- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
Bazen şöyle diyorum olamamasınında bir hayrı var ki olmadı belki çok sıkıntılı olacaktı belki hastalıklı olacaktı ne bileyim herşey geliyor akla en iyisi en sağlıklısı olsun diyorum artık...korunuyor muydun sen ?çok geçmiş olsun sana daKürtajdan sonraki 4. Aya girdim. İnsallah bu ay gebelik başlar hayırlısıyla sağlıkla..amin.
Bazen şöyle diyorum olamamasınında bir hayrı var ki olmadı belki çok sıkıntılı olacaktı belki hastalıklı olacaktı ne bileyim herşey geliyor akla en iyisi en sağlıklısı olsun diyorum artık...korunuyor muydun sen ?çok geçmiş olsun sana da
Canım benimde doktor baktiginda kırmızı kan olmuştu hafif bir şekilde o gün leke çok az oldu bitti hemen olabilir yani bide beni çok kurcaladı ogünAraştırdım ama normal herhalde herkes ayni seyi yazmış eğer ilk defa bakıldıysa da lekelenme olurmus çoğu kişi de olmuş renk kahverengiyse sıkıntı yok demişler , bi tanesi doktoruna sormuş lekelenme var diye doktoru normal olabilir vajinal ultrasondan sonra demiş
Zorlanmış ondan olabilir yada yerleşme kanmasın kız hadi inş:)Ya benden kahverengi leke gelmiş çamur gibi bu neden olabilir ???
Cnm senin durum karşılık çözemedik ne olduğunu ama umarım sağlıklı bir gebelik olmultr ve inş adet olmazsın ilk gebeliğimde benim de öyleydi hatta inanmamıştım hamile olduğuma şoka girdim resmen adet sancısı çeyordum hadi kızlar güzel haberlerle gelin bana ya umut olsun içimiz de :)Sanırım adet olacam kızlar bel ve kasik ağrım var hafiften
Cnm bu Arada sen Pazartesi gidip bir test daha yapsana bakalım yükselme var mı heyecan yaptım bak şimdi :)Zorlanmış ondan olabilir yada yerleşme kanmasın kız hadi inş:)
Benim adam test mest yok dediCnm bu Arada sen Pazartesi gidip bir test daha yapsana bakalım yükselme var mı heyecan yaptım bak şimdi :)
:)allah seni iyi etsin bende saldım artık hayırlısı bende vermicem diyorum kan falan benim kocada korunalim istersen kilo ver dedi sanki kendi iğne iplik haspam halbuki çok aşırı bi kilom yokBenim adam test mest yok dedi10 gün daha bekliycekmişim hemen heyecan yapmıycakmışım eğer bebis varsa da gidip hemen ultrasona girmiycekmişim ben ne diyorum bu adam ne diyo gerçekten anlamıyorum tek gidebilsem çoktan giderdim kan vermeye ama maalesef sağlık ocağı bile uzak arabayla gidip geliyoruz, oda biliyo ki o olmadan kan vermeye asla gidemem o yüzden rahat
Yaa:)allah seni iyi etsin bende saldım artık hayırlısı bende vermicem diyorum kan falan benim kocada korunalim istersen kilo ver dedi sanki kendi iğne iplik haspam halbuki çok aşırı bi kilom yokmoralimi bozdu yapmıyorum çocuk falan
Valla ben kendime aceleci diyordum buraya üye olana kadar miller bir hafta kala adete yapıyorlarmış ben bir gün geçince yapıyordum demekki çokta aceleci değilmişim bekle sen de aman salla ya şartlandıeınca sıkıntı oluyor gerçekten benim adam her gün beni sinir ediyor İnan hatta ilişkiye bile giremiyoruz yatılı gidecez misafirliğe 3 gün milletin evinde olacak hali yok valla umrunda değil artık onlar bu kadar rahat biz niye kasıyoruz kendimizi yarın yumutlama günüm görünüyor takvimde adam tutturdu gidecez diye zaten bşr kez yaptık oda 3 gün önce bilmiyorum sinir ola ola kendimi yedimBenim adam test mest yok dedi10 gün daha bekliycekmişim hemen heyecan yapmıycakmışım eğer bebis varsa da gidip hemen ultrasona girmiycekmişim ben ne diyorum bu adam ne diyo gerçekten anlamıyorum tek gidebilsem çoktan giderdim kan vermeye ama maalesef sağlık ocağı bile uzak arabayla gidip geliyoruz, oda biliyo ki o olmadan kan vermeye asla gidemem o yüzden rahat
Ana yoksa adet mi oldun diyecem ama erken dahaYa benden cok kan geliyo baya korktum şimdi napsam ki
Adet midir ki bu ya rengi pek adet gibi değil cok sulu ve baya kırmızıAna yoksa adet mi oldun diyecem ama erken daha
Allah allah kız ne oldu ped dolduruyomu yerlesme falanmı allahım sen yardim et bize korkma kuzum miktarı nasilAdet değil bu adet kanı kokusu falan az cok biliyoruz bu adet değil Emin’im
Adetin 3. Günü gelen kanama gibi miktarı , ne az ne de çok yoğun. Arkadaşıma sordum normal dedi ama bilmiyorum , doktor demiş ona da alttan baktığım için kanaman artabilir diye o da ordan biliyomuş cok fazla gelirse akşam hastaneye gitmeyi düşünüyorumAllah allah kız ne oldu ped dolduruyomu yerlesme falanmı allahım sen yardim et bize korkma kuzum miktarı nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?