- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Çift çift gitmiş cnm son günler sen kan ver bir iki gün sonraKızlar adetten sonra tarihini bilmediğim sadece yazılı ilk üç hariç diğerlerinin tarihlerini bilmiyorum yaptığım ovu testleri elimde sadece 2 tam kaldı bi yorumlarmisiniz acabaaEki Görüntüle 2133398
Canım farkimdamisin birkaç yerde tam koyu sizinde böyle olmusmuyduÇift çift gitmiş cnm son günler sen kan ver bir iki gün sonra
Valla ben bir kez koyu gördüm.cnm ertesi gün bile silikti hamileliğimi öğrendiğim Gün yaptığımda da silikti benimCanım farkimdamisin birkaç yerde tam koyu sizinde böyle olmusmuydu
Tatlım ama rastgele sıraladım ama ya sadece yazılı olanlar hemen adet sonrasiydi ve onun peşine çizgisiz olan ilk 3 gündü yaniÇift çift gitmiş cnm son günler sen kan ver bir iki gün sonra
Benim niye boyleki ya acaba bi sorunmu var bend3Valla ben bir kez koyu gördüm.cnm ertesi gün bile silikti hamileliğimi öğrendiğim Gün yaptığımda da silikti benim
Tarih atsaydın keske çatlama mı olmuyor dicem ama ilk çift çizgiden sonra silikleşme olmustu sende sanki öyle hatırlıyorum bir kaç gün sonra tekrar çift çıktı demiBenim niye boyleki ya acaba bi sorunmu var bend3
Aynen canım dedimya tarihli olan ve ondan sonrası ilk üçü ışteTarih atsaydın keske çatlama mı olmuyor dicem ama ilk çift çizgiden sonra silikleşme olmustu sende sanki öyle hatırlıyorum bir kaç gün sonra tekrar çift çıktı demi
Cnm ne durumdasınAynen canım dedimya tarihli olan ve ondan sonrası ilk üçü ışte
Ne bilim canım aynı bi değişiklik yok galibaCnm ne durumdasın
Adeti mi bekliceksin test yapcakmısın bidahaNe bilim canım aynı bi değişiklik yok galiba
Canım evin yanında anadolu hastanesi var test yaptırmaya gittim 95 tl dedi oha dedim geri döndüm tam soygun yeri yaniAdeti mi bekliceksin test yapcakmısın bidaha
Kan çok pahalı bzm burda da belki Koyulaşma olur ben umutluyum senden bu ay inşallah hayırlısı olsnKizlar sanırım hamile falan degilim yine erken gebelik testinde o hayalet çizgi var bekliycem adete kadar 10 gün var gerçi daha ama yapacak biseyim yok inşallah sizlerden güzel haberler aliriz
Yok canım ya allah büyük ama ne bilim ya hayirlisiKan çok pahalı bzm burda da belki Koyulaşma olur ben umutluyum senden bu ay inşallah hayırlısı olsn
10 günde gelde dayan şimdi çok varmış dahaYok canım ya allah büyük ama ne bilim ya hayirlisi
Aynen öyle bi diyorum daha 10 gün var testin böyle çıkması çok normal bi diyorum yok hiç bişey sen kendini kandiriyosun10 günde gelde dayan şimdi çok varmış daha
Net bişi sölemek için erken canım aynen bence bi 4-5 gün test yapma artık zaten varsa koyulaşması lazım kafanı dağıtcak bişiler bul oyalanAynen öyle bi diyorum daha 10 gün var testin böyle çıkması çok normal bi diyorum yok hiç bişey sen kendini kandiriyosun
Aynen öyle canım elimde sadce 2 tane ovu testi kaldı onlarida yapıp bırakıcam sonuçta biz ne kadar istersek isteyelim rabbim nasip etmeden zaten birşey olmazNet bişi sölemek için erken canım aynen bence bi 4-5 gün test yapma artık zaten varsa koyulaşması lazım kafanı dağıtcak bişiler bul oyalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?