Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetten sonra tarihini bilmediğim sadece yazılı ilk üç hariç diğerlerinin tarihlerini bilmiyorum yaptığım ovu testleri elimde sadece 2 tam kaldı bi yorumlarmisiniz acabaa
Screenshot_20180405-191719.png

Kizlar sanırım hamile falan degilim yine erken gebelik testinde o hayalet çizgi var bekliycem adete kadar 10 gün var gerçi daha ama yapacak biseyim yok inşallah sizlerden güzel haberler aliriz

Kizlar sanırım hamile falan degilim yine erken gebelik testinde o hayalet çizgi var bekliycem adete kadar 10 gün var gerçi daha ama yapacak biseyim yok inşallah sizlerden güzel haberler aliriz
Kan çok pahalı bzm burda da belki Koyulaşma olur ben umutluyum senden bu ay inşallah hayırlısı olsn

Aynen öyle bi diyorum daha 10 gün var testin böyle çıkması çok normal bi diyorum yok hiç bişey sen kendini kandiriyosun
Net bişi sölemek için erken canım aynen bence bi 4-5 gün test yapma artık zaten varsa koyulaşması lazım kafanı dağıtcak bişiler bul oyalan

Net bişi sölemek için erken canım aynen bence bi 4-5 gün test yapma artık zaten varsa koyulaşması lazım kafanı dağıtcak bişiler bul oyalan
Aynen öyle canım elimde sadce 2 tane ovu testi kaldı onlarida yapıp bırakıcam sonuçta biz ne kadar istersek isteyelim rabbim nasip etmeden zaten birşey olmaz

Kızlar birde bişey sorucam size ya çok afedersiniz tuvalete gittiğimde idrarimi yaparken klozette böyle küçük tuvaletimin içind e beyaz sanki peçete kalıntısı gibi şeyler oluyo bir yada iki parça ama çok küçük beyaz renkli sizdede varmı öyle seyler

Back