Cnm olsada zaten çkmaz ki şimdi daha yeni yumurtlama oldu demedin mi üzülme hemne dur bakalımBeta 4.25
Yukselir insallah yaCnm olsada zaten çkmaz ki şimdi daha yeni yumurtlama oldu demedin mi üzülme hemne dur bakalım
Kuzum bence o değer yükselecek baksana sıfır değil 1 degil ya bi kaç gün sonra tekrarlasanaBeta 4.25
Bana da öyle geldi ben hamilelik yoksa da betayı 1 gibi bisey çıkar diye bekliyodum 5 ve yukarısı hamile sayılıyo zaten insallah yukselir adete bir hafta kala yaparım tekrarKuzum bence o değer yükselecek baksana sıfır değil 1 degil ya bi kaç gün sonra tekrarlasana
Aynen yap hatta bi kaç gün sonra yapabilirsen tekrar yap ben eğer catlamazsam pazartesi tekrar yapacam bakalım kaça düşecek acaba bu adet olmadan dusmezmiki kız keşke benim durumuda soraydın doktoraBana da öyle geldi ben hamilelik yoksa da betayı 1 gibi bisey çıkar diye bekliyodum 5 ve yukarısı hamile sayılıyo zaten insallah yukselir adete bir hafta kala yaparım tekrar
Ümitsizliğe düşme canım herseyde vardır bir hayır rabbim ol diyecekki olacak biz ne kadar çırpınsak boşa herşeyin hayirlisiKizlar benim kahverengi akintim geldi adet oncesi gelir hep bende adet olacam yani
15 yildir adet goruyirum gebelik harici ilk kez 6 gun gecikti desem yeridir
Ilk kimyasalda bile gecikmemisti
Ama bence gene kkmyasaldi
Asiri mutsuzum olmuyor demek ki ya napim
Ümitsizliğe düşme canım herseyde vardır bir hayır rabbim ol diyecekki olacak biz ne kadar çırpınsak boşa herşeyin hayirlisi
Benim beyin iptalKızlar nette bakıyorumda kurtajdan sonra 40 gün içinde adet olunması gerekiyo yaziyo olunmazsa doktora başvurun diyo ben ne edeyim 40a merdiven dayadım bende:)
Ya bisey daha soracam valla kafanızı sisrdim ama affola ya bu deger düşüyor ya hani adet olarakmi yani lekeyle falan benim gibi temizkenmi düşüyo acaba yani herhangi bir leke kanama vs.olmadan değer düşer mi hadiiiii yansın beyinlerrrrBenim beyin iptaltekrar git doktora cok karışık senin durum bide hamileymissin bi bakmışsın değer yukselmis hadi insallahh
Bilgim yok hızlı düşmezmiş ama , yükselişte olduğu gibi iki kat olarak düşmüyo yani. Adet olana kadar yavaş yavaş dusuyo adet kanıyla birlikte sıfırlanıyo bence , ya da kendiliğinden sıfırlanıyo hemen adet oluyoruz sonrasında onun gibi bisey. Ben adetten bi kaç gün önce yaptığım da cok silikti çizgi , adet olduğum gün yaptım negatif çizgi kayboldu tamamen ordan anla işte ama herkesin ki bir olmuyomus kiYa bisey daha soracam valla kafanızı sisrdim ama affola ya bu deger düşüyor ya hani adet olarakmi yani lekeyle falan benim gibi temizkenmi düşüyo acaba yani herhangi bir leke kanama vs.olmadan değer düşer mi hadiiiii yansın beyinlerrrr
Yani sende benim gibi oldun o zman kaç gün sonra adet olmuştun sen canimBilgim yok hızlı düşmezmiş ama , yükselişte olduğu gibi iki kat olarak düşmüyo yani. Adet olana kadar yavaş yavaş dusuyo adet kanıyla birlikte sıfırlanıyo bence , ya da kendiliğinden sıfırlanıyo hemen adet oluyoruz sonrasında onun gibi bisey. Ben adetten bi kaç gün önce yaptığım da cok silikti çizgi , adet olduğum gün yaptım negatif çizgi kayboldu tamamen ordan anla işte ama herkesin ki bir olmuyomus ki
Hayırlısı olsun artık hakkımız da :) Az kaldı güzel haberler alırız insallahE elifkbr hadi kız inş yükselir senin adına çok sevindim hadi bakalım bu Arada ben de has.gittim şu genetik kan pıhtılaşması testleri için dr yapalım dedi muayene olmadım ama sadece sormaya gittim yarın testlere bakılacak tabi 2 ayı bulurmuş sonuç sorun değil dedim olası gebelik olursa bu süreçte ona engel olamayız dedi ben de birşey demedim yani içim rahat etsin diye baktırmak istedim bakalım yarın gidip kan verecem dr sordum adet sonrası muayene gerek var mı adet olduysan bir yapışıklık yoktur dedi ama bence adam ilgilenmek istemedi ne alaka ya adet olup sıkıntısı olanlar da var neyse artık özele gidip muayene olurum şu testleri yapayım da
İki gün sonra olmustum sanırım, lekelenme oldu iki gün sonra da söküldü bayaYani sende benim gibi oldun o zman kaç gün sonra adet olmuştun sen canim
Valla olsa da olmasa da biz elimizden geleni yaptık rabbim her isteyene sağlıklı bebişler nasip etsin umarım hepimizin güzel haberleri yazılır burda en yakın zaman da:)Hayırlısı olsun artık hakkımız da :) Az kaldı güzel haberler alırız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?