışım bebisle bakisiyoduk öyle galiba kizdi

Inşallah sabredebilirim kuzum ya biraz zor ama

Kızlar az önce youtubede izlerken çamaşır suyu testi gördüm ve yaptım sizden ricam sizde bi yaparmisiniz benim baloncuk baloncuk oldu ve yukarıya doğru çıktı sürekli sizinde olacakmı bi yapsaniz
Kuzum o testi yapan çok olmuştu hatta bir çoğu ona göre hmileyiz ama normalde değiliz demişti senin için yaparız ama pek güvenme derim bence sen hamilesin umutlandırmaktan da korkuyorum ama sen ne hissediyorsun önemli olan o 4 41EEEEE41 dediği gibi

Ya sanki hamile gibiyim hemde adetim biterbitmez kaldım gibi çünkü yaklaşık birkaç gündür mide bulantim bas dönmem halsizligim var uyuyorum ayakta resmen az öncede başım döndü bide bu ovu testleri ne bilim ya

Ovulasyon testinde hamileliğini öğrenen çok artık bura sayesinde herşeyi bilir olduk:)hatta bir kadın hamileyken ovu testi yapmış göstermişti nasıl olduğunu senin de ilginç olan sürekli pik göstermesi bunda bir anormallik var gibi umarım hamilesindir bize de umut olursun

Ben yapmıştım onu baloncuk oldu ve yukarıya çıktı, ama hamile değilmişim tabiki

Valla kuzum bende geçen gece gördüm doğum yapmışım bebisle bakisiyoduk öyle galiba kizdi
Bende evde bir sürü pembe kıyafet görmüştüm ertesi günde beta hcg 7,84 tü sonra çok düşük fln diorum kendi kendime oda belki bebeğimin gideceğinin habercisiydi bana ama anlayamadım tabi sonra birdaha hiç görmedim kürtaj günüde anneme söylememiştim oda bebek görmüş rüyasında kürtajdan bir gün öncede mahalleden birinin öldüğünü görmüştüm Hep ölümden bahsediliyordu.Nasip tabi ama ben rüyalara inanırım hele bunlar çıktıktan sonra bende hep kızdı ben biliyorum falan diyodum eşime

Kizlar miratech marka erken gebelik testi aldım ondada hayalet çizgi var sanırım hamile değilim ben bu ayda boşa çalıştık

Cok heveslenmiştim ve bu ay icin
Kuzum zaten hemen Koyulaşmaşmaz ki beta gıdım gıdım artıyor zaten miratech güvenilir bir marka değil predictor Early al ben onla öğrenmiştim çok yeni bile olsa görünüyor çizgisi çok rahat yada bekle adetini ovülasyon yaptın mı bugun

Hayatlet çizgi çktgnda hamiş olabilirsn ben ilk hamileliğimi adetime 7 gün kala erken gebelk testi ile öğtenmiştim ve çook çook silik bir çzgi vardı.neden kan tahlili yaptrmıyorsun imkanın varsa yaptr derim
Ne bilim ya varmı gorebiliyomusun sen benimkini dünde atmıştım yapıp istersen onada bak bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…