Ay valla duygularıma tercüman oldun, bende hamile kaldım Allaaaahh tatlılar kutlamalar sevinmeler .. ilk sevincimdi onlarla paylaşmak istedim iki dakika sonra cümle alem duydu , çocuğu olmayanlar demiş hep bizim niye olmuyo falan söylenmiş , benim evimi görüp haset eden akrabaları var onlardan hep laf. Kanamam oldu düşük yapicam galiba dedim beni aramadılar , buraya gelin geldim kimsem yok aramadiklari icin bisey diyemedim. mecbur annemin yanına gitmek zorunda kaldım yine aramadılar 3 hafta hastaneleri gezdim sıkıntı içindeydim hep, kendi evime geldim yine aramadılar görümcelerim de var. Kürtajdan bir gün önce aradılar görümcemin telefonunu açmadım kayınvalideme saygısızlık olmasın diye açtım iyim ben dedim he hı dedi konuştuk kapattık kürtaj oldum ertesi gün geldiler ayakta karşıladım güldüm hep üzüntümü yansıtmadım , sonra müsaade istedim agrim kanamam var diye yattım odama geçip bi saat sonra beni uyandirmaya odama girdiler görümcemle biz gidiyoruz diye, yüzümü donmedim bende sesimi çıkarmadım. Ertesi gün yine geldi ayıp olmasın diye geldim dedi yanlışlıkla, daha da hiç gelmedi aramadı üstüne birde yazı yazdılar acınız bizi ilgilendirmez vs diye. Kayınbabam da ayni şeyi yazdı , doguramadim diye kötü oldum yanı uzun oldu biraz ama kusura bakma