Hamileyken vardı bende bide idrarımın kokusu ilaç kokusu gibiydi ve köpük köpüktüKızlar birde bişey sorucam size ya çok afedersiniz tuvalete gittiğimde idrarimi yaparken klozette böyle küçük tuvaletimin içind e beyaz sanki peçete kalıntısı gibi şeyler oluyo bir yada iki parça ama çok küçük beyaz renkli sizdede varmı öyle seyler
Kaç gündür cikiyo canım bende anlamadim hani idrar enfeksiyonu desem ağrım sizim yok bu arada kasiklarimda ağrı var sol taraf kasigimin altı sert gibiHamileyken vardı bende bide idrarımın kokusu ilaç kokusu gibiydi ve köpük köpüktü
Ama bnm enjeksiyonum da vardı.Ondan da olabilirKaç gündür cikiyo canım bende anlamadim hani idrar enfeksiyonu desem ağrım sizim yok bu arada kasiklarimda ağrı var sol taraf kasigimin altı sert gibi
Canım ne bilim enfeksiyonum olsa yanma kaşıntı falan olur öyle birşey yok bende normal idrarimi yaptığımda bir parça sanki ekmeğin beyazı varya küçücük parca öyleAma bnm enjeksiyonum da vardı.Ondan da olabilir
Canım ne bilim enfeksiyonum olsa yanma kaşıntı falan olur öyle birşey yok bende normal idrarimi yaptığımda bir parça sanki ekmeğin beyazı varya küçücük parca öyle
Yok kuzum bende 2 gündür ilişki falan yok sıkıldım artık yahu bide dün akşam çok üşüdüm elim ayağım buz tuttu resmen eşim bana gülüyo bu havada usunurmu diye yorgan battaniye anca ısındım gecede terlemişim attım hepsini kasiklarim ağrıyo simdideCanim o dedigin bende de oluyor bazen sperm kalıntilari mi acaba diye düşünüyorum ama sebebini bende bilmiyorum genelde ilişkiden sonra daha cok oluyor çünku
Ayrıca ben bu akintimi desem ne desem bilemedim tuhaf beyaz şeyi bu ay neredeyse her idrarimda görüyorum parçalı biseyYok kuzum bende 2 gündür ilişki falan yok sıkıldım artık yahu bide dün akşam çok üşüdüm elim ayağım buz tuttu resmen eşim bana gülüyo bu havada usunurmu diye yorgan battaniye anca ısındım gecede terlemişim attım hepsini kasiklarim ağrıyo simdide
Ayrıca ben bu akintimi desem ne desem bilemedim tuhaf beyaz şeyi bu ay neredeyse her idrarimda görüyorum parçalı bisey
Bnmde aynen dediğin gibiydi yanma kalıntı yoktu cnm ama Dr a gittim idrar yolu enjeksiyonu çıktı hatta Dr ilaç verdi o ilaçları kullanmadan önce test yapıp öğrendim hamile oldugumuAyrıca ben bu akintimi desem ne desem bilemedim tuhaf beyaz şeyi bu ay neredeyse her idrarimda görüyorum parçalı bisey
Cnm sen bence bir dr git kuşların dediği gibi enfeksiyon olabilir ondan kurtulmanın iki yolu var biri günde 3 lt su ikincisi ilaç eğer ilerlemiş bşr enfeksiyon yoksa su gayet iyi bir çözüm kendimden biliyorum adetine daha çok varsa da çıkmayabilir gebelik o konuda birşey diyemem biraz saha sabret benceAyrıca ben bu akintimi desem ne desem bilemedim tuhaf beyaz şeyi bu ay neredeyse her idrarimda görüyorum parçalı bisey
Bu arada kuşların olmuş ahh bu tel her yazdığımı düzeltmese :)))kızların olacaktı:)))))Cnm sen bence bir dr git kuşların dediği gibi enfeksiyon olabilir ondan kurtulmanın iki yolu var biri günde 3 lt su ikincisi ilaç eğer ilerlemiş bşr enfeksiyon yoksa su gayet iyi bir çözüm kendimden biliyorum adetine daha çok varsa da çıkmayabilir gebelik o konuda birşey diyemem biraz saha sabret bence
:)))))sen çok yasa hemi valla bilmiyorum saldım yaaa gitmiyorum biyere adette olursan olurum daha 10 gün var adet günü bile silik çıkıyordu test bende bekliycem valla ne olursa artikBu arada kuşların olmuş ahh bu tel her yazdığımı düzeltmese :)))kızların olacaktı:)))))
Bana da çok erken gibi geldi saydığın belirtiler hamilelik belirtisi olabilir evet kasıkta sertleşme üşüme idrarda köpürme gibi ama daha 10 gün var adetine , belirtiler için çok erken ve sende biliyorsun adet geçmeden net bi belirti yok zaten adetin geçse hamile olduğunu öğrensen dahi adet olacakmışsın gibi belirtiler oluyo sonraki haftalarda halsizlik falan oluyo , bence de hamilesin insallah öyledir ama kendini çok dinleme belirtiler için erken:)))))sen çok yasa hemi valla bilmiyorum saldım yaaa gitmiyorum biyere adette olursan olurum daha 10 gün var adet günü bile silik çıkıyordu test bende bekliycem valla ne olursa artik
Yok canım dinlemiyorum artık nasipte ne varsa başım gözüm üstüneBana da çok erken gibi geldi saydığın belirtiler hamilelik belirtisi olabilir evet kasıkta sertleşme üşüme idrarda köpürme gibi ama daha 10 gün var adetine , belirtiler için çok erken ve sende biliyorsun adet geçmeden net bi belirti yok zaten adetin geçse hamile olduğunu öğrensen dahi adet olacakmışsın gibi belirtiler oluyo sonraki haftalarda halsizlik falan oluyo , bence de hamilesin insallah öyledir ama kendini çok dinleme belirtiler için erken
Sen bence gün aşırı devam et adete bir kaç gün kala zaten yapmak istemezsin kasık ağrısından o döneme kadar devam etmende fayda var amaKızlar az önceki ovu testim sizce yumurtammi catliyo bu gece diyorum degerlendirilmelimiEki Görüntüle 2133876
Siliklesmis bu gebelik olsa koyu olurdu dimi değerlendir sen boş geçirme bu günleri de, benimki de catladi herhalde tam anlamadım dün sabah yaptım diğerlerine göre en koyu çizgi oydu ve hemen belirdi çizgi ilk defa. Aksam tekrarlamadım testi iliski oldu bugün yaptım silik zor gözüküyo çizgiKızlar az önceki ovu testim sizce yumurtammi catliyo bu gece diyorum degerlendirilmelimiEki Görüntüle 2133876
Valla canım ben hiçbirşey anlamadim bu işten aynen bu akşam kesin değerlenir:)Valla bakalım aynen hamile olsaydım kesin kipkirmizi çıkardı hamilede degilimKafam karıştı iyce, ovulasyon testim hep silik çıktı ama hamile kaldım o ay diyen de var hiç anlamadım bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?