Valla ben prensesler gibi gelinimKim ne hak ediyorsa onu ver boşver benim eşim biraz onlardan biraz ben den taraf gibi yada baban öyle gösteriyor bilmiyorum ama eş çok önemli biz kötü insanlar değiliz iyi niyetli ve yardım sefer bunu eşşek gibi görüp azıtanların suçu yoksa niye durduk yere gelin kv kötü olsun ki
Sen doğru şey tahlil yaptırman şimdi bazen psikolojik olabiliyor bunu karıltırmamak gerek sen yarın git bi baktır için de rahatlar umarım hamilesindir allah bşr daha yalatmasın bunu yaşayanlara
Canım peki kurtajdan sonra beta kaç günde sıfırlandı seninYa biz o zaman yenj karar vermistik duzenli bi iliski olmamisti yani dikkat etmedik yumurtlama donemine adete 6 gun kala meraktan baktirdim 19 du...2 gun sonra 9 oldu...
Adet günumde de adet gordum hic gecikmedi adetim yani cok kanamam da olmadi normaldi
Kimyasali pek gebelikten saymiolar
Canım peki kurtajdan sonra beta kaç günde sıfırlandı senin
Hahaha alma sen de bir daha keyfi bilir takma da olursanda söyleme şakla :)Valla ben prensesler gibi gelinimcok guleryuzluyumdur gider sarılırdım yanaklarını sıkar öperdim samimiydim hep onlara karşı , o kadar hediye aldım kaynanama bi kere bile kullanmadı gözümden kaçmadı hiç birşey keyfi bilir
Cnm stres öyle birşey ki adamı öldürür bile okadar tehlikeli belki stres oldun diye adet olmadın yani kimyasal olacağına olmaması daha iyi ben de çok erken adet olmadım 31 gün sonra oldum hatta dr gitmemek için zor dayanıyordum hamile olmadığımı bildiğim için geldi sanırım stres yapmadım çünkü sen de bir rahatla bakalım belki durum değişirBi ben adet olamadim betamda düşmedi yani sifirlanmadi ne kadar sürecek onuda bilmiyorum şubat 6da kürtaj olmustum
Ya aslında rahatım ama bu antin kuntin işler canımı sıkıyor kafama takılan şeyler var evet mesela değerin sadece 2 değer düşmesi normalmiCnm stres öyle birşey ki adamı öldürür bile okadar tehlikeli belki stres oldun diye adet olmadın yani kimyasal olacağına olmaması daha iyi ben de çok erken adet olmadım 31 gün sonra oldum hatta dr gitmemek için zor dayanıyordum hamile olmadığımı bildiğim için geldi sanırım stres yapmadım çünkü sen de bir rahatla bakalım belki durum değişir
Bence eski değerlerin düşüyor herkeste farklı olduğu için senin anca düştü yada bu tahlil yanlış kimyasal olmasın ya yanı hiç olmamasından çok daha iyi bir kaç gün sonra sonuç çıkar dediğin gibi bu şekilde olması sinir bozucu ben adeti bu yüzden bekledim aslında kafam karışır sinirim bozulur diye hakkında en iyisi neyse o olsun cnmYa aslında rahatım ama bu antin kuntin işler canımı sıkıyor kafama takılan şeyler var evet mesela değerin sadece 2 değer düşmesi normalmi
Kuzum adette yok ortada artıracaklar laz damarimi sonunda nedir habu bişey anlamadim daha öncede düşük yapmıştım hiç böyle sorun yaşamadım laboratuvarlarini başlarına geçirecem doğru düzgün bişey dedikleride yok hele beni kürtaj eden kontrole bile gerek yok dedi sağdan soldan bilgiyle kafam oldu amblaj bi sizler varsınız allah razı olsun dertlesiyoruzBence eski değerlerin düşüyor herkeste farklı olduğu için senin anca düştü yada bu tahlil yanlış kimyasal olmasın ya yanı hiç olmamasından çok daha iyi bir kaç gün sonra sonuç çıkar dediğin gibi bu şekilde olması sinir bozucu ben adeti bu yüzden bekledim aslında kafam karışır sinirim bozulur diye hakkında en iyisi neyse o olsun cnm
Stres yapma değerin düşüyo da olabilir , yukseliyo da olabilir. Düşüyorsa hayırlısı , yukseliyorsa da hayırlısı. Tekrar kürtaj gerektiren bi durum yok , rahim temiz sıkıntı yok, tekrar gebe kalmana engel bi durum yok. Valla üzme kendini ya bizi de strese soktunKuzum adette yok ortada artıracaklar laz damarimi sonunda nedir habu bişey anlamadim daha öncede düşük yapmıştım hiç böyle sorun yaşamadım laboratuvarlarini başlarına geçirecem doğru düzgün bişey dedikleride yok hele beni kürtaj eden kontrole bile gerek yok dedi sağdan soldan bilgiyle kafam oldu amblaj bi sizler varsınız allah razı olsun dertlesiyoruz
Alttan baktı yumurtaliklarin cok güzel çalışıyo rahim cok iyi suan kürtaj cok başarılı olmuş dedi korunma dedi :) korunmadım zaten dedimNe oldu naptin canim
Çok sevindim cnm hadi bakalım güzel haberlerle gelAlttan baktı yumurtaliklarin cok güzel çalışıyo rahim cok iyi suan kürtaj cok başarılı olmuş dedi korunma dedi :) korunmadım zaten dedimson adet tarihini sordu sonra bi kan ver bakalım dedi kan verdim
Ay insallah yaBide hamilelik haberini aliyomusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?