Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar ben adet hala olmadim ama 5 gün gecti
3 gun gece bi idrar testi yaptim yani belli belirsiz silikti bana gore negatifti
Test yapmaktan korkuyorum dusunmeye basladigimiz ilk ay kimyasal 2.ay dusuk oldu kurtaj oldum bu kurtajdan sonraki adetten sonraki ilk aydi yine ayni seyleri yasamak istemiyorum

Çok geçmiş olsun valla böyle görüp duyunca insan korkutur hamile kalmaya haklısın korunmadın mı bence bekle biraz 40 gün normal demişti dr adet gelmezse eğer biraz kafanı toparla yada gidip bşr baktır

Çok geçmiş olsun valla böyle görüp duyunca insan korkutur hamile kalmaya haklısın korunmadın mı bence bekle biraz 40 gün normal demişti dr adet gelmezse eğer biraz kafanı toparla yada gidip bşr baktır
y

Ilk adetimi gordum
30 gun sonra
Bu sonrakiydi
Yani 60 gunu gecti cnm

Adet tarihine de az kaldı bakalım bekliycem sen sıcak suyu dene mutlaka buharına otur sonra iliski olsun

Kovaya koy bende öyle yapmıştım :)
Ha tamam ozaman bu arada teyzem çok eskiden idrar yolu enfeksiyonu için böbrek altısı için toz sodayı çok sıcak suya atmıştı beni de üstün de oturtmuştu ağrım gitsin temizleneyim diye onu da yapabilirim.

Bence sadece su buharı olsun yumurtlama dönemi çünkü sodanın bi zararı olur mu bilmem ama ben o yaptığımda maydonoz kaynatmıştım onun buharıydı ama şimdi tehlikeli olabilir, o yüzden sadece su olsun yine de sen bilirsin tabi dediğin şeyin zararı var mi yok mu bilmiyorum çünkü

Baktım şimdi ama zararı yokmuş tam tersi iymis vajinayı yıkamak falan yazıyordu , nerde bulunurki bu

Ben bileyim teyzem yapmıştı yıllar önce sadece su olsun bu arada sıcak dönlenme zamanı iyi olur mu ki hani hamileyken yasak ya hatta erkeklerin sıcak suyla yıkanması spermin kalitesini bile düşürüyor bilendim şimdi yaparım ama sıkıntı yok:) sen devam et bak ilişkşye girmeyi adete bşr iki gün kala bırak az kaldı hadi bakalım güzel haberlerle gelin yahu

Soda mı aktarlarda var ben pazardan aldım geçen gün deneyim mi yanı :))
Bikarbonat vajinanın asitlik derecesini azaltır ve doğal ph dengesine kavuşmasını sağlar. Böylece rahim doğal esnekliğine kavuşur ve hamile kalma ihtimali artar. Böyle yaziyo

Bikarbonat vajinanın asitlik derecesini azaltır ve doğal ph dengesine kavuşmasını sağlar. Böylece rahim doğal esnekliğine kavuşur ve hamile kalma ihtimali artar. Böyle yaziyo
Abowww yapalım ozaman ne duruyoruz:))) valla bu yazıları okuyan çok gürlecek bize ama inş işe yararda onlarada çare olur kız her yolu denedik sen hele helak olsun rabbim boşa çıkarmasın yaptıklarımızı anam benim dünya var adet tarihine bu arada adet gününde gelmeyebilir haberin olsun çünkü döngü düzelmesi için 3 ay sürebilirmiş

Kız niye öyle dedin şimdi bence değişmez ya geç adet olmadık çünkü , ben eski adet tarihim de oldum bence değişmez ya düzensiz olsa kürtaj olduğumuz ay da cok geç gelirdi amaann bilemedim gelmesinler de bu ay hayırlı haberler alalım cok yoruldum herşeyi denedim

Yav telaş yapma yanı bil bana öyle demişti dr ama dediğin gibi geç gelmedi adetimiz benim biraz geç geldi ama sen zamanında oldun ben 31 gün sonra oldum ay İnan hep dua ediyorum rabbim bize sağlıklı bebişler nasip et diye yorulmaz mı insan helak olduk be :))) hayır adamlara da yazık onlarda stres olup durdular bizimle yok yok ben biliyorum Nisa’n ayında hepimiz hamile olacaz öylede oldu çok şükür diyip duamızı bitirdik :)))

Adamlara mı yazık işlerine geliyo bence bu durum Geçen sefer hamilelik haberini pat diye söylemiştim hiç bisey ayarlayamadim bu sefer güzel seyler düşünüyorum insallah. 12 gün kalmış benim adetime

Adet tarihi ay başı olanları hep kıskanmışımdır ayin sonunu beklemek bana daha zor geliyo nedense

Hamile kalırsam kayınvalidemlere söylemeyi düşünmüyorum , sizce napiyim onu düşünüyorum hep kara kara

Hamile kalırsam kayınvalidemlere söylemeyi düşünmüyorum , sizce napiyim onu düşünüyorum hep kara kara
Kuzum valla senin dediğin gibi geçen sefer adama pat diye söyledim şoka girdi ama güzel birşey yapabilirdim olmadı nasip bşr daha kine yaparız inş :) ben de söylemeyi düşünmüyorum sadece ona değil kimseye yanı tanıdık çünkü benim burnumdan geldi kürtaj sonrası neler yaşadım neler çibanlar çıktı vajinada kocaman kocaman ve bir hafta boşalmadı içi dolu dolu öldüm ya sonra stma ateş devam etti gözleri çıksın diyorum artık ya hamile kalıyorsun bak ne şanslısın biz daha kalamadık diyenler bile oldu okadar göz vardı üzerimde ben saklayacam 3 ay tabi rabbim nasip ederse sakla bence sonradan da dersin bu da birşey olur diye hemen söylemek istemedim bşr tek ben ve eşim biliyorduk diye küserse de küssün senin canından önemli kimse yok unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…